Servicetechnicus Elektrotechniek

Utiliteit
Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Ben jij een technicus in hart en nieren en zit het ontzorgen van klanten in jouw bloed? Of het nu gaat om een complexe storing aan een krachtinstallatie of het preventief onderhoud van elektrotechnische installaties: met jouw ervaring weet je wat je te doen staat. Tot je werkzaamheden behoren verder, het inspecteren en onderhouden van diverse elektrotechnische installaties, het afhandelen en oplossen van storingen aan installaties.

Als servicetechnicus kom je bij onze (veelal) vaste klanten in de utiliteitsbranche langs. Je team bestaat uit bevlogen servicetechnici, service en onderhoudscoördinatoren. Binnen het team hebben we alle disciplines in huis, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek en meet- en regeltechniek. Jij houdt van de afwisseling en uitdaging in je werk. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijk om de beste oplossing te bedenken voor de klant. Jij; een verantwoordelijke baan met ruimte voor ondernemerschap. Wij; tevreden klanten en toekomstbestendige installaties!

Wie ben jij?

Als eerste ben je klant- en oplossingsgericht; jij bent immers het visitekaartje van Hollander Techniek. Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor jou net zo belangrijk als een tevreden klant. Ook ben je communicatief vaardig, gedreven en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vragen wij:

  • een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek, msi of tsi;
  • een aantal jaren relevante werkervaring als service- of projectmonteur;
  • bereidheid om tweemaal per jaar mee te draaien in onze storingsdienst waarvoor wij je compenseren.

Waarom kiezen voor Hollander Techniek?

  • Bij ons deel je mee in winst, 20% wordt verdeeld onder de werknemers
  • Bij ons krijg je een mooie bus vol met het beste gereedschap
  • Bij ons krijg je jouw reisuren en reiskosten vergoed
  • Bij ons krijg je een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bij ons krijg je 38 vrije dagen (25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen)

Jouw werkdag als Servicetechnicus Elektrotechniek

Je start je werkdag op de werklocatie in Apeldoorn. Je staat vandaag gepland voor storingen. De eerst storing komt al binnen via de storingscoördinator, er is een intercom uitgevallen. Je gaat direct op weg naar de klantlocatie. Aangekomen voer je een aantal metingen uit en vindt je het probleem, deze verhelp je snel. Wel kom je er achter dat de installatie verouderd is en er meer kans op uitval is. Je bespreekt dit met de technisch beheerder op locatie om hem van advies te voorzien. Als vast aanspreekpunt weet je precies met wie je te doen hebt. De ochtend vliegt voorbij. Je stapt in de auto om de middag bij een andere klant onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Bij die werkzaamheden zie je verbetermogelijkheden voor de aansturing van de verlichtingsinstallatie van de klant. Deze stem je gelijk af met de klant tijdens een kop koffie. Morgen stem je de werkzaamheden ook al af met een andere collega en later in de maand voer je de aanpassing daadwerkelijk door bij deze klant. Alles voor een tevreden klant!

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al bijna 50 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Collega aan het woord

Maak kennis met Jarno van Petersen, servicetechnicus beveiligingstechniek. In zijn functie is hij constant bezig met het helpen van onze klanten. Door zijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan hij onze klant echt van dienst zijn. Jarno koos voor Hollander Techniek omdat hij hier kan bouwen aan zijn loopbaan. Benieuwd naar zijn verhaal?

Geïnteresseerd? Dit is het sollicitatieproces:

Sollicitatie

Yes! Je wilt onderdeel worden van de Hollander familie en hebt je sollicitatie verstuurd.

Eerste contact

Onze recruiters zitten er helemaal klaar voor. Binnen vijf werkdagen nemen we contact met je op.

Kennismaking

We gaan van start! Je hebt je eerste kennismakingsgesprek met de recruiter en jouw toekomstige teamcoach.

Tweede gesprek

Je bent door! Je hebt nu je tweede gesprek met iemand van team P&O en één van jouw toekomstige collega's.

Meeloopdag

Wil je een dagje meelopen voordat je jouw handtekening zet? Geen probleem, je toekomstige collega's nemen je graag een dagje mee.

Tekenen maar!

We bespreken de arbeidsvoorwaarden en zijn klaar voor de laatste stap: je mag tekenen. Welkom bij Hollander Techniek!

Introductieprogramma

Je eerste werkdag is aangebroken! Je wordt hartelijk ontvangen door ons team P&O voor een introductie.
Lees hier hoe je eerste werkweek is

Vragen? Neem contact op met PaulienPaulien Timmer Arends | Corporate Recruiter | Hollander Techniek
Deel deze vacature:
Wij nodigen enthousiaste kandidaten uit om direct te solliciteren op onze vacatures. Laten we samen onze grenzen verleggen! Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Voeg bestand toe
We accepteren, PNG, JPG, en JPEG bestanden

Voeg bestand toe
We accepteren PDF, DOCX, JPG en PNG bestanden

En wat vind je van deze vacatures?

Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Als monteur elektrotechniek werk je aan verschillende gebouwgebonden installaties bij onze utiliteitsklanten. Je komt te werken in een gedreven team met passie voor het vak, waar ontwikkeling en eigen inbreng de standaard zijn en waar collega's met diverse expertises nauw samenwerken. Samen mooie multidisciplinaire installaties verwezenlijken, dat doe jij graag!

Lees verder

Calculator Elektrotechniek

Utiliteit
Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Als calculator elektrotechniek ligt jouw uitdaging in het opstellen van scherpe calculaties. Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren. Jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbieding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.