Ga aan de slag als bbl'er bij Hollander Techniek!

Wil jij werken in de techniek? Kies dan voor een leerzame en afwisselende leer-werkplek mét goed salaris bij Hollander Techniek. Word een expert in elektrotechniek, werktuigbouw, industriële automatisering of één van de andere uitdagende vakgebieden.

Bij Hollander Techniek investeren we in talent. Je krijgt de beste begeleiding en werkt samen met enthousiaste collega’s. Ben je klaar met je opleiding? Dan krijg je de kans om binnen Hollander Techniek verder te groeien en met uitdagende projecten aan de slag te gaan. Dus. Ben jij die bbl'er waar wij naar op zoek zijn? Neem dan contact op!

Kennismaken of meer weten?

Je bent van harte welkom! Voor meer informatie over onze organisatie kun je verder lezen onder het kopje Over ons. Wil je direct meer informatie, dan kun je contact opnemen met Marcel van Leeuwen of Wijnand Pul. Beide zijn praktijkopleider binnen Hollander Techniek en kunnen je alles vertellen over de bbl-opleidingen. Wil je liever dat Wijnand of Marcel contact met jou opneemt? Vul dan het contactformulier in dat staat onder Neem contact met mij op. 

Wijnand Pul
Praktijkopleider
06 - 41 70 03 26

Mail Wijnand

Marcel van Leeuwen
Praktijkopleider
06 – 13 49 85 72

Mail Marcel

Neem contact met mij op

Aanmeldformulier BBL

Pagina 1

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke en leerzame leer-werkplek binnen onze organisatie.
 • Een goed salaris.
 • Een doorbetaalde schooldag.
 • Het beste gereedschap.
 • Een enthousiaste en gezellige werkomgeving.
 • Een zeer gemotiveerd team dat bereid is jou te ondersteunen.
 • Jouw ontwikkeling staan bij ons centraal!

Wat zoeken wij?

 • Het belangrijkste: Je bent enthousiast!
 • Je bent geïnteresseerd in techniek.
 • Je bent collegiaal, flexibel en communicatief vaardig.
 • Je wilt veel leren.
 • Je hebt de wens om uiteindelijk door te groeien naar mbo niveau 4.
 • Je bent in het bezit van of ontvangt binnenkort je vmbo-diploma (basis, kader, GL of TL)

De opleiding in het kort

Het eerste jaar is de bbl-opleiding zo breed mogelijk en rouleer je steeds drie maanden over de afdelingen bij Hollander Techniek. Daarna kies je een richting. Van maandag t/m donderdag werk je mee op verschillende projecten met jouw eigen team. Op vrijdag komt er een docent bij onderWERKwijs om alle nodige theorie te geven. Dit betekent nooit meer naar school, alle lessen worden namelijk intern gegeven. De dag begint met Nederlands, Rekenen en Loopbaan&Burgerschap. Hierna volgen verschillende lessen in vaktheorie zowel basis als beroepsgericht. De opleiding is volledig op maat voor en door Hollander Techniek opgezet, naast de reguliere vakken krijg je bijvoorbeeld ook trainingen als communicatietraining, introductie in beveiligingstechniek en basis PLC-programmeren. Hierdoor bouw je een breed portfolio op met verschillende diploma’s en certificaten. Hiermee kun je na het behalen van je niveau 3 diploma binnen elk team van Hollander Techniek aan de slag. Of natuurlijk verder leren en niveau 4 behalen.

Intern opleidingscentrum "onderWERKwijs"

onderWERKwijs is het opleidingscentrum binnen Hollander Techniek. Gericht op jonge collega’s en de huidige medewerkers van Hollander Techniek. Inderdaad collega’s, want ook de techneuten in opleiding komen gelijk in dienst. Het eerste jaar is de opleiding zo breed mogelijk, daarna kiezen de monteurs in opleiding een richting. Hiertoe rouleren ze steeds drie maanden over de afdelingen bij Hollander Techniek. 

Meer lezen over onderWERKwijs

Deel deze pagina: