Anne-Jaap Deinum

Mijn Werk

Binnen Hollander Techniek werk ik als Senior Business Consultant Industrie. Dit houdt in dat ik onder meer verantwoordelijk ben voor het commerciële resultaat in de markt Industrie, inclusief het opbouwen en behouden van relaties met nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast ben ik actief op zoek naar bedrijven met wie Hollander Techniek een samenwerking kan aangaan die voor beide partijen en voor onze gezamenlijke klanten waardevol is.
Mijn aandacht verdeel ik over onze drie werklocaties die actief zijn in de markt Industrie op het gebied van industriële automatisering en industriële IT. Mijn werk brengt mij in aanraking met zowel grote als kleine bedrijven uit industrieel Nederland en met mijn collega’s ontwikkelen we oplossingen die onze klanten verder brengen.

Mijn uitdagingen

De markt Industrie is zeer divers. Van waterzuiveringen, drinkwaterbedrijven tot en met productiebedrijven in de Food en Non-Food. Met deze grote diversiteit aan klanten kunnen we ook een grote diversiteit aan duurzame oplossingen bieden. Samen met de ervaring van mijn collega’s en onze partnerbedrijven vind ik het een uitdaging om deze oplossingen te ontwikkelen.

Sfeer

Werken bij Hollander Techniek is voor mij werken binnen een mooi, gezond en gezellig familiebedrijf. Binnen onze organisatie heb je altijd een collega of een team in de buurt die je ergens mee kan helpen of met je mee wil denken. Door de open kantoortuinen zijn de lijnen kort en is iedereen makkelijk aanspreekbaar. Je wordt aangemoedigd om te groeien in je functie om daarmee samen te groeien als bedrijf.

Functie info:

Naam:

Anne-Jaap Deinum

Functie:

Senior Business Consultant Industrie

Opleidingsniveau:

WO

Locatie:

Apeldoorn, Almere, Almelo

Werkzaam sinds:

Januari 2012

Uren:

40 uur

Deel deze pagina: