Arjan Hut

Mijn Werk

Sinds 2009 werk ik bij Hollander Techniek als vestigingsleider van de vestiging Almere, maar mijn loopbaan begon in 2006. Ik ben begonnen als calculator / engineer om vervolgens in 2007 door te groeien naar adviseur elektrotechniek. In mijn huidige functie als vestigingsleider ben ik verantwoordelijk voor de vestiging Almere en houd ik mij bezig met de dagelijkse leiding van de vestiging.

Mijn uitdagingen

Mijn grootste uitdaging is om de werkzaamheden binnen onze vestiging Almere continu aan te passen aan de behoeften van de markt. Het meest leuke aan mijn baan zijn de afwisselende werkzaamheden en het menselijke aspect. Mijn ambitie is om de vestiging Almere allrounder te maken in de markten utiliteit en industrie.

Sfeer

Voor mij betekent Hollander Techniek, werken bij een fantastisch bedrijf waarbij je de vrijheid krijgt om te ondernemen en kansen op te pakken. De cultuur omschrijf ik als die van een familiebedrijf. Korte lijnen, direct, betrokken, gedreven en (eigen)wijs. Wat mij aanspreekt in Hollander Techniek zijn de kansen en mogelijkheden die je krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Functie info:

Naam:

Arjan Hut

Functie:

Vestigingsleider Almere

Opleidingsniveau:

Post-HBO

Locatie:

Almere

Werkzaam sinds:

september 2006

uren:

40 uur

Deel deze pagina: