Bas ten Caten

Mijn Werk

Ik werk sinds 1 september 1994 bij Hollander Techniek als uitvoerend monteur. Ik heb de volgende functies binnen Hollander Techniek bekleed: leerling monteur, eerste monteur, leidinggevend monteur, service monteur, service technicus en praktijkbegeleider.
Recentelijk (januari 2014) heb ik een promotie gemaakt. Ik ben van Service technicus doorgegroeid naar Service Engineer. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor en houd ik mij bezig met het adequaat oplossen van alle storingen die zich bij onze klanten voordoen (correctief onderhoud) en het voorkomen van storingen in de toekomst (preventief onderhoud). Op alle vlakken waarin Hollander Techniek zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft.
Buiten deze functie houd ik me ook nog bezig met de praktijkbegeleiding van leerlingen, zowel stagiaires als nieuwe medewerkers die het leer/werk traject in gaan.

Mijn uitdagingen

Mijn grootste uitdagingen zijn: goede oplossingen en reparaties toepassen, klanten tevreden houden en het blijven motiveren van leerlingen. Het meest leuke aan mijn baan is de veelzijdigheid, of het nu over datanetwerken, zonnepanelen, zwembadtechniek, bedrijfskoelingen, beveiligingsinstallaties of industrie gaat, ik weet me er mee te redden, of ik weet bij welke collega ik terecht kan met een vraag.
Mijn ambitie was als Service Engineer de binnendienst op de afdeling Services te versterken, zodat de werkzaamheden bij de klant nog soepeler verlopen en onze klantgerichte opstelling nog verder uitgebreid wordt. Heel recentelijk is deze ambitie, sneller dan verwacht, werkelijkheid geworden.

Sfeer

Voor mij betekent werken bij Hollander Techniek meer dan alleen geld verdienen.: ‘Al je directe collega`s bij hun voornaam kennen en met de rest van de collega`s omgaan alsof je ze bij hun voornaam kent !’.
Wat mij aanspreekt in Hollander Techniek is de invloed die je hebt op je werkomgeving, het is altijd mogelijk om je input te geven en niemand vindt het vreemd als je een cursus wilt doen in een niet voor de hand liggend onderwerp, soms is zo'n cursus of opleiding namelijk vanuit de praktijk nodig gebleken.

Functie info:

Naam:

Bas ten Caten

Functie:

Service Engineer

Opleidingsniveau:

MBO

Locatie:

Apeldoorn

Werkzaam sinds:

september 1994

Uren:

40 uur

Deel deze pagina: