Jeroen Herms

Mijn Werk

In 1997 ben ik in de buitendienst begonnen in de functie van monteur. Later groeide ik door tot chefmonteur. Begin 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de binnendienst in eerste instantie als werkvoorbereider, daarna als engineer en inmiddels in de functie van projectleider.
Ik ben werkzaam in de vestiging Amersfoort. Het grootste deel van deze vestiging staat in het teken van de winkelautomatisering voor de retailmarkt. Wij als afdeling Techniek zijn verantwoordelijk voor alle overige klussen. Hierin is de rol van projectleider zeer divers. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen en uitwerken van offertes en het begeleiden van zeer diverse projecten.

Mijn uitdagingen

De grootste uitdaging binnen de diversiteit aan projecten is om het beeld van de klant gezamenlijk te vertalen naar het gewenste eindresultaat. Vervolgens is het een nieuwe uitdaging om het project in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat de klant het eindresultaat krijgt dat hij voor ogen heeft. Binnen mijn huidige functie is een van de leukste aspecten dat we mede door de kleine afdeling erg veel afwisseling hebben en er steeds weer nieuwe en afwisselende uitdagingen voorbij komen waarvoor een oplossing moet worden gevonden. Kortom geen dag is hetzelfde!
Mijn eigen ambitie is het verder uitbouwen van de werkzaamheden van de afdeling Techniek binnen de vestiging Amersfoort. Dit is iets dat ik niet alleen kan, maar dit zullen we als team moeten aanpakken. Voor mij betekent werken bij hollander techniek elke dag een andere uitdaging. Mede door de vele afwisselende vakgebieden waarin wij werken en de mogelijkheden die hiervoor geboden worden door het bedrijf.

Sfeer

Hollander Techniek is ondanks dat het bedrijf inmiddels groot is geworden voor mij nog steeds een soort van grote “familie”. Deze “familie” is erg toegankelijk en de deur staat altijd open. Vooral de mogelijkheden die worden geboden om jezelf te ontwikkelen in combinatie met de vrijheden die wij hebben binnen onze organisatie is wat mij enorm aanspreekt

Functie info:

Naam:

Jeroen Herms

Functie:

Projectleider

Opleidingsniveau:

Post HBO

Locatie:

Amersfoort

Werkzaam sinds:

juni 1997

Uren:

36 uur

Deel deze pagina: