‘Ik voel mij hier als een vis in het water’


Johan de Wilde – Leidinggevend Monteur WTB

‘Aangenaam, ik ben Johan de Wilde, 34 jaar en leidinggevend monteur WTB in team Smart Factory. In mijn familie is techniek een begrip. Het was voor mij dan ook een logische keus om ook de stap te maken naar deze uitdagende branche. Ik vind vrijheid in mijn werk erg belangrijk, mede hierom heb ik ervoor gekozen om als monteur bij Hollander Techniek aan de slag te gaan. Binnen Hollander Techniek staat vrijheid centraal en je kunt zelfstandig binnen een team functioneren. Ik ben zo’n drie jaar geleden bij Hollander Techniek als monteur in de buitendienst begonnen en inmiddels doorgegroeid naar een leidinggevende rol. Bij Hollander Techniek voel ik mij als een vis in het water!’.

‘Binnen Hollander Techniek staat vrijheid centraal.’


Doen wat ik beloof

‘Na een vers gezette bak koffie stap ik in mijn auto rechtstreeks naar de projectlocatie waar ik samen kom met mijn collega’s. Met elkaar hebben we een kort overleg waarin de werkzaamheden onderling worden afgestemd. Dan gaan we aan de slag en ook in mijn leidinggevende rol, werk ik volledig mee. Na het aansluiten van een luchtbehandelingskast, gas- of waterinstallatie neem ik nog even de planning door en zorg ik in samenwerking met mijn collega’s dat alles op schema loopt. Mijn werkdag is pas klaar als ik zeker weet dat ik heb gedaan, wat ik heb beloofd!’

Uitdagend werk op bijzondere plekken

‘Wat wij maken is niet standaard, dat is juist wat het werk zo uitdagend maakt. Als monteur heb je heel veel vrijheid om je werkzaamheden binnen de lijnen uit te voeren welke veelal niet onder een strakke werkstandaard vallen. Je werkt volgens het ontwerp van de engineer en aan de hand van de aangeleverde tekeningen van de tekenaar.  Hierover houden we nauw contact met elkaar. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheid omdat je een betrouwbare, werkende installatie af moet leveren. Deze installatie test en beproef je dan ook helemaal zelf! En dit werk doen we bijna altijd op plekken waar je onder ‘normale’ omstandigheden niet komt. Denk hierbij aan zwembaden, clean rooms, laboratoria of achter de schermen bij de Apenheul, hoe leuk is dat?’

‘Wat wij maken is niet standaard, dat is juist wat het werk zo uitdagend maakt.’

 

Bij Hollander Techniek ben je van meerwaarde

‘17 jaar geleden ben ik begonnen met werken bij een klein installatiebedrijf als loodgieter in de particuliere sector. Na een tijdje was ik toe aan meer uitgaging en stapte ik over naar een grote organisatie in de utiliteit. Na hier een paar jaar gewerkt te hebben was ik toe aan een volgende stap en solliciteerde ik op aanraden van een oud-collega bij Hollander Techniek. Door de sfeer en betrokkenheid binnen het team voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ik heb het gevoel dat mijn werk écht waarde toevoegt. Doordat je veel vrijheid hebt om je werkzaamheden in te richten heb je ook echt het gevoel dat je je eigen stempel mag drukken op je functie. Door de prettige cultuur, normen en waarden wordt je uitgenodigd om zelf mee te denken. Het mooiste is eigenlijk de manier waarop Hollander je ziet als werknemer, je bent echt van meerwaarde! Men bied je kansen om door te groeien, denken mee in wat je wilt en proberen je oprecht verder te helpen. Al deze factoren hebben er voor gezorgd dat ik heb kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevend monteur.'

‘Door de sfeer en betrokkenheid binnen het team voelde ik mij al snel op mijn gemak.’

 

Smart Factory

Uitdagende high-tech design and build projecten binnen de utiliteit zijn de specialiteit van team Smart Factory. Als team ontwerpen en realiseren we de productieomgevingen van morgen. Bijna iedere installatie is custom-build. In deze projecten worden door het team continu innovaties en nieuwe technieken toegepast, gecombineerd met het toepassen van sensoren en data-analyses zien we  direct of theorie en praktijk met elkaar in lijn liggen. In team Smart Factory werk je aan niet alledaagse projecten en de installaties zijn vaak van hoog niveau. Dit maakt het werk elke dag weer leuk!

Wij zoeken versterking

Ons team groeit hart en we hebben veel uitdagende opdrachten. We zoeken daarom ook versterking. Houd je van vrijheid in je werk, niet alledaags installatiewerk en een betrokken, collegiale werksfeer waar oog is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan heet ik je graag welkom als mijn collega in team Smart Factory. Zelf werk ik graag in een prettige sfeer. Ik draag er zorg voor dat iedereen zich comfortabel voelt in zijn werk. “Johan is heel sociaal en houdt echt van een praatje. Door zijn ruime werkervaring als monteur binnen de installatietechniek heb je aan Johan écht een ervaren collega. Hij profileert zijn rol als leidinggevende op coachende wijze en vind het prettig om kennis over te dragen. Een respectvolle collega die bovenal jouw passie voor techniek deelt!” aldus zijn collega’s.

Ben je benieuwd geworden en wil je graag meer informatie over de openstaande vacatures in team Smart Factory? Neem dan contact op met Nicole van Rooijen, 06-12308669 of bekijk de openstaande vacatures hier.

Functie informatie

Naam:

Johan de Wilde

Functie:

Leidinggevend Monteur

Opleidingsniveau:

MBO

Locatie:

Apeldoorn/Almelo

Werkzaam sinds:

Augustus 2017

Uren:

40 uur

Enthousiast geworden?

We zoeken een:
Monteur WTB

Als zelfstandig Monteur WTB werk je samen met je collega’s aan complexe werktuigbouwkundige installaties bij onze opdrachtgevers. Heb jij kennis van WTB en voel jij je betrokken om voor langere tijd op locatie van onze opdrachtgever te werken? Vind jij het fijn om als monteur vooral overdag te werken en zo min mogelijk ‘s avonds of in het weekend? Dan ben jij onze topper. 

Locatie: Apeldoorn/Almelo
Opleidingsniveau: MBO
Aantal uur: 40
Vakgebied: WTB

Bekijk de vacature

Deel deze pagina: