Patrick Leerkes

Mijn Werk

Ik werk sinds 2004 bij hollander techniek als engineer regeltechniek voor HVAC en zwembad installaties. Ik heb een aantal functies binnen hollander techniek gehad, waaronder werkvoorbereider, Autocad/Eplan tekenaar en project coördinator regeltechniek.
In mijn huidige functie als engineer regeltechniek ben ik verantwoordelijk voor en houd ik mij bezig met de engineering, werkvoorbereiding en begeleiding van HVAC en zwembaden installaties. Daarnaast is er regelmatig overleg met de werktuigbouwkundig- en zwembad engineer om gezamenlijk tot een juist installatieontwerp te komen.

Mijn uitdagingen

Mijn grootste uitdaging is om voor elke installatie en klant, een passende regelinstallatie te ontwerpen. Het meest leuke aan mijn baan is de veelzijdigheid ervan, vandaag op kantoor en morgen op de bouwlocatie. Mijn ambitie is om gezamenlijk de regeltechnische afdeling binnen hollander techniek verder uit te bouwen.

Sfeer

Voor mij betekent werken bij hollander techniek samen met de collega’s er naar streven een optimale installatie te leveren welk past bij de wensen van de klant. Wat mij aanspreekt in hollander techniek is dat het plezier in het werk binnen de organisatie belangrijk gevonden wordt.

Functie info:

Naam:

Patrick Leerkes

Functie:

Engineer regeltechniek

Opleidingsniveau:

HBO

Locatie:

Apeldoorn

Werkzaam sinds:

november 2004

uren:

40 uur

Deel deze pagina: