Remco Buitenhuis

Mijn Werk

Mijn naam is Remco Buitenhuis en werk sinds 2005 met veel plezier bij de afdeling beveiliging van Hollander Techniek. Ik ben begonnen als assistent monteur om ervaring op te doen en opleiding te krijgen in alle technieken die in mijn vakgebied voorkomen. Al vanaf het eerste moment dat ik bij Hollander Techniek kwam werken kreeg ik de kansen om mezelf vakgericht op te leiden en cursussen te volgen. Op deze manier heb ik mezelf ontwikkeld tot 1e monteur in de beveiligingstechniek en daarnaast gespecialiseerd in brandmeldsystemen.
In mijn dagelijkse werkzaamheden houd ik mij bezig met monteren en programmeren van CCTV, toegangscontrole, inbraak en brandmeldsystemen systemen.

Mijn uitdagingen

Bij nieuwe projecten ligt bij mij de uitdaging om elke installatie , groot of klein, simpel of complex, zo te maken dat ik met trots kan zeggen en kan laten zien dat dit een systeem van Hollander Techniek is. De veelzijdigheid die hierin voorkomt is enorm. Op deze manier blijft Hollander Techniek voor mij het juiste bedrijf en hoop ik hier nog lang te mogen werken samen met vele fijne collega’s.

Sfeer

Je ziet me eigenlijk nooit zonder glimlach op het werk verschijnen. We hebben een hele leuke collegiale sfeer. Samen met collega’s werken aan mooie uitdagingen en oplossingen voor de klant. Ik leer van mijn collega’s en krijg de kans om constant mijn eigen grenzen te verleggen door cursussen en opleidingen te volgen. Dit zorgt er voor dat ik gemotiveerd blijf en plezier heb in mijn werk. Ook naast het werk hebben we als collega’s geregeld contact. De personeelsvereniging organiseert vele leuke activiteiten, maar ook met mijn directe collega’s wordt er geregeld iets afgesproken. Dit is niet alleen goed voor de sfeer, je leert elkaar er beter door begrijpen waardoor samenwerken nog leuker wordt.

Functie info:

Naam:

Remco Buitenhuis

Functie:

1e monteur Beveiliging

Opleidingsniveau:

MBO

Locatie:

Apeldoorn

Werkzaam sinds:

2005

uren:

40 uur

Deel deze pagina: