Theo Burghout

Mijn Werk

Mijn naam is Theo Burghout, ik werk sinds 1979 bij Hollander Techniek en ben als elektro monteur begonnen. Vanuit de montage ben ik, medio 1987, de planning gaan doen. Toen nog op papier met potlood en gum, door deze functie had ik veel contact met alle medewerkers. Dit voelde goed en er kwamen steeds meer personele zaken bij. Vervolgens heb ik de keus gemaakt om in 1999 fulltime P&O’er te worden. Het omgaan met de mens is wat er voor mij toe doet. Deze functie heb ik met veel plezier bekleed en veel zaken zijn geformaliseerd. Eind 2011 heb ik deze functie overgedragen. Mijn huidige functie is ontwikkelingsadviseur, een ondersteunende rol voor alle medewerkers. Ik heb een opleiding voor coach gevolgd en verzorg nu coachingstrajecten. Dit kan over persoonlijke ontwikkeling gaan in zowel werk als privé. Daarnaast ben ik nu vertrouwenspersoon en vallen ook de opleidingen onder mijn verantwoordelijkheid. Eind vorig jaar zijn we met het opleidingscentrum onderWERKwijs gestart.

Mijn uitdagingen

Mijn grootste uitdaging is er aan te kunnen bijdragen dat alle medewerkers de mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen. Het meest leuke aan mijn baan is het directe contact met mijn collega’s. Mijn ambitie is om onderWERKwijs op zodanige wijze binnen Hollander Techniek te positioneren dat medewerkers hun eigen talenten kunnen ontwikkelen.

Sfeer

Voor mij betekent werken bij Hollander Techniek als vanzelfsprekend, ik ben met het bedrijf meegegroeid. Voor mij is het waardevol dat ik ook heb mogen bijdragen aan de groei. Dit doe ik nog steeds en ik ervaar dit ook als zeer positief. Ik typeer ons als betrokken, open en bevlogen. We hebben passie voor en plezier in ons werk. We denken in oplossingen, want kan niet bestaat niet. Wat mij aanspreekt in Hollander Techniek is dat het nog steeds een familiebedrijf is waar successen gevierd worden en waar medewerkers de kans krijgen om te groeien.

Functie info:

Naam:

Theo Burghout

Functie:

Ontwikkelingsadviseur

Opleidingsniveau:

HBO

Locatie:

Alle vestigingen

Werkzaam sinds:

oktober 1979

uren:

40 uur

Deel deze pagina: