Tim van Stipriaan

Mijn Werk

Sinds februari 2012 werk ik als calculator binnen de vestiging Almere. Ik ben een aantal jaar geleden gestart als monteur (1,5 jaar) en doorgegroeid naar werkvoorbereider (4,5 jaar).
In mijn huidige functie als calculator ben ik verantwoordelijk voor de calculatie voor de Utiliteitsmarkt in Almere en houd ik mij bezig met offertes aanvragen. Tevens verzorg ik sinds juli dit jaar, als nevenfunctie, de planning van de monteurs in Almere.

Mijn uitdagingen

Mijn grootste uitdaging is het opzetten van een bedrijfsbureau voor de regio Almere en samen met de afdeling WTB de combi-aanvragen te behartigen. Het meest leuke aan mijn baan is de afwisseling in mijn werkzaamheden in combinatie met het contact met klanten en nu ook de monteurs. Mijn ambitie binnen Hollander Techniek is om door te groeien naar adviseur en een Design & Build project uit te voeren.

Sfeer

Voor mij betekent hollander techniek werken bij een leuk en gezellig bedrijf met mogelijkheden om door te groeien. De cultuur binnen het bedrijf omschrijf ik als iets wat je met zijn allen maakt, cultuur is eigenlijk niet om te beschrijven, cultuur moet je zien, voelen en dus beleven!
Wat mij aanspreekt in hollander techniek is de bereidheid om mee te denken met klanten, maar ook met het personeel. Hierdoor zijn er mogelijkheden om te investeren in persoonlijke groei.

Functie info:

Naam:

Tim van Stipriaan

Functie:

Calculator Elektrotechniek en Werktuigbouwkundige installaties

Opleidingsniveau:

MBO

Locatie:

Almere

Werkzaam sinds:

sinds 2006

uren:

40 uur

Deel deze pagina: