“Als medewerker van team Finance ben ik het financiële aanspreekpunt voor collega’s. Ik ondersteun projectleiders en orderbeheerders en kom graag op andere vestigingen.”

Thierry Bosman - Administratief medewerker

Thierry Bosman is onderdeel van team Finance bij Hollander Techniek. Hij neemt de basisadministratie voor zijn rekening en is het financiële aanspreekpunt voor collega’s. Hij heeft nauw contact met de projectleiders, werkvoorbereiders en contractbeheerders. Wil je een nieuw projectnummer aanmaken of een servicecontract inrichten? Thierry regelt het voor je. Nieuwe kansen grijpt hij met beide handen aan. Hij kijkt mee bij Contract Control én is het kersverse bestuurslid van de personeelsvereniging.

Ondersteunen door de administratie te regelen

“Binnen team Finance houd ik mij bezig met de basisadministratie. Ik maak projecten aan, handel serviceorders af, maak facturen en richt servicecontracten in. Als projectleiders een project gaan uitvoeren, regel ik een projectnummer voor ze zodat ze aan de slag kunnen. Onze administratie is gecentraliseerd in Apeldoorn. Ik ga wekelijks naar onze vestigingen in Almere en Almelo, om medewerkers op deze vestigingen ook een aanspreekpunt te bieden. Ik vind het leuk af en toe op een andere locatie werken, dan spreek je ook weer andere collega’s. Ik ben sociaal en vind het leuk om contact te leggen. Eens in de twee weken loop ik met de orderbeheerders de orders door. Welke staan nog open en welke kunnen afgehandeld worden? Waar lopen zij tegenaan? Daar ondersteun ik bij.”

Het is én voelt als een familiebedrijf

“Ik heb hiervoor de mbo-opleiding Bedrijfsadministratie gedaan. Toen ik op school zat, twijfelde ik of bedrijfsadministratie wel iets voor mij was. In de praktijk bleek het heel anders te zijn dan ik had verwacht. In 2019 liep ik stage bij Hollander Techniek en tijdens mijn stage voelde ik me steeds meer op mijn plek. Ik had veel plezier in mijn werk en ben na mijn stage bij Hollander Techniek blijven werken. Je krijgt hier veel vrijheid en hebt goed contact met collega’s. We zijn echt een team bij Finance, maar ook met andere teams heb je korte lijntjes. In de pauze pingpongen we met een groepje: van tekenaars en projectleiders tot Finance medewerkers. Je spreekt zo ook mensen die je in je werk misschien niet zo snel zou treffen. Hierdoor voelt Hollander Techniek ondanks de grootte, nog steeds als een familiebedrijf.”

Doorgroeien bij Hollander Techniek

“Een tijdje geleden kampte het team Contract Control met ondercapaciteit. Dit team bewaakt de financiële voortgang van de servicecontracten. Ik ben het team toen gaan ondersteunen bij de werkzaamheden en vond dit erg leuk. Ik zag mogelijkheden om hierin door te groeien. Dat heb ik aangegeven tijdens mijn doelstellingengesprek en sinds september werk ik nu met het team mee. Ik ondersteun bij de voorbereiding, het voeren van gesprekken en het verwerken van de gesprekken met contractbeheerders. Als je zelf initiatief toont, is er bij Hollander Techniek heel veel mogelijk. Ze denken met je mee. Ook als je een opleiding of cursus wil volgen kan dat. Het werk blijft uitdagend doordat ik mezelf kan blijven ontwikkelen.”

Bestuurslid van de personeelsvereniging

“We hebben binnen Hollander Techniek een leuke en actieve personeelsvereniging. Jaarlijks worden er meerdere activiteiten georganiseerd voor medewerkers. Bijvoorbeeld een feestavond of familiedag, maar ook de vrijdagmiddagborrel. En elke vijf jaar gaan we een weekendje weg. Een tijdje geleden werd er een oproep gedaan om je aan te melden voor het bestuur en ik ben één van de nieuwe leden geworden. Ik heb heel veel zin om hieraan te beginnen. Hollander Techniek is een groeiend bedrijf en er komen veel jonge medewerkers bij. Ik vind dat de activiteiten die we organiseren ook de jonge medewerkers aan moeten spreken. Ik ben zelf 22 en ik denk dat daar voor mij een mooie taak is weggelegd.”

Werkdag in beeld

Achter de computer

Ik neem de basisadministratie voor mijn rekening. Ik maak projecten aan, handel serviceorders af, maak facturen en regel servicecontracten.

Medewerker Finance | Werken bij Hollander Techniek

Aanspreekpunt voor collega's

Ik ben het financiële aanspreekpunt voor projectleiders, werkvoorbereiders en orderbeheerders. Ik bezoek de vestigingen in Almere en Almelo en heb soms ook contact met de klant.

Een hecht familiebedrijf

Hollander Techniek voelt als een familiebedrijf. In de pauze vind je mij bij de pingpongtafel met collega’s van alle afdelingen.

Gezelligheid kent geen tijd

Ik ben bestuurslid geworden van de personeelsvereniging. We organiseren feestavonden, de vrijdagmiddagborrel en zelfs een weekendje weg elke vijf jaar.

Ook werken bij Hollander Techniek? Misschien zijn deze vacatures iets voor jou!

Calculator Industriële Automatisering

Industrie
Oost-Nederland
32-40 uur
Almelo

Calculaties maken die zowel voor de klant als voor ons werken, dat is jouw uitdaging in deze functie! Jij werkt mee aan mooie projecten voor klanten in de industrie op het gebied van automatisering, robotisering en het verbeteren van productieprocessen.

Lees verder

Werkvoorbereider Retail

Retail
32-40 uur
Amersfoort

Als werkvoorbereider draag jij bij aan het realiseren van verschillende retail projecten in een dynamische omgeving. Ben je sterk in organiseren en wil jij graag altijd álles weten? Dan maken wij graag kennis met je!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Peter ’t Jong | Software Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Peter ‘t Jong – Lead Software Engineer

Maak kennis met Peter ’t Jong, lead software engineer. Peter werkt al sinds 2004 bij Hollander Techniek en vindt vooral de sfeer, collegialiteit en vrijheid leuk. In zijn functie is hij dagelijks bezig met het engineeren van machines en processen voor klanten in de industrie. Iedere machine en ieder proces is weer anders en uniek. Dat houdt zijn werk boeiend. Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Rick Sleurink - Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rick Sleurink – Werkvoorbereider Elektrotechniek

Maak kennis met Rick Sleurink, werkvoorbereider elektrotechniek. Rick is de verbindende factor tussen projectleiders, tekenaars en monteurs. Hij maakte de overstap van de buitendienst naar werkvoorbereider bij Hollander Techniek. Benieuwd hoe hij zijn projecten op rolletjes laat lopen?