Vacature Monteur Werktuigbouw

Ga aan de slag als monteur WTB in Apeldoorn, Amersfoort, Almelo of Almere! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als w-monteur binnen een betrokken en open familiebedrijf. Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als monteur werktuigbouw binnen Hollander Techniek. We zoeken leerling monteurs, 1e monteurs, chef monteurs, servicemonteurs en leidinggevende monteurs die affiniteit hebben werktuigbouw en/of HVAC.

Kom werken als Monteur in de Werktuigbouw

Binnen het vakgebied werktuigbouw zijn wij voornamelijk op zoek naar monteurs WTB voor diverse (grote) projecten binnen de Utiliteit. Jouw grootste uitdaging ligt dat ook in het zelfstandig uitvoeren van diverse montagewerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan sanitaire installaties, CV’s, GKW (gekoeld water) VWA (vuilwaterafvoer) en HWA (Hemelwaterafvoer) van +/- 600 K W-installaties. Je werk als monteur WTB is afwisselend en samen met jouw team ga je voor het beste resultaat. Of je nou een assistent monteur werktuigbouw bent of een ervaren chef monteur WTB, bij Hollander Techniek bieden we volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in de werktuigbouwkunde. Ook over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als monteur werktuigbouw die past bij jouw woon-werk wensen.

Monteur WTB bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als monteur werktuigbouw heb je bij Hollander Techniek veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken zodat je genoeg tijd overhoudt voor je hobby’s en je gezin.

Wij zijn Hollander Techniek

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers.  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over werken bij Hollander Techniek als monteur WTB, neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je gelijk vertellen welke vacatures er openstaan als monteur werktuigbouw en welke vacature het best past bij jouw wensen.

Nick Overbeek, 06-42104916
Nicole van Rooijen, 06-12308669

Mail

Liever een andere functie of een ander vakgebied? Bekijk dan onze overige pagina's:

Of neem contact op met één van onze recruiters. 

Wie zoeken wij als W-monteur?

 • Het belangrijkste: Je bent enthousiast!
 • Je bent geïnteresseerd in werktuigbouw/HVAC.
 • Je bent collegiaal.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel.
 • Je wilt veel leren.
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit.

Wat bieden wij een W-monteur?

 • Een vast contract
 • Een pensioensregeling met 53,7% werkgeversbijdrage.
 • Een goede reiskostenvergoeding.
 • Een jaarlijkse winstuitkering (voorwaardelijk).
 • Onregelmatigheidstoeslag.
 • Goede/veilige werkomstandigheden.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen per jaar.
Deel deze pagina: