Angela Reekers

a.i. Corporate Recruiter

Hoi! Mijn naam is Angela Reekers en ik ben sinds 13 februari 2023 werkzaam als (a.i.) corporate recruiter bij Hollander Techniek. Als ik niet aan het werk ben, ben ik graag bij mijn gezin of bij familie/vrienden. In de weekenden sta ik als fanatieke voetbalouder vaak langs de kant bij mijn voetballende (jongste) zoon of (bij mooi weer) haal ik een lekker ijsje bij mijn (oudste) zoon die in een ijssalon werkt. Daarnaast proberen wij in de weekenden/vakanties richting Friesland te gaan, om daar te klussen aan onze stacaravan of gewoon te genieten van het mooie weer en het water. Om te ontspannen lees ik graag een goed boek, maak ik een mooie wandeling of volg ik een fijne Pilates les.

Bijdragen aan werkgeluk

Bijdragen aan het werkgeluk en het werkplezier van iemand vind ik het mooiste wat er is! De juiste mensen plaatsen op de juiste plek en opdrachtgevers helpen, dat vind ik nou leuk. Recruitment heeft dan ook alles waar ik blij van word; ik kan en mag een gesprekspartner, marketeer, vertegenwoordiger, coach, sourcer en bemiddelaar zijn voor zowel klant als kandidaat. En als nieuwsgierige en oprecht geïnteresseerde luisteraar mag ik veel vragen stellen. Recruiter zijn binnen de techniek waar mensen werken vanuit passie, vind ik superleuk. Ik geniet enorm van een goed gesprek en wil graag weten wat mijn collega’s bezighoudt en waar ze mee bezig zijn of waar ze gelukkig van worden in hun werk.

Een warm familiebedrijf

Werken bij/voor Hollander Techniek is een feestje; het is een warm familiebedrijf en plezier in het werken staat voorop. Dat voel en merk je direct; als je binnenkomt aan de receptioniste die je met een warme glimlach welkom heet, aan de fijne sfeer die er hangt en aan de leuke collega’s die er werken. Iedere medewerker is belangrijk en het bedrijf hecht er veel waarde aan dat iedereen zich hier prettig voelt en dat is merkbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Hollander Techniek? Ik kom graag met je in contact!

“Werken bij Hollander Techniek is een feestje”

Verhalen van onze medewerkers

Nadja Kerssen - Service coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. Benieuwd naar haar verhaal?

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw. Daarnaast houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?

Jacco Roelofs - Accountmanager

Jacco Roelofs – Accountmanager Industrie

Maak kennis met Jacco Roelofs, accountmanager industrie. Jacco vindt het fantastisch dat er binnen Hollander Techniek zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. In zijn functie houdt hij zich bezig met het binden van nieuwe klanten en het aanbieden van nieuwe diensten. Benieuwd naar zijn verhaal?