Nicole van Rooijen

Recruiter Utiliteit

Aangenaam! Mijn naam is Nicole van Rooijen. Binnen Hollander Techniek sta ik ook wel bekend als het ‘stokstaartje’. Altijd nieuwsgierig en alert en dat zie je terug in mijn werk- en privéleven. Met mooi weer vind je mij op het water en vooral vrienden, familie en gezelligheid staan centraal in mijn leven. Sporten doe ik dan ook vooral voor de 3e helft.

Mens en techniek laten samenkomen

Van je hobby, je werk maken, dat heb ik tijdens mijn eerste werkzame jaren gedaan binnen de evenementenbranche. Eind 2018 mocht ik bij Hollander Techniek mijn organisatietalent inzetten. Van personeelszaken naar de bedrijfsschool en als ondersteuner van een projectenteam naar mijn huidige functie van corporate recruiter. Sinds 2020 heb ik mijn plek in de organisatie gevonden! Als recruiter zorg ik dat mens en techniek samenkomen.

Nicole, jij weet nog wel eens wat…

Dagelijks ben ik druk met het vinden van de juiste matches voor Hollander Techniek. Dit doe ik samen met mijn collega’s van recruitment en de andere teams. Bij Hollander zal je mij vooral spreken over de utiliteit vacatures in Apeldoorn en Almere. Maar gezien de ‘Nicole jij weet nog wel eens wat..’-uitspraak die ik vaak hoor, kan je mij ook altijd voor andere vragen bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Hollander Techniek? Ik kom graag met je in contact!

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

Verhalen van onze medewerkers

Maarten-Jan Knoester - Engineer ICT

Maarten-Jan Knoester – Engineer ICT

Maak kennis met Maarten-Jan, engineer ICT. Dagelijks ontwerpt, ontwikkelt en beheert hij voor verschillende klanten betrouwbare en veilige communicatienetwerken. Hij begon in 2001 als commerçant maar door het volgen van opleidingen en trainingen is hij van een functionele functie doorgegroeid naar een technische functie in de ICT. Benieuwd naar zijn verhaal?

Nick Slijkhuis - Engineer Beveiligingstechniek

Nick Slijkhuis – Engineer Beveiligingstechniek

Maak kennis met Nick, engineer beveiligingstechniek. In zijn werk is hij verantwoordelijk voor het uitdenken en beheren van complexe beveiligingsinstallaties. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen nog zelf blijven sleutelen en computerwerk. En hoe complexer de beveiligingsinstallatie, hoe leuker hij het vindt! Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?