fbpx

Nicole van Rooijen

Recruiter Utiliteit

Aangenaam! Mijn naam is Nicole van Rooijen. Binnen Hollander Techniek sta ik ook wel bekend als het ‘stokstaartje’. Altijd nieuwsgierig en alert en dat zie je terug in mijn werk- en privéleven. Met mooi weer vind je mij op het water en vooral vrienden, familie en gezelligheid staan centraal in mijn leven. Sporten doe ik dan ook vooral voor de 3e helft.

Mens en techniek laten samenkomen

Van je hobby, je werk maken, dat heb ik tijdens mijn eerste werkzame jaren gedaan binnen de evenementenbranche. Eind 2018 mocht ik bij Hollander Techniek mijn organisatietalent inzetten. Van personeelszaken naar de bedrijfsschool en als ondersteuner van een projectenteam naar mijn huidige functie van corporate recruiter. Sinds 2020 heb ik mijn plek in de organisatie gevonden! Als recruiter zorg ik dat mens en techniek samenkomen.

Nicole, jij weet nog wel eens wat…

Dagelijks ben ik druk met het vinden van de juiste matches voor Hollander Techniek. Dit doe ik samen met mijn collega’s van recruitment en de andere teams. Bij Hollander zal je mij vooral spreken over de utiliteit vacatures in Apeldoorn en Almere. Maar gezien de ‘Nicole jij weet nog wel eens wat..’-uitspraak die ik vaak hoor, kan je mij ook altijd voor andere vragen bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Hollander Techniek? Ik kom graag met je in contact!

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

Verhalen van onze medewerkers

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw. Daarnaast houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter ’t Jong | Software Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Peter ’t Jong – Lead Software Engineer

Maak kennis met Peter ’t Jong, lead software engineer. Peter werkt al sinds 2004 bij Hollander Techniek en vindt vooral de sfeer, collegialiteit en vrijheid leuk. In zijn functie is hij dagelijks bezig met het engineeren van machines en processen voor klanten in de industrie. Iedere machine en ieder proces is weer anders en uniek. Dat houdt zijn werk boeiend. Benieuwd naar zijn verhaal?

Leidinggevend monteur | Werken bij Hollander Techniek

Kevin de Graaf – Leidinggevend Monteur

Maak kennis met Kevin, leidinggevend monteur. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires is hem op het lijf geschreven! Net als het meedenken met zijn opdrachtgevers, waarbij hij graag verder denkt dan de beschreven werkzaamheden. De afwisseling en uitdaging die hij zo belangrijk vindt in zijn werk, vindt hij in zijn functie bij Hollander Techniek. Benieuwd naar zijn verhaal?