Ontwikkeling

De mens staat centraal bij Hollander Techniek. Logisch, want de medewerkers maken het verschil. Wil je als bedrijf op de schouders van je talenten kunnen leunen dan is het zaak ervoor te zorgen dat deze schouders de “last” ook kunnen dragen. En dat is precies waar bij Hollander Techniek veel aandacht aan wordt besteed.

Kennis intensivering en persoonlijke ontwikkeling zijn binnen Hollander Techniek vanzelfsprekend. Medewerkers worden in de gesprekscyclus van beoordeling- en jaargesprekken uitgedaagd doelen te stellen. Ze kunnen rechtstreeks of in overleg met hun leidinggevende om de inzet van de ontwikkelingsadviseur vragen. De ontwikkelingsadviseur is er voor iedereen. Je kunt bij hem terecht voor het meedenken over een persoonlijk ontwikkelings plan (POP) of een loopbaantraject. Ook is hij een erkende coach. Op deze manier kunnen medewerkers hun persoonlijke grenzen verleggen.

Een leven lang leren

Binnen de techniek is de kreet "een leven lang leren" regelmatig te horen. Onze medewerkers worden betrokken bij nieuwe technieken en innovaties. Dit verlangt steeds weer andere "skills" van de medewerkers. Scholing is en blijft hierbij onontbeerlijk.

Hollander Techniek ondersteunt medewerkers, met ruimte voor eigen inbreng, opleidingen te volgen en zich de benodigde kennis eigen te maken. Er wordt gewerkt met een bedrijfsopleidingsbeleid (BOB) om alle medewerkers de mogelijkheid te geven zich te blijven scholen.

Opleidingen

Een opleiding (MBO, HBO, WO), training of cursus op verschillende niveaus, evenals de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) als de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) is mogelijk.

Een praktijkbegeleider, iemand die naast  jarenlange ervaring bij Hollander Techniek ook over voldoende didactische vaardigheden beschikt, staat klaar om te helpen de opleiding tot een goed einde te brengen.

Hollander Techniek werkt met een opleidingsplan om alle medewerkers de mogelijkheid te geven zich te blijven scholen. Dit geldt voor zowel de technische als niet technische functies. 

 

Ons

Collega's

Wij bieden

Vacatures

Deel deze pagina: