fbpx

Word jij mijn nieuwe collega?

Projectleider Industrie

Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar

In jouw rol als projectleider industrie weet jij als geen ander projecten van A tot Z tot een succes te maken. Samen met je team zorg jij voor tevreden klanten. Elke dag zet jij je beste beentje voor om jouw collega’s te coachen, motiveren en stimuleren. Meerdere projecten tegelijkertijd beheren is voor jou geen probleem, jij hebt alles onder controle.

Wie ben jij?

Je bent naast een teamspeler een collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je denkt proactief mee over verbeteringen en je bent ijzersterk in het bewaken van processen. Daarnaast heb je affiniteit met commerciële/strategische vraagstukken. Van nature neem jij een coachende rol aan en kan jij je team enthousiasmeren. Verder vragen we:

  • een aantal jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol in onze branche;
  • achtergrond in de elektrotechniek/industriële automatisering;
  • een afgeronde hbo-opleiding.

Waarom kiezen voor Hollander Techniek?

  • Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Bij ons wordt jouw initiatief en ondernemerschap gewaardeerd
  • Bij ons werk je in een hybride werkomgeving waarin je deels vanuit huis, vanaf kantoor en bij klanten werkzaam bent
  • Bij ons kom je te werken in een gezellig en hecht team

Jouw uitdaging

Als projectleider ben je de spin in het web bij projecten en weet je dat het vormen van een sterk projectteam een absolute must is. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van uitdagende projecten op het gebied van industriële automatisering. Hierbij kun je denken aan projecten in de machinebouw, interne transportsystemen, procestechniek of complete fabrieken in de food- en maakindustrie. Vanaf ontwerp tot oplevering heb jij de leiding en stuur, coach en begeleid je de bij het project betrokken collega’s, leveranciers en onderaannemers. Daarnaast neem je deel aan klant overleggen, adviseer je klanten gevraagd en ongevraagd en zorg je voor goed relatiebeheer.

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al ruim 45 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening voor onze klanten. Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?

Geïnteresseerd? Dit is het sollicitatieproces:

Sollicitatie

Yes! Je wilt onderdeel worden van de Hollander familie en hebt je sollicitatie verstuurd.

Eerste contact

Onze recruiters zitten er helemaal klaar voor. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kennismaking

We gaan van start! Je hebt je eerste kennismakingsgesprek met de recruiter en jouw toekomstige teamcoach.

Tweede gesprek

Je bent door! Je hebt nu je tweede gesprek met iemand van team P&O en één van jouw toekomstige collega's.

Assessment

Ook het tweede gesprek was een succes. Vast onderdeel van het sollicitatieproces is een assessment. De recruiter brengt je op de hoogte van de opdracht.

Tekenen maar!

We bespreken de arbeidsvoorwaarden en zijn klaar voor de laatste stap: je mag tekenen. Welkom bij Hollander Techniek!

Introductieprogramma

Je eerste werkdag is aangebroken! Je wordt hartelijk ontvangen door ons team P&O voor een introductie.
Lees hier hoe je eerste werkweek is

Enthousiast? Solliciteer nu!

En wat vind je van deze vacatures?

Traineeship Hbo Industrie

Industrie
Midden-Nederland
32-40 uur, Traineeship
0-5 jaar

Heb jij je hbo-studie richting mechatronica, technische bedrijfskunde of elektrotechniek (bijna) afgerond en wil je er achter komen welke technisch functie het beste bij jou past? Kom dan jezelf verder ontwikkelen bij Hollander Techniek. In Apeldoorn hebben wij ruimte voor enthousiaste trainee die gaat meewerken binnen ons cluster industrie.

Lees verder

Traineeship Hbo Retail

Retail
Midden-Nederland
32-40 uur, Traineeship
0-5 jaar

Heb jij je hbo-studie richting (technische) bedrijfskunde of elektrotechniek (bijna) afgerond en wil je er achter komen welke technische functie het beste bij jou past? Kom dan jezelf verder ontwikkelen bij Hollander Techniek. In Apeldoorn hebben wij ruimte voor enthousiaste trainee die gaat meewerken binnen ons cluster retail.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.