Vacature Projectleider

Voel jij je van begin tot eind verantwoordelijk voor projecten, doorzie jij als geen ander kansen en bedreigingen en weet jij van elk project een succes te maken. Solliciteer dan naar een baan als projectleider/projectmanager bij Hollander Techniek in Apeldoorn, Amersfoort, Almelo of Almere! Wij zoeken technische projectleiders en -managers in diverse vakgebieden zoals elektrotechniek en werktuigbouw.

Kom werken als Projectleider of Projectmanager

Als projectleider of projectmanager ben je verantwoordelijk voor een project van begin tot eind. Samen met jouw team zorg je dat elk project, van groot tot klein, op rolletjes loopt. Daarbij weet je als geen ander dat je jouw collega’s en klanten nodig hebt. Je werk als projectleider/projectmanager is afwisselend en uitdagend door de verschillende mooie projecten. Belangrijk is dat je jouw verantwoordelijkheid neemt en problemen juist weet op te lossen. Over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als projectleider/projectmanager die past bij jouw woon-werk wensen.

Projectleider/manager bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als projectleider/projectmanager heb je bij Hollander Techniek veel vrijheid en verantwoordelijkheid, samen met je team zorg je voor het beste resultaat. Hoe? Dat is aan jou! Werk en privé-balans vinden wij belangrijk, flexibele werktijden en thuiswerken behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn Hollander Techniek

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers. Wil je doorgroeien? Geen probleem, door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan is er de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over werken bij Hollander Techniek als projectleider of projectmanager, neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je gelijk vertellen welke vacatures er openstaan en welke vacature het best past bij jouw wensen.

Nick Overbeek, 06-42104916
Nicole van Rooijen, 06-12308669

Mail

Liever een andere functie of een ander vakgebied? Bekijk dan onze overige pagina's:

Of neem contact op met één van onze recruiters. 

Wie zoeken wij als projectleider/projectmanager?

 • Het belangrijkste: Je bent enthousiast!
 • Je bent geïnteresseerd in werktuigbouw/HVAC.
 • Je bent collegiaal.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel.
 • Je wilt veel leren.
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit.

Wat bieden wij een projectleider/projectmanager?

 • Een pensioensregeling met 53,7% werkgeversbijdrage.
 • Een goede reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot flexibel/thuis-/parttime werken.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen per jaar.
 • Een jaarlijkse winstuitkering (voorwaardelijk).
 • Een auto van de zaak.
 • Goede werkomstandigheden.
Deel deze pagina: