Vacature Software Engineer

Wil jij samen met jouw team de best mogelijke en meest duurzame klantoplossingen realiseren en van a tot z betrokken zijn bij projecten? Solliciteer dan naar een baan als software engineer bij Hollander Techniek in Apeldoorn, Almelo of Almere! Wij zoeken software engineers gespecialiseerd in PLC/SCADA en/of PLC/Vision op het gebied van industriële automatisering in verschillende branches zoals food, maak en water.

Kom werken als Software Engineer in de Industriële Automatisering

Als software engineer ben je van het begin tot het einde verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatwerkprojecten binnen de industriële automatisering. Dit betekent inventariseren, bedenken, adviseren, ontwerpen, testen en in bedrijf stellen van de software. Je werk als software engineer is afwisselend en uitdagend. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het stellen van een functioneel ontwerp maar je helpt ook een handje bij het in bedrijf nemen en opleveren van de besturing. Belangrijk is dat je jouw verantwoordelijkheid neemt en het verschil maakt bij onze klanten. Over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als software engineer die past bij jouw woon-werk wensen.

Software Engineer bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek is als thuiskomen, een hecht team en plezier in je werk zijn belangrijke speerpunten. Wij willen als bedrijf echt het verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als software engineer heb je bij Hollander Techniek veel vrijheid en verantwoordelijkheid, samen met je team zorg je voor het beste resultaat. Werk en privé-balans vinden wij belangrijk, flexibele werktijden en thuiswerken behoren dan ook tot de mogelijkheden. Verder krijg je genoeg vrije dagen om elk jaar te genieten van meerdere vakanties!

Wij zijn Hollander Techniek

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers. Wil je doorgroeien? Geen probleem, jouw persoonlijke ontwikkeling zien we als een ontwikkeling van Hollander Techniek en zullen we dus stimuleren.

Wil je meer weten over Hollander Techniek, bekijk dan de over ons pagina.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over werken bij Hollander Techniek als software engineer, neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je gelijk vertellen welke vacatures er openstaan en welke vacature het best past bij jouw wensen.

Nick Overbeek, 06-42104916
Nicole van Rooijen, 06-12308669

Mail

Liever een andere functie of een ander vakgebied? Bekijk dan onze overige pagina's:

Of neem contact op met één van onze recruiters. 

Wie zoeken wij als Software Engineer

 • Het belangrijkste: Je bent enthousiast!
 • Je bent geïnteresseerd in de industriële automatisering.
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis en ervaring met PLC-programmeersoftware.
 • Je bent collegiaal.
 • Je wilt veel leren.
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit.

Wat bieden wij een Software Engineer?

 • Mogelijkheid tot flexibel/thuis-/parttime werken.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen per jaar.
 • Een goede reiskostenvergoeding.
 • Een pensioensregeling met 53,7% werkgeversbijdrage.
 • Een jaarlijkse winstuitkering (voorwaardelijk).
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Ruimte en budget om door te groeien.
Deel deze pagina: