Stage & Afstuderen

Zoek jij een leuke en vooral leerzame (snuffel)stage in de regio Apeldoorn, Almere, Amersfoort of Almelo? Hollander Techniek biedt vmbo, mbo en hbo stagiaires en studenten die afstuderen interessante stages met meerwaarde! Benieuwd wat die meerwaarde is, lees dan verder.

De mogelijkheden

Stage en afstuderen, we zijn er heel bekend mee. Ieder jaar weer worden veel scholieren bij Hollander Techniek welkom geheten. We zijn een technisch bedrijf, dus voor een technische stage of afstuderen ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor scholieren met een opleiding in de richting van HR, administratie, logistiek, commercie en systeembeheer/IT bieden we stage- en afstudeermogelijkheden.

Zoek je een opdracht waarbij je brede praktijkervaring moet opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij Hollander Techniek is het allemaal mogelijk. We bieden verschillende vormen van stages en afstuderen aan. Bijvoorbeeld constructies waarin je werken en leren combineert of een lange en aaneengesloten periode van stage. Vanuit Hollander Techniek zorgen wij voor een goede begeleiding, een prettige sfeer en helpen we jou actief met het realiseren van jouw doelstellingen.

Veel van onze collega’s zijn als stagiair of afstudeerder bij ons begonnen, dat is de meerwaarde van stage en afstuderen bij Hollander Techniek! Wil je weten welke mogelijkheden wij momenteel voor jou hebben? Kijk bij onze vacatures en zoek op 'stage en afstuderen'.

Vraag stageplek aan

 

 

Stagiair Werktuigbouwkunde vertelt...

“Ik ben Jeroen van 't Ende, Stagiair Werktuigbouwkunde. Bij de sollicitatie kreeg ik al een kleine rondleiding door het bedrijf, dit gaf mij een goede indruk en de persoonlijke sfeer was goed merkbaar.

Mijn eerste dag was op maandag 1 september 2014. Die eerste dag was erg spannend, dit was de eerste keer voor mij om echt in de bedrijfscultuur aan de slag te gaan. Na een passend introductieprogramma werd ik naar mijn bureau begeleid. Meteen kwamen de meeste mensen die mij voor het eerst zagen me een hand geven, en even praten. Ik voelde me meteen welkom en gewaardeerd.

Ik doe de opleiding Werktuigbouwkunde op het Saxion te Enschede, en zit nu in het derde jaar. Om nou een goed idee te krijgen over wat ik precies wil, was ik op zoek naar een eerste stage waar ik me goed kon oriënteren op de functies binnen Werktuigbouwkunde. Een innoverend bedrijf als hollander techniek geeft mij de gelegenheid om goed rond te kijken. Je wordt hier als stagiair behandeld als volwaardig werknemer.”

 

 

 

 

 

Stagiair Beveiliging vertelt...

 “Ik ben Kevin Bemer, vierdejaars student Technische Bedrijfskunde aan het Saxion. Op 17 augustus 2015 ben ik met mijn stage  begonnen op de afdeling Beveiliging. 
 
Dit is mijn tweede stage voordat ik ga afstuderen. Tijdens mijn eerste stage had ik bij een productiebedrijf gelopen. Ditmaal was ik op zoek naar een stage bij een bedrijf dat zich bezig houdt met dienstverlening. En daar zat hollander techniek tussen. Uiteindelijk heb ik voor hollander techniek gekozen vanwege het open karakter dat er heerst in het bedrijf. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam, hierdoor voelde ik me al snel op me gemak.
 
De afdeling Beveiliging is Lean aan het opzetten. Als onderdeel hiervan willen zij de calculatie van het kleine standaardwerk efficiënter maken. Mijn opdracht is om hiervoor een methode te ontwerpen waarmee zij sneller kunnen calculeren.
 
De stagebegeleiding ervaar ik als prettig. Ze geven je de vrijheid om zelf met oplossingen te komen en om je tijd zelf in te delen. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij iemand terecht en word ik goed geholpen. De stagebegeleider heeft veel verstand van zaken en geeft goede tips om van mijn stage een succes te maken.”

Stagiair Administratie vertelt...

“Hallo, ik ben Ali Gunen. Ik studeer op het Aventus de opleiding bedrijfsadministrateur. Ik zit op dit moment in het 2e leerjaar en mag een half jaar stagelopen. 
 
Ik had gehoord van mijn stagebegeleider dat er een stagemogelijkheid was bij hollander techniek. Vervolgens heb ik op het internet gekeken wat voor werkzaamheden het bedrijf verricht. Het sprak me erg aan wat voor mogelijkheden zijn bij het bedrijf, ik kreeg er een goed gevoel bij. Daarom heb ik zo snel mogelijk een sollicitatie gestuurd. Na paar dagen kreeg ik een telefoontje dat ik op gesprek mocht komen. Tijdens het gesprek kreeg ik meer informatie over het bedrijf en hoorde ik wat de mogelijkheden zijn binnen hollander techniek. Na een goed gesprek werd ik aangenomen.
 
Op dit moment loop ik stage bij de projectadministratie en ook bij de serviceadministratie. Ik krijg veel uitleg over het werk dat verricht wordt. Als ik iets niet snap krijg duidelijk uitleg hoe ik het kan aanpakken. De sfeer is erg leuk in het bedrijf, ik heb ook aardige collega’s. Nu krijg ik te zien hoe het in het echte bedrijfsleven uitziet. Ik ben erg tevreden over mijn keus voor hollander techniek!” 

Stagiair binnendienst Services vertelt...

"Hallo, mijn naam is Bas Logtenberg. Sinds 31 augustus ben ik stagiair op de afdeling Services. Momenteel ben ik tweedejaars student Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. 
 
Het begon allemaal via mijn buurman. Via hem leerde ik hollander techniek kennen. Voor mijn studie was ik op zoek naar een stageopdracht die betrekking had op service of technische dienst. Op dat moment had hollander techniek een stageopdracht, en niet zomaar eentje. Het ging om het helpen opstellen van een meerjarig onderhoudsplan voor de grootste retailer van Nederland. 
 
Na mijn sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Het was een fijn, rustig en open gesprek. Dit sprak mij meteen aan. Eenmaal binnen, kreeg ik meteen uitgelegd wat hollander techniek doet, inclusief een rondleiding.
 
De begeleiding vind ik heel fijn bij hollander techniek. Ik heb goed de tijd gekregen om me eerst rustig in te lezen en alles door te nemen. Daarbij komt mijn begeleider op de juiste momenten met adviezen. Ik ben blij met mijn keuze voor hollander techniek."

Deel deze pagina: