Werken & Leren

Bij Hollander Techniek zijn opleiding en ontwikkeling belangrijke speerpunten. Met onze eigen bedrijfsschool onderWERKwijs stimuleren wij onze medewerkers in hun groei. Het volgen van een opleiding bij Hollander Techniek is dan ook eigenlijk vanzelfsprekend. Wij staan al jaren geregistreerd als erkend leerbedrijf en zijn in 2018 zelfs uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde omgeving. Daarnaast hebben we twee gediplomeerde praktijkopleiders en verschillende gecertificeerde (getrainde) werkplekbegeleiders in dienst die betrokken zijn bij jouw ontwikkeling.

De mogelijkheden

We bieden op dit moment verschillende trajecten aan in BBL-vorm, Duaal of Zij-instroom. Het voordeel van werken en leren bij Hollander Techniek is dat je gelijk in dienst komt en dus ook profiteert van onze goede arbeidsvoorwaarden. Hieronder vind je meer informatie over deze trajecten. Ben je op zoek naar een traineeship of stage? Kijk dan even op onze vacaturepagina.

BBL

Het eerste jaar is de BBL-opleiding zo breed mogelijk en rouleer je steeds drie maanden over de afdelingen bij Hollander Techniek. Daarna kies je een richting. Van maandag t/m donderdag werk je mee op verschillende projecten met jouw eigen team. Op vrijdag komt er een docent bij onderWERKwijs om alle nodige theorie te geven. Dit betekent nooit meer naar school, alle lessen worden namelijk intern gegeven. De dag begint met Nederlands, Rekenen en Loopbaan&Burgerschap. Hierna volgen verschillende lessen in vaktheorie zowel basis als beroepsgericht. De opleiding is volledig op maat voor en door Hollander Techniek opgezet, naast de reguliere vakken krijg je bijvoorbeeld ook trainingen als communicatietraining, introductie in beveiligingstechniek en basis PLC-programmeren. Hierdoor bouw je een breed portfolio op met verschillende diploma’s en certificaten. Hiermee kun je na het behalen van je niveau 3 diploma binnen elk team van Hollander Techniek aan de slag. Of natuurlijk verder leren en niveau 4 behalen.

Duaal

Wil jij je Assosiate of Bachelor Degree halen maar niet vijf dagen in de week naar school? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing. Via het duale leertraject bij Hollander Techniek kun je werken en leren tegelijk met als resultaat een bak ervaring en een diploma. Je bent tijdens je opleiding in dienst van Hollander Techniek en leert werken in de praktijk. Daarnaast ga je een dag/een avond in week naar school om zo ook de nodige theorie te leren. Onze studiebegeleiders zullen je helpen en stimuleren waar nodig en collega’s staan klaar om je vragen te beantwoorden. 

Zij-instroom

Ook voor een omscholingstraject ben je bij Hollander Techniek op de juiste plek. Ben je bijvoorbeeld toe aan een nieuwe uitdaging in een ander vakgebied of ben je er onlangs achter gekomen dat techniek toch wel heel erg interessant is? Dan is een zij-instroomtraject ideaal. Je blijft dan gewoon aan het werk met een leuk salaris en daarnaast volg je een opleiding. Benieuwd hoe dit er voor jou uit gaat zien? Kijk dan even onder het kopje BBL.

Wil je kennismaken of meer weten?

Je bent van harte welkom! Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze site www.hollandertechniek.nl. Wil je direct meer informatie, dan kun je contact opnemen door te mailen naar onderwerkwijs@hollandertechniek.nl

Deel deze pagina: