Vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Het voorbereiden en zorgen dat een werktuigbouwkundig project op rolletjes verloopt is iets waar jij enthousiast van wordt. En hier ben je meer dan goed! Jij zorgt ervoor dat je collega’s buiten bij de klant een project zonder problemen en met hoge kwaliteit kunnen uitvoeren. Jouw werkzaamheden gaan van de coördinatie en de planning tot het onderhouden van het contact tussen alle betrokken partijen. En dat bij een werkgever dat voelt als thuiskomen, welkom bij Hollander Techniek!

De kwaliteiten en uitdagingen van een Werkvoorbereider WTB

Als werkvoorbereider WTB werk jij aan projecten bij veel verschillende klanten. Je pakt samen met je team multidisciplinaire projecten op werktuigbouwkundig gebied op. Jouw taak? Dat alles op rolletjes verloopt. Zo zorg jij voor een heldere planning, worden werkzaamheden in een logische volgorde uitgevoerd en zijn materialen op tijd op de juiste plek. Verder zorg je ervoor dat tekeningen voor een project op orde zijn en dat de werkmappen gereed en beschikbaar zijn voor je collega’s. Je krijgt de vrijheid om jouw innovatieve ideeën uit te werken en toe te passen op je projecten. Als werkvoorbereider WTB kom je het team versterken dat complexe werktuigbouwkundige installaties maakt, aanpast of renoveert. In zowel nieuw te bouwen hightech productie hallen als bestaande hallen en aanverwante ruimtes.

 Wat ga je nog meer doen?

 • Plannen van nieuwe opdrachten
 • Meer- minder werken en calculaties verzorgen
 • Bijwonen van periodieke team overleggen
 • Het onderhouden van contacten met betrokken van de projecten
 • Aanvragen en beoordelen offertes
 • Bestellen van materialen

Werken als werkvoorbereider in werktuigbouwkunde bij Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers. Wil je doorgroeien? Geen probleem, door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan is er de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over werken bij Hollander Techniek als werkvoorbereider WTB? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je gelijk vertellen welke vacatures er openstaan en welke vacature het best past bij jouw wensen.

Charmain van Veldhuisen, 06-1841 7396
Nadia van de Venne, 06-1475 0506

Mail

Liever een andere functie of een ander vakgebied? Bekijk dan onze overige pagina's:

Of neem contact op met één van onze recruiters. 

Ben jij die werkvoorbereider WTB die wij zoeken?

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ontzorg je jouw team. Daarnaast zorg je ervoor dat kwaliteit altijd voorop staat. Je denkt proactief mee over verbeteringen en je bent sterk in het bewaken van processen. Dreigt de planning van een project fout te gaan? Dan grijp je in.

Daarnaast vragen we:

 • Een afgeronde technische mbo-opleiding
 • Een aantal jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functies in onze branche
 • Materialenkennis is een vereiste
 • Woonachtig in de regio’s van onze kantoren, Apeldoorn, Amersfoort, Almere of Almelo

Wat bieden wij een werkvoorbereider werktuigbouwkunde?

Je komt als werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij Hollander Techniek in een zeer collegiale en gedreven werkomgeving terecht. Er is ruimte voor opleiding en groei. Zo blijf je jezelf continue ontwikkelen. Wij bieden jou bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Ontwikkeling in de vorm van o.a. doorbetaalde schooldag
Deel deze pagina: