Pak jij de regie over jouw baan?

Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt, heb jij de regie over jouw baan in eigen handen. Of je nu al jaren in het vak zit of net van school komt, bij Hollander Techniek hebben we een baan die bij jou past. Wil jij je verder ontwikkelen, zoek je meer uitdaging en/of ben je op zoek naar een goede werk-privé balans? Wij zoeken samen met jou naar een oplossing. Wat voorop staat, is dat je bij ons jezelf kunt zijn en dat er naar je geluisterd wordt. Bekijk hieronder hoe onze Hollanders; Petra, Isa, Johan en Bernhard de regie pakten over hun baan.

Over Hollander Techniek

Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteit. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Apeldoorn, Amersfoort, Almere en Almelo. We zijn trots op het feit dat we al ruim 45 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening voor onze klanten.

Petra

Er wordt naar je geluisterd

Dit is Petra, administratief medewerker bij Hollander Techniek. Petra begon als bbl’er en wist haarzelf altijd uit te dagen. Heeft ze goede ideeën dan wordt er naar haar geluisterd. Nu 11 jaar later, zit ze nog steeds op haar plek bij Hollander Techniek!

Petra | De regie over jouw baan | Werken bij Hollander Techniek

Isa

Veel afwisseling en uitdaging

Dit is Isa, service engineer bij Hollander Techniek. Isa heeft een veelzijdige en afwisselende functie binnen Hollander Techniek. Hij is zowel engineer als monteur. Hierdoor komt hij bij verschillende klanten maar werkt hij ook op kantoor. Geen dag is hetzelfde!

Isa | De regie over jouw baan | Werken bij Hollander Techniek

Johan

Een goede werk-privé balans

Dit is Johan, planner bij Hollander Techniek. Johan voelde zich vanaf zijn eerste werkdag meer dan welkom bij Hollander Techniek. Voor hem is Hollander Techniek dan ook meer dan een werkgever. Hij was op zoek naar de goede werk-privé balans en die heeft hij hier zeker gevonden.

Johan | De regie over jouw baan | Werken bij Hollander Techniek

Bernhard

Vrijheid en verantwoordelijkheid als starter

Dit is Bernhard, zowel calculator als engineer bij Hollander Techniek. Bernhard is 1,5 jaar geleden na zijn opleiding begonnen bij Hollander Techniek. Vanaf het begin kreeg hij alle vrijheid en verantwoordelijkheid om zijn werk uit te voeren. Bernhard overtuigt klanten graag om te kiezen voor duurzame alternatieven. Het resultaat: een tevreden klant én een stapje dichter bij een duurzame wereld.

Bernhard | De regie over jouw baan | Werken bij Hollander Techniek

Dennis

Gave opdrachtgevers en vertrouwen

Dit is Dennis, eerst monteur bij Hollander Techniek. Dennis begon acht jaar geleden als monteur in opleiding en is inmiddels doorgegroeid naar eerste monteur. Hij werkt voor gave opdrachtgevers en samen met zijn team vormt hij één grote familie. Hij krijgt van hun al het vertrouwen en dat heeft hem enorm helpen groeien.

De regie over jouw baan | Werken bij Hollander Techniek

Pak jij de regie over jouw baan?