Onze mensen

Onze medewerkers zijn onze trots. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen kwaliteiten maar bovenal zijn het Hollanders. Onze recruiters kijken dan ook niet alleen naar opleiding en ervaring maar vinden het vooral belangrijk dat jij bij ons past. We zijn niet voor niets een hecht familiebedrijf. Heb je vragen over ons of een vacature, neem dan gerust contact op met één van onderstaande recruiters. De deur staat altijd voor je open. Wil je meer weten over onze Hollanders, neem dan een kijkje tussen onze medewerkers verhalen.

Charlotte Veldhuis | Recruiter Industrie en Utiliteit | Hollander Techniek

Charlotte Veldhuis

Recruiter Engineering, Werkvoorbereiding en Calculatie

Sandra Bogerman - Veenman

Sandra Bogerman

Recruiter Zij-instroom, Stage en Afstuderen

Jeroen Scholten

Jeroen Scholten

Recruiter Service en Projectleiding

Nancy van Petersen

Nancy van Petersen

Recruiter Montage

Paulien Timmer Arends | Corporate Recruiter | Hollander Techniek

Paulien Timmer Arends

Recruiter

Petra van den Esschert

Petra van den Esschert

Medewerker Opleidingscentrum onderWERKwijs

Verhalen van onze medewerkers

Bjorn Jernberg | Lead Hardware Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Bjorn Jernberg – Lead hardware engineer

Maak kennis met Bjorn Jernberg, lead hardware engineer bij Hollander Techniek. Dankzij zijn passie voor techniek groeide hij van leerling monteur door naar lead hardware engineer. De ervaring die hij in verschillende functies opdeed komt hem nu goed van pas. Benieuwd naar zijn verhaal?

Erik Mulder - Engineer brandmeldinstallaties

Erik Mulder – Engineer brandmeldinstallaties

Maak kennis met Erik Mulder. Erik is al 25 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. In zijn rol als engineer brandmeldinstallaties draagt hij zorg voor een volledig en doordacht engineeringpakket. Van het verzamelen van alle benodigde documenten tot het programmeren van het scherm waarop alle brandmeldingen worden weergegeven. Voor deze ervaren engineer brandmeldinstallaties is geen dag hetzelfde. Benieuwd naar zijn verhaal?

Maarten-Jan Knoester - Engineer ICT

Maarten-Jan Knoester – Engineer ICT

Maak kennis met Maarten-Jan, engineer ICT. Dagelijks ontwerpt, ontwikkelt en beheert hij voor verschillende klanten betrouwbare en veilige communicatienetwerken. Hij begon in 2001 als commerçant maar door het volgen van opleidingen en trainingen is hij van een functionele functie doorgegroeid naar een technische functie in de ICT. Benieuwd naar zijn verhaal?