Onze mensen

Onze medewerkers zijn onze trots. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen kwaliteiten maar bovenal zijn het Hollanders. Onze recruiters kijken dan ook niet alleen naar opleiding en ervaring maar vinden het vooral belangrijk dat jij bij ons past. We zijn niet voor niets een hecht familiebedrijf. Heb je vragen over ons of een vacature, neem dan gerust contact op met één van onderstaande recruiters. De deur staat altijd voor je open. Wil je meer weten over onze Hollanders, neem dan een kijkje tussen onze medewerkers verhalen.

Charlotte Veldhuis | Recruiter Industrie en Utiliteit | Hollander Techniek

Charlotte Veldhuis

Recruiter Engineering, Werkvoorbereiding en Calculatie

Sandra Bogerman - Veenman

Sandra Bogerman

Recruiter Zij-instroom, Stage en Afstuderen

Nancy van Petersen

Nancy van Petersen

Recruiter Montage

Paulien Timmer Arends | Corporate Recruiter | Hollander Techniek

Paulien Timmer Arends

Recruiter Service en Inspectie

Petra van den Esschert

Petra van den Esschert

Medewerker Opleidingscentrum onderWERKwijs

Verhalen van onze medewerkers

Michel Herms | Projectleider Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Michel Herms – Projectleider Elektrotechniek

Maak kennis met Michel Herms, projectleider elektrotechniek bij Hollander Techniek. Michel draait samen met zijn team Smart Factory utiliteitsprojecten voor industriële klanten. Als projectleider vindt hij het vooral belangrijk dat er ruimte is voor eigen ideeën. Weten hoe hij met alle monteurs en de klant streeft naar het beste resultaat?

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Jarno van Petersen – Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Maak kennis met Jarno van Petersen, servicetechnicus beveiligingstechniek. In zijn functie is hij constant bezig met het helpen van onze klanten. Door zijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan hij onze klant echt van dienst zijn. Jarno koos voor Hollander Techniek omdat hij hier kan bouwen aan zijn loopbaan. Benieuwd naar zijn verhaal?

Nick Slijkhuis - Engineer Beveiligingstechniek

Nick Slijkhuis – Engineer Beveiligingstechniek

Maak kennis met Nick, engineer beveiligingstechniek. In zijn werk is hij verantwoordelijk voor het uitdenken en beheren van complexe beveiligingsinstallaties. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen nog zelf blijven sleutelen en computerwerk. En hoe complexer de beveiligingsinstallatie, hoe leuker hij het vindt! Benieuwd naar zijn verhaal?