Stage & Afstuderen

Wil jij meedenken en ondernemen tijdens je stage? Dan zit je goed bij Hollander Techniek. Bij ons bepaal je zelf je toekomst in de techniek. Wij zorgen voor goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving en helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Natuurlijk bieden we diverse stages aan op technisch gebied maar ook voor een stage in de richting van HR, administratie, logistiek, commercie en systeembeheer/IT ben je bij ons welkom. Als gedreven student die graag zelf de touwtjes in handen neemt, zit je bij ons op de juiste plek! En koffie halen? Dat doen je collega’s wel voor je!

Meeloopstage

Zoek je een meeloopstage waarbij je brede praktijkervaring kan opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben regelmatig vacatures voor meeloopstages in verschillende vakgebieden. Wij zorgen voor een goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving én helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Wil je weten welke vacatures wij op dit moment open hebben staan?

Meeloopstage | Werken bij Hollander Techniek

Afstudeerstage

Je afstudeerstage, de springplank voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Wij hechten veel waarde aan de afstudeeropdracht én de student die deze bij ons vervult. Wist je dat heel veel Hollanders in vaste dienst zijn gekomen nadat zij hun afstudeerstage bij ons hebben afgerond? Wij bieden je een uitdagende opdracht, zorgen voor voldoende begeleiding en er staat altijd een collega klaar om je verder te helpen. Ben jij de volgende die bij ons in dienst treed na je afstuderen?

Snuffelstage

Zit jij in het derde of vierde jaar van de middelbare school en wil je weten of de techniek bij je past? Kom dan bij ons je snuffelstage lopen. Onder begeleiding van een mentor loop je mee bij het serviceteam van Hollander Techniek. Je krijgt de verschillende kanten van het vak te zien en doet vast wat werkervaring op. Ben je enthousiast, dan hopen we jou na je examen graag terug te zien als monteur in opleiding. Wil je je aanmelden voor een snuffelstage? Bel of mail dan even naar Petra.

Snuffelstage | Hollander Techniek

Verhalen van onze medewerkers

Monteur Industriële Automatisering | Werken bij Hollander Techniek

Dirk Bleijenberg – Monteur Industriële Automatisering

Maak kennis met Dirk, leidinggevend monteur industriële automatisering. Hij begon zeven jaar geleden als stagiair bij Hollander Techniek. Inmiddels is hij doorgegroeid tot leidinggevend monteur industriële automatisering en leert hij het vak aan nieuwe monteurs in opleiding. Daarbij sleutelt hij zelf nog graag mee. Benieuwd naar zijn verhaal?

Bim modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Mike Helsloot en Kees Walet – BIM

Maak kennis met Mike Helsloot en Kees Walet. Mike is tekenaar en Kees is engineer maar beide mannen werken ook veel met BIM. Hierin maken ze elektrotechnische installaties visueel door ze te engineren en modelleren in 3D. Mike en Kees vertellen graag wat hun werk zo leuk maakt.

Maarten-Jan Knoester - Engineer ICT

Maarten-Jan Knoester – Engineer ICT

Maak kennis met Maarten-Jan, engineer ICT. Dagelijks ontwerpt, ontwikkelt en beheert hij voor verschillende klanten betrouwbare en veilige communicatienetwerken. Hij begon in 2001 als commerçant maar door het volgen van opleidingen en trainingen is hij van een functionele functie doorgegroeid naar een technische functie in de ICT. Benieuwd naar zijn verhaal?