Stage & Afstuderen

Wil jij meedenken en ondernemen tijdens je stage? Dan zit je goed bij Hollander Techniek. Bij ons bepaal je zelf je toekomst in de techniek. Wij zorgen voor goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving en helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Natuurlijk bieden we diverse stages aan op technisch gebied maar ook voor een stage in de richting van HR, administratie, logistiek, commercie en systeembeheer/IT ben je bij ons welkom. Als gedreven student die graag zelf de touwtjes in handen neemt, zit je bij ons op de juiste plek! En koffie halen? Dat doen je collega’s wel voor je!

Meeloopstage

Zoek je een meeloopstage waarbij je brede praktijkervaring kan opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben regelmatig vacatures voor meeloopstages in verschillende vakgebieden. Wij zorgen voor een goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving én helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Wil je weten welke vacatures wij op dit moment open hebben staan?

Afstudeeropdracht Mechatronica - deltarobot

Afstudeerstage

Je afstudeerstage, de springplank voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Wij hechten veel waarde aan de afstudeeropdracht én de student die deze bij ons vervult. Wist je dat heel veel Hollanders in vaste dienst zijn gekomen nadat zij hun afstudeerstage bij ons hebben afgerond? Wij bieden je een uitdagende opdracht, zorgen voor voldoende begeleiding en er staat altijd een collega klaar om je verder te helpen. Ben jij de volgende die bij ons in dienst treed na je afstuderen?

Stage | Hollander Techniek

Snuffelstage

Zit jij in het derde of vierde jaar van de middelbare school en wil je weten of de techniek bij je past? Kom dan bij ons je snuffelstage lopen. Onder begeleiding van een mentor loop je mee bij het serviceteam van Hollander Techniek. Je krijgt de verschillende kanten van het vak te zien en doet vast wat werkervaring op. Ben je enthousiast, dan hopen we jou na je examen graag terug te zien als monteur in opleiding. Wil je je aanmelden voor een snuffelstage? Bel of mail dan even naar Petra.

Snuffelstage | Hollander Techniek

Verhalen van onze medewerkers

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Naast zijn werk op verschillende projectlocaties deed hij mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Monteur Industriële Automatisering | Werken bij Hollander Techniek

Dirk Bleijenberg – Monteur Industriële Automatisering

Maak kennis met Dirk, leidinggevend monteur industriële automatisering. “Bij Hollander Techniek heb je veel doorgroeimogelijkheden. Alles waar een draadje of kabeltje aanzit, sluiten wij wel aan. Ik ben zelf technisch ingesteld en heb moeten leren hoe ik kan aansturen en opleiden. Daarvoor heeft Hollander Techniek mij een cursus leidinggeven aangeboden. Ik leer elke dag nog bij in mijn werk.” Benieuwd naar zijn verhaal?

Rick Sleurink - Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rick Sleurink – Werkvoorbereider Elektrotechniek

Maak kennis met Rick Sleurink, werkvoorbereider elektrotechniek. Rick is de verbindende factor tussen projectleiders, tekenaars en monteurs. Hij maakte de overstap van de buitendienst naar werkvoorbereider bij Hollander Techniek. Benieuwd hoe hij zijn projecten op rolletjes laat lopen?