Stage & Afstuderen

Wil jij meedenken en ondernemen tijdens je stage? Dan zit je goed bij Hollander Techniek. Bij ons bepaal je zelf je toekomst in de techniek. Wij zorgen voor goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving en helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Natuurlijk bieden we diverse stages aan op technisch gebied maar ook voor een stage in de richting van HR, administratie, logistiek, commercie en systeembeheer/IT ben je bij ons welkom. Als gedreven student die graag zelf de touwtjes in handen neemt, zit je bij ons op de juiste plek! En koffie halen? Dat doen je collega’s wel voor je!

Meeloopstage

Zoek je een meeloopstage waarbij je brede praktijkervaring kan opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben regelmatig vacatures voor meeloopstages in verschillende vakgebieden. Wij zorgen voor een goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving én helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Wil je weten welke vacatures wij op dit moment open hebben staan?

Afstudeeropdracht Mechatronica - deltarobot

Afstudeerstage

Je afstudeerstage, de springplank voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Wij hechten veel waarde aan de afstudeeropdracht én de student die deze bij ons vervult. Wist je dat heel veel Hollanders in vaste dienst zijn gekomen nadat zij hun afstudeerstage bij ons hebben afgerond? Wij bieden je een uitdagende opdracht, zorgen voor voldoende begeleiding en er staat altijd een collega klaar om je verder te helpen. Ben jij de volgende die bij ons in dienst treed na je afstuderen?

Stage | Hollander Techniek

Snuffelstage

Zit jij in het derde of vierde jaar van de middelbare school en wil je weten of de techniek bij je past? Kom dan bij ons je snuffelstage lopen. Onder begeleiding van een mentor loop je mee bij het serviceteam van Hollander Techniek. Je krijgt de verschillende kanten van het vak te zien en doet vast wat werkervaring op. Ben je enthousiast, dan hopen we jou na je examen graag terug te zien als monteur in opleiding. Wil je je aanmelden voor een snuffelstage? Bel of mail dan even naar Petra.

Snuffelstage | Hollander Techniek

Verhalen van onze medewerkers

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Jarno van Petersen – Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Maak kennis met Jarno van Petersen, servicetechnicus beveiligingstechniek. In zijn functie is hij constant bezig met het helpen van onze klanten. Door zijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan hij onze klant echt van dienst zijn. Jarno koos voor Hollander Techniek omdat hij hier kan bouwen aan zijn loopbaan. Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter ’t Jong | Software Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Peter ‘t Jong – Lead Software Engineer

Maak kennis met Peter ’t Jong, lead software engineer. Peter werkt al sinds 2004 bij Hollander Techniek en vindt vooral de sfeer, collegialiteit en vrijheid leuk. In zijn functie is hij dagelijks bezig met het engineeren van machines en processen voor klanten in de industrie. Iedere machine en ieder proces is weer anders en uniek. Dat houdt zijn werk boeiend. Benieuwd naar zijn verhaal?

Stage | Hollander Techniek

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Benieuwd naar haar verhaal?