Stage & Afstuderen

Wil jij meedenken en ondernemen tijdens je stage? Dan zit je goed bij Hollander Techniek. Bij ons bepaal je zelf je toekomst in de techniek. Wij zorgen voor goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving en helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Natuurlijk bieden we diverse stages aan op technisch gebied maar ook voor een stage in de richting van HR, administratie, logistiek, commercie en systeembeheer/IT ben je bij ons welkom. Als gedreven student die graag zelf de touwtjes in handen neemt, zit je bij ons op de juiste plek! En koffie halen? Dat doen je collega’s wel voor je!

Meeloopstage

Zoek je een meeloopstage waarbij je brede praktijkervaring kan opdoen of zoek je juist verdieping in een specialistisch vakgebied? Bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben regelmatig vacatures voor meeloopstages in verschillende vakgebieden. Wij zorgen voor een goede begeleiding, een prettige werk- en leeromgeving én helpen jou actief mee met het realiseren van jouw doelstellingen. Wil je weten welke vacatures wij op dit moment open hebben staan?

Afstudeeropdracht Mechatronica - deltarobot

Afstudeerstage

Je afstudeerstage, de springplank voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Wij hechten veel waarde aan de afstudeeropdracht én de student die deze bij ons vervult. Wist je dat heel veel Hollanders in vaste dienst zijn gekomen nadat zij hun afstudeerstage bij ons hebben afgerond? Wij bieden je een uitdagende opdracht, zorgen voor voldoende begeleiding en er staat altijd een collega klaar om je verder te helpen. Ben jij de volgende die bij ons in dienst treed na je afstuderen?

Stage | Hollander Techniek

Snuffelstage

Zit jij in het derde of vierde jaar van de middelbare school en wil je weten of de techniek bij je past? Kom dan bij ons je snuffelstage lopen. Onder begeleiding van een mentor loop je mee bij het serviceteam van Hollander Techniek. Je krijgt de verschillende kanten van het vak te zien en doet vast wat werkervaring op. Ben je enthousiast, dan hopen we jou na je examen graag terug te zien als monteur in opleiding. Wil je je aanmelden voor een snuffelstage? Bel of mail dan even naar Petra.

Snuffelstage | Hollander Techniek

Verhalen van onze medewerkers

Engineer brandmeldtechniek in opleiding

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. Het mooiste compliment dat Arjen in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. Dan is alles duidelijk en kan hij aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur. Benieuwd naar zijn verhaal?

Rene-Vos--Software Engineer bij Hollander Techniek

Rene Vos – Software Engineer

Maak kennis met René Vos. Hij is sinds twee jaar software engineer bij Hollander Techniek. René begon al jong met programmeren, maar vond zijn weg naar de industriële automatisering niet meteen. Hollander Techniek bood hem de kans om al lerend aan het werk te gaan, zelfs zonder ervaring of hbo-diploma. Benieuwd naar zijn verhaal?

Johan de Wilde | Monteur WTB | Hollander Techniek

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur WTB. In zijn werk vindt hij vrijheid erg belangrijk. Mede daarom heeft hij ervoor gekozen om als monteur bij Hollander Techniek aan de slag te gaan. Inmiddels voelt hij zich als in een vis het water in zijn leidinggevende rol. Benieuwd naar zijn verhaal?