Opleidingscentrum onderWERKwijs

Bij Hollander Techniek vinden wij opleiding en ontwikkeling erg belangrijk, daarom hebben wij in 2011 ons eigen opleidingscentrum opgericht; onderWERKwijs. In tien jaar tijd heeft onderWERKwijs zich ontwikkeld tot erkend SBB leerbedrijf waar jaarlijks tientallen monteurs worden opgeleid en collega’s een studie of cursus volgen. Onze visie op opleiden is in al de die jaren gelijk gebleven: willen we ons onderscheiden dan moeten we onze mensen zelf opleiden volgens onze eigen filosofie. Als zij zich ontwikkelen dan liften wij mee als bedrijf.

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om mensen zelf op te leiden en om onze eigen normen en waarden meteen vanaf het begin mee te geven.
– Erik Hollander

Van opleiden tot promoten

Het grootste onderdeel van onderWERKwijs bestaat uit het opleiden van onze eigen monteurs in opleiding, ook wel ‘mio’s’ genoemd. Elk jaar heten we zo’n 10 tot 15 leerlingen welkom op onze bbl-opleiding. Meer hierover lees je op de pagina werken en leren. Maar dat is niet het enige wat we vanuit onderWERKwijs doen. Wij geven regelmatig gastlessen en staan op events om werken in de techniek te promoten. We organiseren verschillende interne cursussen en events om kennisoverdracht te vergroten. Zo leren we met en van elkaar!

Wat kan onderWERKwijs voor jou betekenen

Zodra je bij ons in dienst komt, kan ook jij profiteren van de voordelen van ons eigen opleidingscentrum. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en je hebt hier zelf de regie over. En is daar coaching, een persoonlijk ontwikkelingsplan of een opleiding voor nodig, dan gaan we daarover in gesprek. Wil je een opleiding of cursus volgen om je persoonlijke ontwikkeling te vergroten dan kun je rekenen op een doorbetaalde schooldag of studieverlof. Verder heb je onbeperkt toegang tot online cursussen via ons eigen platform en ben je natuurlijk van harte welkom op onze Hollander University waar we kennis met elkaar delen. Samen maken we iets moois van jouw loopbaan.

Petra van den Esschert

Petra van den Esschert

Medewerker Opleidingscentrum onderWERKwijs