onderWERKwijs

onderWERKwijs, zo heet het opleidingscentrum binnen Hollander Techniek, gericht op al onze medewerkers. Dit zijn enerzijds onze jonge collega’s, want ook de collega’s in opleiding (BBL) komen gelijk bij ons in dienst. Anderzijds zijn dit al onze medewerkers, want we willen ons graag blijven ontwikkelen. “De markt verlangt veel techniek. Willen we ons onderscheiden, dan moeten we onze mensen zelf opleiden volgens onze eigen filosofie”, licht ontwikkelings-adviseur Theo Burghout toe. “Wij willen onze medewerkers boeien en binden. Als zij zich ontwikkelen, dan liften wij als bedrijf mee.”

Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving

Aandacht voor opleiding is overigens niet nieuw bij Hollander Techniek. Hollander Techniek staat al jaren geregistreerd als erkend leerbedrijf bij de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In 2018 zijn we uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving. In het juryrapport staat: ‘De opleidingscultuur binnen Hollander Techniek motiveert de medewerkers en leerlingen enorm. Het creëert betrokkenheid en mensen voelen zich waardevol.’ Burghout benadrukt dat een opleidingscentrum niet vanzelf draait: “Iedereen, van directie tot de werkvloer, moet overtuigd zijn van de filosofie.” Onze opleidingscoördinator Marije Bartelink zorgt ervoor dat de kennisbehoefte en de opleidingsbehoefte nog beter aansluiten. Binnen de techniek is de kreet ‘een leven lang ontwikkelen’ regelmatig te horen. Nieuwe technieken en innovaties verlangen immers steeds weer andere ‘skills’ van de medewerkers. Door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan geeft Hollander Techniek alle medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. 

Opleidingstrajecten

Hollander Techniek creëert oplossingen voor opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt in de richtingen elektrotechniek, industriële automatisering, IT, werktuigbouw, beveiligingstechniek en retailtechniek. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen worden er diverse kwaliteiten van onze medewerkers gevraagd. Om aan deze vragen te voldoen biedt Hollander Techniek diverse opleidingen in verschillende niveaus en diverse opleidingstrajecten zoals BBL, Duaal en ook Zij-instoom. Deze opleiding zijn beschikbaar voor onze huidige medewerkers maar ook zeker voor de medewerkers van de toekomst. Naast volwaardige opleidingen verzorgt OnderWERKwijs ook verschillende trainingen en cursussen om de aldoor veranderende markt én de collega meerwaarde te bieden. Meer informatie over de trajecten vind je op de pagina Werken & Leren

Wil je kennismaken of meer weten?

Je bent van harte welkom! Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze site www.hollandertechniek.nl. Wil je direct meer informatie, dan kun je contact opnemen door te mailen naar onderwerkwijs@hollandertechniek.nl, of door een appje te sturen naar 06-12436182.

Deel deze pagina: