Medewerkersverhalen

Onze medewerkers zijn onze trots. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen kwaliteiten maar bovenal zijn het Hollanders. Het zijn familiemensen die ondernemend, loyaal en mensgericht zijn. Ze houden van samenwerken en hebben een no-nonsens werkhouding. Herken jij je in de omschrijving van deze typische Hollander? Neem dan contact op of kijk of er een geschikte vacature voor je open staat.

Wil je meer lezen over hoe onze medewerkers het werken bij Hollander Techniek ervaren? Lees dan eens een van de ervaringsverhalen van onze medewerkers

Coen Kok

Coen Kok

Coen Kok is Software Engineer meet- en regeltechniek en werkt alweer 16 jaar bij Hollander Techniek. Ooit begonnen in de service, maar nu actief in verschillende projecten als de ‘multitasker’ van het projectteam, waar hij het enorm naar zijn zin heeft. "Zolang ik lekker met mijn neus in de techniek kan blijven en kan blijven doorgroeien, ben ik helemaal op mijn plek bij Hollander Techniek."

Hans de Haas - Projectleider Retail

Hans de Haas – Projectleider Retail

Maak kennis met Hans de Haas, projectleider Retail bij Hollander Techniek sinds 2020. Nog voordat hij bij Hollander Techniek kwam werken, maakte hij al kennis met een aantal werknemers van het bedrijf. "Het klikte zo goed met hen, dat me gevraagd werd of werken bij Hollander iets voor mij was." Benieuwd naar zijn verhaal?

Sebastian Bosch - Stagiair Hbo

Sebastian Bosch – Stagiair Hbo

Maak kennis met Sebastian Bosch, derdejaars student Hbo Elektrotechniek en stagiair bij Hollander Techniek. "De sfeer is erg goed. Ik werd meteen meegenomen naar de pingpongtafel waar we dagelijks een potje spelen." Benieuwd naar zijn verhaal?

Johan de Wilde - Monteur WTB

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Johan is breed inzetbaar met de zowel een opleiding werktuigbouwkunde en elektrotechniek op zak. De afwisseling en de vrijheid in zijn werk is waarom hij graag bij Hollander Techniek werkt. Benieuwd naar zijn verhaal?

Sjoerd Bozon - MES-engineer

Sjoerd Bozon – MES-engineer

Maak kennis met Sjoerd Bozon, MES-engineer. Samen met zijn team werkt hij aan slimme systemen om productieprocessen te optimaliseren. Hij leert elke dag iets bij over de nieuwste technieken en past ze gelijk toe in de praktijk. "Bij Hollander kijken ze naar wat je wil en kan, maar ook naar wat je graag zou willen leren." Benieuwd naar zijn verhaal?

Erik Mulder - Engineer brandmeldinstallaties

Erik Mulder – Engineer brandmeldinstallaties

Maak kennis met Erik Mulder. Erik is al 25 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. In zijn rol als engineer brandmeldinstallaties draagt hij zorg voor een volledig en doordacht engineeringpakket. Van het verzamelen van alle benodigde documenten tot het programmeren van het scherm waarop alle brandmeldingen worden weergegeven. Voor deze ervaren engineer brandmeldinstallaties is geen dag hetzelfde. Benieuwd naar zijn verhaal?

Rene-Vos--Software Engineer bij Hollander Techniek

Rene Vos – Software Engineer

Maak kennis met René Vos. Hij is sinds twee jaar software engineer bij Hollander Techniek. René begon al jong met programmeren, maar vond zijn weg naar de industriële automatisering niet meteen. Hollander Techniek bood hem de kans om al lerend aan het werk te gaan, zelfs zonder ervaring of hbo-diploma. "Ik had nog geen werkervaring of hbo-diploma en kende de codetaal nog niet, maar was bereid er hard voor te werken." Benieuwd naar zijn verhaal?

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Voor zijn werk komt hij op verschillende projectlocaties, van kantoren tot zwembaden. "Ik vind de grote projecten het leukst om te doen, omdat ik daarin veel vrijheid krijg", aldus Sybo. Naast dit werk deed hij ook mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Burak Ates - Monteur Retailtechniek

Burak Ates – Monteur Retailtechniek

Maak kennis met Burak Ates, Monteur Retailtechniek bij Hollander Techniek. Hij maakte de overstap van een detacheringsbedrijf om in teamverband in de winkelautomatisering te gaan werken. Hij is een ambitieuze teamplayer waar collega’s altijd op terug kunnen vallen. "Als collega’s bij Hollander Techniek schieten we elkaar graag te hulp en het geeft een goed gevoel als je iemand uit de brand kunt helpen. Zo kun je zelfverzekerd een project in gaan!" Benieuwd naar zijn verhaal?