Welkom bij Hollander Techniek

Ben je aangenomen? Dan kom je bij ons in een warm bad terecht. Wij doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Al voor je eerste werkdag, laten we je kennismaken met onze organisatie. Je start jouw eerste dag met het Hollander Introductie Programma (de HIP-dag). De rest van de week neemt jouw mentor je mee in de werkzaamheden en ontvang je alles dat nodig is om jouw nieuwe baan tot een succes te maken. Natuurlijk laten we je na de eerste week niet los! Als onderdeel van de Hollander-familie kun je altijd rekenen op goede begeleiding.

De HIP-dag

Jouw eerste werkweek start met de HIP-dag. Een introductieprogramma waarin je alles komt te weten over het reilen en zeilen binnen Hollander Techniek. Je maakt kennis met de directie, gaat in gesprek over de cultuurwaarden, komt te weten wat wij doen aan veilig werken en natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid tijdens een heerlijke lunch met alle nieuwe collega’s. Aan het eind van de dag krijg je alle benodigdheden voor het uitvoeren van jouw werk. Denk hierbij aan je laptop, telefoon, gereedschap en/of werkkleding. Later in het jaar ontvang je een uitnodiging om mee te gaan naar een van onze projecten. We bezoeken dan met alle collega’s die dit leuk vinden een mooi project waaraan wij werken.

Stage P&O

De eerste werkdag van Sander

Mijn naam is Sander de Bruijn en ik ben 1 oktober 2021 begonnen bij Hollander Techniek als Senior Werkvoorbereider. Dat was een vrijdag, een bewuste keuze zodat ik het weekend had om alles een plek te geven. Op de eerste werkdag krijg je altijd enorm veel indrukken. Ik viel gelijk met mijn neus in de boter want er waren veel collega’s van team Food op kantoor. Hadden ze dit afgesproken omdat ik die dag zou beginnen of gewoon simpelweg omdat het dan snack-dag is😊? Ik houd het op beiden. Ik kreeg gelijk een goede indruk van de structuur en omgang met elkaar. De sfeer was relaxed!

Stap 1
Je bent aangenomen, gefeliciteerd!

Jouw indiensttredingsproces start vanaf de dag dat je bent aangenomen. Je krijgt toegang tot ‘Aan de slag bij Hollander Techniek’, een online platform waarop je meer leest over diverse onderwerpen. Hoe zijn we georganiseerd, wat zijn de cultuurwaarden maar je leest ook meer over de dagelijkse gebruiken zoals borrels, kleding, lunch enzovoort. Alles zodat je op jouw eerste dag beslagen ten ijs komt.

Stap 2
De HIP-dag

Je eerste werkdag is aangebroken. Je start met de HIP-dag en je ontvangt van ons de enige echte Hollander Welkomst-tas. Alle nieuwe collega’s die in dezelfde maand starten volgen dit programma samen met jou. Informatief, leerzaam maar vooral ook erg leuk!

Stap 3
Begeleiding door jouw mentor

Voor de eerste weken is er een mentor voor jou aangesteld. Hij of zij maakt jou de aankomende weken verder wegwijs binnen Hollander Techniek. Je maakt kennis met jouw nieuwe collega's en zal vast en zeker overlopen van alle informatie. Maar onthoud: vragen mag altijd. Je collega's helpen je met alle plezier.

Stap 4
Evaluatiemoment

In je proefperiode plannen we altijd een evaluatiemoment. Hierin evalueren we hoe je de afgelopen periode hebt ervaren en maken we samen plannen voor de toekomst.

Enthousiast? Kijk snel of we een leuke vacature voor je hebben: