Waarom jij wilt werken bij Hollander Techniek

Bij ons hebben we aandacht voor jou als mens. Dat zie je terug in onze cultuur en arbeidsvoorwaarden. We doen net dat stapje extra voor jou. Onze arbeidvoorwaarden volgen de CAO metaal en techniek maar we vullen deze aan waar nodig. Zo lopen onze salarisschalen wat verder door, bieden we je doorgroeimogelijkheden en vinden we jouw werk-privé balans erg belangrijk. Een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden en en wat Hollander Techniek uniek maakt, vind je op deze pagina. Wil je van onze eigen medewerkers horen hoe zij werken bij Hollander Techniek ervaren? Bekijk dan onze medewerkersverhalen. Op de campagnepagina kun je video’s bekijken waarin onze Hollanders vertellen over hoe zij de regie over hun baan pakten.

Wat maakt ons bijzonder?

Wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk

Jouw gezondheid en werkplezier staan bij ons voorop. We kijken dan ook graag samen met jou en jouw team hoe we de optimale werk-privé balans kunnen vinden. Wil je een dagje thuiswerken? Geen probleem! Eerder beginnen om zo voor de files uit te rijden, zowel naar kantoor als naar huis? We zoeken samen naar een oplossing. Meer weten? Bekijk dan het filmpje van collega Johan.

Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal

Ben je net klaar met school en wil je monteur worden, dan kan je terecht op onze bedrijfsschool onderWERKwijs. Heb je al enige ervaring en wil je verder groeien? Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Doorgroeien is bij ons eerder regel dan uitzondering. Wat voorop staat is dat je bij ons jezelf mag zijn en dus ook je eigen keuzes mag en kan maken.

Wij werken aan duurzaamheid

Duurzaamheid zit in het hart van Hollander Techniek. Aandacht voor mensen en de wereld om ons heen vinden wij belangrijk. Dit lees je ook in onze duurzaamheidsambitie. Vind jij het belangrijk om in je werk aan de slag te gaan met duurzaamheidsvraagstukken, dan krijg je bij ons daarvoor alle vrijheid. Stefan vertelt je graag meer over duurzaamheid in zijn video.

Bij ons vind je afwisseling in je werk

Houd jij van afwisseling in je werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende technische disciplines onder één dak en werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is. Je komt in contact met verschillende klanten en krijgt te maken met uiteenlopende technieken. Niek vertelt je hier graag meer over in zijn video.

Wij werken aan gave projecten

Bij ons werk je elke dag weer aan mooie en duurzame projecten waar je trots op kan zijn. Samen met jouw team neem je de verantwoordelijkheid voor het beste eindresultaat. Dit beloven wij aan onze klanten omdat wij geloven in onze medewerkers en de kracht van samenwerken. Benieuwd hoe wij dat doen en wat onze klanten vinden? Lees dan eens een aantal van onze projectverhalen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Vakantietoeslag
In de maand juni ontvangt iedere medewerker van Hollander Techniek een vakantietoeslag van 8% van het vaste bruto jaarsalaris.

Winstuitkering
Bij ons deelt iedere medewerker mee in de winst. Na het opstellen en vaststellen van de jaarrekening wordt 20% van de winst verdeeld onder de medewerkers.

Flexibele werktijden
Bij Hollander Techniek bieden we jou de mogelijkheid je werktijden flexibel in te vullen. Zo is parttime werken bij ons bijna altijd een mogelijkheid en zijn jouw begintijden aan te passen zodat je bijvoorbeeld je kinderen naar school kunt brengen. Natuurlijk gebeurt dit in goed overleg met jouw team en moet dit ook mogelijk zijn in combinatie met het werk bij onze klanten.

Hybride werken
Wanneer jouw functie het toelaat kun je bij ons werken waar je wilt. Wil je structureel een aantal dagen thuiswerken dan verzorgen wij jouw complete thuiswerkplek. En wil je een keer werken op één van de andere vestigingen, dan staat er een ingericht bureau voor je klaar.

Jouw pensioen bouw je op bij pensioenfonds Metaal en Techniek. Hollander Techniek neemt ongeveer 2/3 van de pensioenpremie voor haar rekening, jij betaalt zelf ongeveer 1/3 van de pensioenpremie. Meer informatie over dit pensioen vind je op www.pmt.nl.

Bij ons krijg je 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 38-urige werkweek. Medewerkers boven de 55 jaar krijgen extra vakantiedagen. Deze zijn vastgelegd in de CAO. Daarnaast heb je recht op 13 ADV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Je mag ook kiezen om geen ADV op te bouwen, dit betekent extra salaris

Naast de standaard vakantiedagen, kennen we ook verschillende regelingen om jouw werk-privé balans optimaal te houden. Denk aan de mogelijkheid tot een sabbatical en het kopen en verkopen van vakantiedagen.

Bus
Kom je in dienst als monteur? Dan krijg je, indien je zelfstandig op pad kan en een rijbewijs hebt, de beschikking over een bus met grijs kenteken vol met het beste gereedschap.

Auto
Functie-afhankelijk krijg je de beschikking over een auto van de zaak conform het autobeleid van Hollander Techniek. In ons autobeleid stimuleren wij onze medewerkers te kiezen voor elektrische auto’s.

Liever geen gebruik maken van ‘onze’ leaseauto, kies dan voor een mobiliteitsvergoeding en maak zelf de keuze in hoe je je woon-werk verkeer organiseert.

Bij indiensttreding krijg je een mobiele telefoon met dual-sim en een laptop of tablet (functie-afhankelijk) ter beschikking, welke je ook privé mag gebruiken.

Reiskostenvergoeding
Elke medewerker krijgt bij ons een reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer van € 0,21 per kilometer.

Thuiswerkvergoeding
Over de dagen dat je vanuit huis werkt en dus niet naar kantoor reist, ontvang je een thuiswerkvergoeding € 2,15 per dag.

Overnachtingsvergoeding
Moet je i.v.m. werkzaamheden een nacht in een hotel of bungalow verblijven, dan ontvang je van ons een overnachtingsvergoeding.

Bij ons worden jouw over- en reisuren voor een deel uitbetaald*. 100% uren bouw je op als tijd voor tijd en het overige percentage wordt uitbetaald. Dus bij 1 uur 150% wordt 50% uitbetaald en 100% opgebouwd als tijd voor tijd. Dit percentage verschilt per dag/tijd.

* functies in schaal K of hoger bouwen alleen tijd voor tijd op.

Wij gaan altijd voor lange termijn relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. Bij ons krijg je bij indiensttreding een jaarcontract met een proeftijd conform cao. Na afloop van dit contract in het onze intentie, bij wederzijdse tevredenheid in functioneren en gelijk gebleven bedrijfsomstandigheden, een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Doorgroeien en leren wordt bij ons gestimuleerd. Wij halen graag het beste uit onze medewerkers. Hiervoor hebben we diverse regelingen in het leven geroepen.

Doorbetaalde schooldag
Volg je een mbo- of hbo-opleiding via Hollander Techniek, dan krijg je jouw schooldag gewoon doorbetaald.

40 uur studieverlof per jaar
Iedere medewerker heeft bij ons recht op 40 uur studieverlof per jaar. Wil je een cursus volgen of heb je bijscholing nodig, dan kun je jouw studieverlof hiervoor inzetten.

Studiekostenregeling
Wil je op eigen initiatief een opleiding volgen of is er een opleiding nodig om je functie uit te oefenen? Dan neem wij de studiekosten voor onze rekening. Samen met het team van onderWERKwijs, onze eigen bedrijfsschool, bekijk je hiervoor de mogelijkheden. 

Goodhabits
Bij ons kun je onbeperkt gebruik maken van het e-learning platform Goodhabits. Je bepaalt zelf wanneer, hoe en wat je leert.

CAO Metaal & Techniek

Hollander Techniek hanteert de CAO metaal & techniek technisch installatiebedrijf als richtlijn. Wijken we hiervan af, alleen in positieve zin natuurlijk, dan staat de regeling vermeld in ons personeelsreglement. Op deze manier ben jij altijd verzekerd van de beste basis arbeidsvoorwaarden aangevuld met onze eigen arbeidsvoorwaarden.

Bbl Werktuigbouw | Werken en Leren bij Hollander Techniek

Gezelligheid kent geen tijd

Wij houden van gezelligheid. Regelmatig worden er dan ook leuke activiteiten georganiseerd. Van een familiedag voor het hele gezin tot een feestavond met alles erop en eraan. Elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel en proosten we op een goed weekend. Als kers op de taart, gaan we 1x in de vijf jaar een heel weekend met elkaar weg inclusief jouw eventuele partner. Een weekend vol leuke activiteiten en gezelligheid! Ben jij er binnenkort bij?

Personeelsfeest Hollander Techniek | Werken bij Hollander Techniek

Ook profiteren van onze goede arbeidsvoorwaarden? Je bent van harte welkom!