Dit zijn wij

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt heb jij de regie over jouw baan. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze toonaangevende opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al ruim 45 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.  Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?

Samen werken aan duurzame projecten

Bij ons werk je elke dag weer aan mooie en duurzame projecten waar je trots op kan zijn. Samen met jouw team neem je de verantwoordelijkheid voor het beste eindresultaat. Dit beloven wij aan onze klanten omdat wij geloven in onze medewerkers en de kracht van samenwerken. Benieuwd hoe wij dat doen en wat onze klanten vinden? Lees dan eens een aantal van onze projectverhalen.

Mooie en duurzame projecten | Werken bij Hollander Techniek

Altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt heb jij de regie over jouw baan. Ben je net klaar met school en wil je monteur worden, dan kan je terecht op onze praktijkschool onderWERKwijs. Heb je al enige ervaring en wil je verder groeien? Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Doorgroeien is bij ons eerder regel dan uitzondering. Wat voorop staat is dat je bij ons jezelf mag zijn en dus ook je eigen keuzes mag en kan maken. In welke fase van je leven je ook zit, wij veranderen met jou mee.

Zo ziet jouw eerste werkweek er uit

Bij ons kom je in een warm bad terecht. Wij doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Al voor je eerste werkdag laten we je kennismaken met onze organisatie. Je start jouw eerste dag met het Hollander Introductie Programma (de HIP-dag). De rest van de week neemt jouw mentor je mee in de werkzaamheden en ontvang je alles dat nodig is om jouw nieuwe baan tot een succes te maken. Natuurlijk laten we je na die eerste week niet los! Als onderdeel van de Hollander-familie kun je altijd rekenen op goede begeleiding.

Stage P&O

Gezelligheid kent geen tijd

Wij houden van gezelligheid. Regelmatig worden er dan ook leuke activiteiten georganiseerd. Van een familiedag voor het hele gezin tot een feestavond met alles erop en eraan. Elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel en proosten we op een goed weekend. Als kers op de taart, gaan we 1x in de vijf jaar een heel weekend met elkaar weg inclusief jouw eventuele partner. Een weekend vol leuke activiteiten en gezelligheid! Ben jij er binnenkort bij?

Personeelsfeest Hollander Techniek | Werken bij Hollander Techniek