“Bij Hollander Techniek hebben we een heel breed dienstenpakket, dit maakt het werk als accountmanager erg leuk. Wij hebben klanten zoveel te bieden”

Jacco Roelofs - Accountmanager Industrie

“Mijn naam is Jacco Roelofs en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Hollander Techniek als accountmanager industrie. In mijn vrije tijd verruil ik mijn nette kleren voor mijn kluskleren. Ik woon in een oude boerderij, dus dan weet je het wel: we zijn nooit klaar!”

Een hoge ‘gun factor”

“Ik vind het fantastisch dat er binnen Hollander zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. Iedere medewerker komt tot zijn/haar recht. Daarnaast heeft Hollander techniek een hoge ‘gun-factor’. Het vertrouwen bij onze klanten is groot. Zelfs tijdens een crisis, bleef het goed gaan met Hollander Techniek. Dat zegt wel iets over de naam die we hebben opgebouwd. De medewerkers krijgen alle ruimte om zelf het gesprek aan te gaan met de klant als iets slimmer of beter kan; klanten stellen die korte lijnen en directe adviezen erg op prijs.”

Wij hebben klanten veel te bieden

“Ik ben accountmanager voor de markt industrie. Dat betekent dat ik dagelijks bezig ben met 2 dingen: ‘Nieuwe klanten aan Hollander Techniek binden’ en ‘Bij bestaande klanten onze omzet vergroten door ze nieuwe diensten aan te bieden’. Bij Hollander Techniek hebben we een heel breed dienstenpakket, dit maakt het werk als accountmanager erg leuk. Wij hebben klanten zoveel te bieden. Het is elke keer weer een uitdaging om in zo’n gesprek een kapstokje te zoeken waar wij als Hollander iets aan kunnen ophangen. Sommige klanten hebben namelijk vaak wel een behoefte, alleen zijn ze zich daar nog niet helemaal bewust van. Het is leuk om dat naar boven te halen en vervolgens ook concreet te maken.”

Mijn werkdag in beeld

Voorbereiden Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Voorbereiden

Vanmiddag heb ik een afspraak met een nieuwe klant. Dit is de eerste afspraak dus een goeie eerste indruk is belangrijk. Ik zorg er dan ook voor dat mijn presentatie over de diensten van Hollander Techniek perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Lunchtijd Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Lunchtijd

Vandaag ben ik tijdens de lunch op kantoor in Apeldoorn. Veel collega’s komen even naar de kantine om hier hun boterhammen op te eten. We hebben vier vestigingen dus mijn werklocatie wil nog wel eens wisselen.

Onderweg Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Op de weg...

Hup de auto in naar de klant. Voor mijn werk zit ik veel op de weg. Een auto van de zaak is dan ook geen overbodige luxe. Zelf vind ik het heerlijk om even een stukje te rijden zodat ik mij mentaal voor kan bereiden op het kennismakingsgesprek.

Nieuwe ideeen Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Nieuwe ideeën

Na een leuk kennismakingsgesprek rij ik weer terug naar werklocatie Almelo. Ik werk het gesprek uit en neem nog even een nieuw concept door met een collega die we volgende week met de klant gaan bespreken.

Ook werken bij Hollander Techniek?

Bedrijfsjurist

Algemeen
Apeldoorn
36-40 uur
5-10 jaar
Gelderland
5.806 - 8.043

Ben jij een ervaren bedrijfsjurist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Hollander Techniek doen we een beroep op jouw scherpe inzicht en advies. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor al onze juridische vraagstukken. Door proactief mee te denken met de business en bruikbare adviezen te geven maak jij bij ons het verschil. Je signaleert mogelijke risico’s en zorgt dat je op juridisch vlak zichtbaar bent voor onze medewerkers.

Lees verder

Afstudeeropdracht Mechatronica en Industriële Automatisering

Industrie
Apeldoorn
32-40 uur
0-5 jaar
Gelderland
798 - 798

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende afstudeerstage in de richting van mechatronica en industriële automatisering? Dan is dit de afstudeerstage voor jou! Voor onze vestiging in Apeldoorn zoeken we een 4e-jaars hbo-student elektrotechniek, informatica of mechatronica die gek is op het bedenken van geautomatiseerde oplossingen.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Sjoerd Bozon - MES-engineer

Sjoerd Bozon – MES-engineer

Maak kennis met Sjoerd Bozon, MES-engineer. Samen met zijn team werkt hij aan slimme systemen om productieprocessen te optimaliseren. Hij leert elke dag iets bij over de nieuwste technieken en past ze gelijk toe in de praktijk. "Bij Hollander kijken ze naar wat je wil en kan, maar ook naar wat je graag zou willen leren." Benieuwd naar zijn verhaal?

Erik Mulder - Engineer brandmeldinstallaties

Erik Mulder – Engineer brandmeldinstallaties

Maak kennis met Erik Mulder. Erik is al 25 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. In zijn rol als engineer brandmeldinstallaties draagt hij zorg voor een volledig en doordacht engineeringpakket. Van het verzamelen van alle benodigde documenten tot het programmeren van het scherm waarop alle brandmeldingen worden weergegeven. Voor deze ervaren engineer brandmeldinstallaties is geen dag hetzelfde. Benieuwd naar zijn verhaal?

Bjorn Jernberg | Lead Hardware Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Bjorn Jernberg – Lead hardware engineer

Maak kennis met Bjorn Jernberg, lead hardware engineer bij Hollander Techniek. Dankzij zijn passie voor techniek groeide hij van leerling monteur door naar lead hardware engineer. "Ik was in mijn jonge jaren niet zo'n leergierige student, maar bij Hollander Techniek kreeg ik de mogelijkheid om al werkend door te groeien. Ik vind het heel belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen." De ervaring die hij in verschillende functies opdeed komt hem nu dan ook goed van pas. Benieuwd naar zijn verhaal?