“Bij Hollander Techniek hebben we een heel breed dienstenpakket, dit maakt het werk als accountmanager erg leuk. Wij hebben klanten zoveel te bieden”

Jacco Roelofs - Accountmanager Industrie

Mijn naam is Jacco Roelofs en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Hollander Techniek als accountmanager industrie. In mijn vrije tijd verruil ik mijn nette kleren voor mijn kluskleren. Ik woon in een oude boerderij, dus dan weet je het wel: we zijn nooit klaar!

Een hoge ‘gun factor”

Ik vind het fantastisch dat er binnen Hollander zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. Iedere medewerker komt tot zijn/haar recht. Daarnaast heeft Hollander techniek een hoge ‘gun-factor’. Het vertrouwen bij onze klanten is groot. Zelfs tijdens een crisis, bleef het goed gaan met Hollander Techniek. Dat zegt wel iets over de naam die we hebben opgebouwd. De medewerkers krijgen alle ruimte om zelf het gesprek aan te gaan met de klant als iets slimmer of beter kan; klanten stellen die korte lijnen en directe adviezen erg op prijs.

Wij hebben klanten veel te bieden

Ik ben accountmanager voor de markt industrie. Dat betekent dat ik dagelijks bezig ben met 2 dingen: ‘Nieuwe klanten aan Hollander Techniek binden’ en ‘Bij bestaande klanten onze omzet vergroten door ze nieuwe diensten aan te bieden’. Bij Hollander Techniek hebben we een heel breed dienstenpakket, dit maakt het werk als accountmanager erg leuk. Wij hebben klanten zoveel te bieden. Het is elke keer weer een uitdaging om in zo’n gesprek een kapstokje te zoeken waar wij als Hollander iets aan kunnen ophangen. Sommige klanten hebben namelijk vaak wel een behoefte, alleen zijn ze zich daar nog niet helemaal bewust van. Het is leuk om dat naar boven te halen en vervolgens ook concreet te maken.

Mijn werkdag in beeld

Voorbereiden Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Voorbereiden

Vanmiddag heb ik een afspraak met een nieuwe klant. Dit is de eerste afspraak dus een goeie eerste indruk is belangrijk. Ik zorg er dan ook voor dat mijn presentatie over de diensten van Hollander Techniek perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Lunchtijd Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Lunchtijd

Vandaag ben ik tijdens de lunch op kantoor in Apeldoorn. Veel collega’s komen even naar de kantine om hier hun boterhammen op te eten. We hebben vier vestigingen dus mijn werklocatie wil nog wel eens wisselen.

Onderweg Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Op de weg...

Hup de auto in naar de klant. Voor mijn werk zit ik veel op de weg. Een auto van de zaak is dan ook geen overbodige luxe. Zelf vind ik het heerlijk om even een stukje te rijden zodat ik mij mentaal voor kan bereiden op het kennismakingsgesprek.

Nieuwe ideeen Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Nieuwe ideeën

Na een leuk kennismakingsgesprek rij ik weer terug naar werklocatie Almelo. Ik werk het gesprek uit en neem nog even een nieuw concept door met een collega die we volgende week met de klant gaan bespreken.

Ook werken bij Hollander Techniek?

Contractmanager Utiliteit

In deze brede en afwisselende baan als contractmanager ligt jouw uitdaging in het samenwerken met onze diverse klanten. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en no-nonsense mentaliteit, doorzie je kansen en weet jij onze klanten aan ons te binden.

Lees verder

Projectleider Industrie

In jouw rol als projectleider industrie weet jij als geen ander projecten van A tot Z tot een succes te maken. Samen met je team zorg jij voor tevreden klanten. Meerdere projecten tegelijkertijd beheren is voor jou geen probleem, jij hebt alles onder controle.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Naast zijn werk op verschillende projectlocaties deed hij mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Afstudeeropdracht Mechatronica - deltarobot

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Bjorn Jernberg | Lead Hardware Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Bjorn Jernberg – Lead hardware engineer

Maak kennis met Bjorn Jernberg, lead hardware engineer bij Hollander Techniek. Dankzij zijn passie voor techniek groeide hij van leerling monteur door naar lead hardware engineer. De ervaring die hij in verschillende functies opdeed komt hem nu goed van pas. Benieuwd naar zijn verhaal?