fbpx

“Bij Hollander Techniek hebben we een heel breed dienstenpakket, dit maakt het werk als accountmanager erg leuk. Wij hebben klanten zoveel te bieden”

Jacco Roelofs - Accountmanager Industrie

Mijn naam is Jacco Roelofs en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Hollander Techniek als accountmanager industrie. In mijn vrije tijd verruil ik mijn nette kleren voor mijn kluskleren. Ik woon in een oude boerderij, dus dan weet je het wel: we zijn nooit klaar!

Een hoge ‘gun factor”

Ik vind het fantastisch dat er binnen Hollander zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. Iedere medewerker komt tot zijn/haar recht. Daarnaast heeft Hollander techniek een hoge ‘gun-factor’. Het vertrouwen bij onze klanten is groot. Zelfs tijdens een crisis, bleef het goed gaan met Hollander Techniek. Dat zegt wel iets over de naam die we hebben opgebouwd. De medewerkers krijgen alle ruimte om zelf het gesprek aan te gaan met de klant als iets slimmer of beter kan; klanten stellen die korte lijnen en directe adviezen erg op prijs.

Wij hebben klanten veel te bieden

Ik ben accountmanager voor de markt industrie. Dat betekent dat ik dagelijks bezig ben met 2 dingen: ‘Nieuwe klanten aan Hollander Techniek binden’ en ‘Bij bestaande klanten onze omzet vergroten door ze nieuwe diensten aan te bieden’. Bij Hollander Techniek hebben we een heel breed dienstenpakket, dit maakt het werk als accountmanager erg leuk. Wij hebben klanten zoveel te bieden. Het is elke keer weer een uitdaging om in zo’n gesprek een kapstokje te zoeken waar wij als Hollander iets aan kunnen ophangen. Sommige klanten hebben namelijk vaak wel een behoefte, alleen zijn ze zich daar nog niet helemaal bewust van. Het is leuk om dat naar boven te halen en vervolgens ook concreet te maken.

Mijn werkdag in beeld

Voorbereiden Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Voorbereiden

Vanmiddag heb ik een afspraak met een nieuwe klant. Dit is de eerste afspraak dus een goeie eerste indruk is belangrijk. Ik zorg er dan ook voor dat mijn presentatie over de diensten van Hollander Techniek perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Lunchtijd Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Lunchtijd

Vandaag ben ik tijdens de lunch op kantoor in Apeldoorn. Veel collega’s komen even naar de kantine om hier hun boterhammen op te eten. We hebben vier vestigingen dus mijn werklocatie wil nog wel eens wisselen.

Onderweg Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Op de weg...

Hup de auto in naar de klant. Voor mijn werk zit ik veel op de weg. Een auto van de zaak is dan ook geen overbodige luxe. Zelf vind ik het heerlijk om even een stukje te rijden zodat ik mij mentaal voor kan bereiden op het kennismakingsgesprek.

Nieuwe ideeen Jacco Accountmanager | Werken bij Hollander Techniek

Nieuwe ideeën

Na een leuk kennismakingsgesprek rij ik weer terug naar werklocatie Almelo. Ik werk het gesprek uit en neem nog even een nieuw concept door met een collega die we volgende week met de klant gaan bespreken.

Ook werken bij Hollander Techniek?

Contractmanager Utiliteit

In deze brede en afwisselende baan als contractmanager ligt jouw uitdaging in het samenwerken met onze diverse klanten. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en no-nonsense mentaliteit, doorzie je kansen en weet jij onze klanten aan ons te binden.

Lees verder

Projectleider Industrie

In jouw rol als projectleider industrie weet jij als geen ander projecten van A tot Z tot een succes te maken. Samen met je team zorg jij voor tevreden klanten. Meerdere projecten tegelijkertijd beheren is voor jou geen probleem, jij hebt alles onder controle.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Nadja Kerssen - Service coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. Benieuwd naar haar verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Johan de Wilde | Monteur WTB | Hollander Techniek

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur WTB. In zijn werk vindt hij vrijheid erg belangrijk. Mede daarom heeft hij ervoor gekozen om als monteur bij Hollander Techniek aan de slag te gaan. Inmiddels voelt hij zich als in een vis het water in zijn leidinggevende rol. Benieuwd naar zijn verhaal?