Ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik startte met een werken en lerentraject bij Hollander Techniek en kreeg uiteindelijk een baan als paneelbouwer. Vanaf de eerste dag voelde ik me op mijn plek.

Sandra Ketting - Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Sandra werkt al sinds 1988 bij Hollander Techniek en gaat nog elke dag met plezier naar haar werk. “Mijn werk is al die jaren boeiend gebleven. Als paneelbouwer bouw je alles wat elektrisch geschakeld moet worden. Tegenwoordig zijn dat bijvoorbeeld ook robotkasten. Wij bouwen wat een engineer heeft bedacht. Je begint dus met niets en ziet dat langzamerhand uitgroeien tot een kant en klaar product. Het is heel erg tastbaar.’

Een hecht team

We werken als paneelbouwers in een heel hecht team. Toevallig heb ik een vrouw als naaste collega, hoewel het verder best een mannenwereld is. Wij werken al 30 jaar als collega’s samen. We kennen elkaar ook door en door. Als team ondersteunen we elkaar. Dat hoort bij de Hollander mentaliteit. Wij werken samen met de engineers van Hollander Techniek.  Vanaf de start maken we samen een opzet van de kast. Dit komt omdat we in klantenteams werken, iedereen leert van elkaar. Verder vind ik het ook leuk om in mijn werk anderen te coachen en te ondersteunen. Ik heb zelf het geluk gehad dat ik iemand naast me had staan die van de hoed en de rand wist en mij daarin mee kon nemen. En ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik ben begonnen met een monteursdiploma. Maar eigenlijk ben ik nog steeds niet uitgeleerd.’

De sfeer is collegiaal

‘Toen ik bij Hollander Techniek kwam werken, was het een echt familiebedrijf. De afgelopen jaren is het bedrijf wel groter geworden. Dat merk je uiteraard. Het is bijna niet meer te doen om iedereen op alle vestigingen te kennen. Dat is wel anders dan vroeger. Gelukkig is Hollander Techniek nog steeds wel een bedrijf met korte lijnen. We zijn nog steeds een hechte ploeg. Iedereen telt mee. Hollander Techniek staat voor mij voor openheid en collegialiteit. Je kunt hier echt jezelf zijn. In de 30 jaar dat ik hier werk, heb ik veel meegemaakt. Daar is ook ruimte voor.

Werken in een soort gelijke functie als Sandra?

Technisch Specialist Beveiligingstechniek

Utiliteit
Midden-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar, 10+

Wil jij samen met jouw team high-end beveiligingsinstallaties verwezenlijken? Dan is dit de baan voor jou! Als technisch specialist beveiligingstechniek hebben inbraak, cctv- en toegangscontrolesystemen geen geheimen voor jou.

Lees verder

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
West-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar

Als leidinggevend monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van een complex multidisciplinaire project binnen de utiliteitsbouw. Jij bent het aanspreekpunt voor je collega's (neven)aannemers, maar natuurlijk werk je ook gewoon een handje mee!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Johan de Wilde | Monteur WTB | Hollander Techniek

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur WTB. In zijn werk vindt hij vrijheid erg belangrijk. Mede daarom heeft hij ervoor gekozen om als monteur bij Hollander Techniek aan de slag te gaan. Inmiddels voelt hij zich als in een vis het water in zijn leidinggevende rol. Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter ’t Jong | Software Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Peter ‘t Jong – Lead Software Engineer

Maak kennis met Peter ’t Jong, lead software engineer. Peter werkt al sinds 2004 bij Hollander Techniek en vindt vooral de sfeer, collegialiteit en vrijheid leuk. In zijn functie is hij dagelijks bezig met het engineeren van machines en processen voor klanten in de industrie. Iedere machine en ieder proces is weer anders en uniek. Dat houdt zijn werk boeiend. Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?