Ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik startte met een werken en lerentraject bij Hollander Techniek en kreeg uiteindelijk een baan als paneelbouwer. Vanaf de eerste dag voelde ik me op mijn plek.

Sandra Ketting - Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Sandra werkt al sinds 1988 bij Hollander Techniek en gaat nog elke dag met plezier naar haar werk. “Mijn werk is al die jaren boeiend gebleven. Als paneelbouwer bouw je alles wat elektrisch geschakeld moet worden. Tegenwoordig zijn dat bijvoorbeeld ook robotkasten. Wij bouwen wat een engineer heeft bedacht. Je begint dus met niets en ziet dat langzamerhand uitgroeien tot een kant en klaar product. Het is heel erg tastbaar.’

Een hecht team

We werken als paneelbouwers in een heel hecht team. Toevallig heb ik een vrouw als naaste collega, hoewel het verder best een mannenwereld is. Wij werken al 30 jaar als collega’s samen. We kennen elkaar ook door en door. Als team ondersteunen we elkaar. Dat hoort bij de Hollander mentaliteit. Wij werken samen met de engineers van Hollander Techniek.  Vanaf de start maken we samen een opzet van de kast. Dit komt omdat we in klantenteams werken, iedereen leert van elkaar. Verder vind ik het ook leuk om in mijn werk anderen te coachen en te ondersteunen. Ik heb zelf het geluk gehad dat ik iemand naast me had staan die van de hoed en de rand wist en mij daarin mee kon nemen. En ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik ben begonnen met een monteursdiploma. Maar eigenlijk ben ik nog steeds niet uitgeleerd.’

De sfeer is collegiaal

‘Toen ik bij Hollander Techniek kwam werken, was het een echt familiebedrijf. De afgelopen jaren is het bedrijf wel groter geworden. Dat merk je uiteraard. Het is bijna niet meer te doen om iedereen op alle vestigingen te kennen. Dat is wel anders dan vroeger. Gelukkig is Hollander Techniek nog steeds wel een bedrijf met korte lijnen. We zijn nog steeds een hechte ploeg. Iedereen telt mee. Hollander Techniek staat voor mij voor openheid en collegialiteit. Je kunt hier echt jezelf zijn. In de 30 jaar dat ik hier werk, heb ik veel meegemaakt. Daar is ook ruimte voor.

Werken in een soort gelijke functie als Sandra?

Leidinggevend Monteur Industriële Automatisering

Industrie
Oost-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar
2.650 - 3.850

Als leidinggevend monteur voel jij je als een vis in het water wanneer je de spil kan zijn tussen klant en collega’s. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid in je werk en je steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen. Jij bent op zoek naar een baan met vrijheid, afwisseling én voldoende uitdaging binnen de industriële automatisering.

Lees verder

Servicetechnicus op Vaste Locatie

Industrie
Midden-Nederland
32-40 uur

Ben jij onze nieuwe servicetechnicus die ervoor zorgt dat elk intern project voor onze vaste klant in Apeldoorn op rolletjes loopt? In deze functie zorg jij voor de dagelijkse coördinatie, stuur je collega monteurs en/of onderaannemers aan maar steek je ook zelf de handen uit de mouwen.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw. Daarnaast houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?

Afstudeeropdracht Mechatronica - deltarobot

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Monteur Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Bart Breukelman – Monteur/werkvoorbereider elektrotechniek

Maak kennis met Bart Breukelman. Bart is monteur en werkvoorbereider elektrotechniek bij een van de vaste klanten van Hollander Techniek: Unilever. Met een klein team werkt hij op locatie aan storingen, onderhoud én kleine projecten. Dat vraagt om flexibiliteit. Benieuwd hoe Bart in zijn huidige functie rolde?