fbpx

Ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik startte met een werken en lerentraject bij Hollander Techniek en kreeg uiteindelijk een baan als paneelbouwer. Vanaf de eerste dag voelde ik me op mijn plek.

Sandra Ketting - Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Sandra werkt al sinds 1988 bij Hollander Techniek en gaat nog elke dag met plezier naar haar werk. “Mijn werk is al die jaren boeiend gebleven. Als paneelbouwer bouw je alles wat elektrisch geschakeld moet worden. Tegenwoordig zijn dat bijvoorbeeld ook robotkasten. Wij bouwen wat een engineer heeft bedacht. Je begint dus met niets en ziet dat langzamerhand uitgroeien tot een kant en klaar product. Het is heel erg tastbaar.’

Een hecht team

We werken als paneelbouwers in een heel hecht team. Toevallig heb ik een vrouw als naaste collega, hoewel het verder best een mannenwereld is. Wij werken al 30 jaar als collega’s samen. We kennen elkaar ook door en door. Als team ondersteunen we elkaar. Dat hoort bij de Hollander mentaliteit. Wij werken samen met de engineers van Hollander Techniek.  Vanaf de start maken we samen een opzet van de kast. Dit komt omdat we in klantenteams werken, iedereen leert van elkaar. Verder vind ik het ook leuk om in mijn werk anderen te coachen en te ondersteunen. Ik heb zelf het geluk gehad dat ik iemand naast me had staan die van de hoed en de rand wist en mij daarin mee kon nemen. En ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik ben begonnen met een monteursdiploma. Maar eigenlijk ben ik nog steeds niet uitgeleerd.’

De sfeer is collegiaal

‘Toen ik bij Hollander Techniek kwam werken, was het een echt familiebedrijf. De afgelopen jaren is het bedrijf wel groter geworden. Dat merk je uiteraard. Het is bijna niet meer te doen om iedereen op alle vestigingen te kennen. Dat is wel anders dan vroeger. Gelukkig is Hollander Techniek nog steeds wel een bedrijf met korte lijnen. We zijn nog steeds een hechte ploeg. Iedereen telt mee. Hollander Techniek staat voor mij voor openheid en collegialiteit. Je kunt hier echt jezelf zijn. In de 30 jaar dat ik hier werk, heb ik veel meegemaakt. Daar is ook ruimte voor.

Werken in een soort gelijke functie als Sandra?

Leidinggevend Monteur Retail

Retail
Midden-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar, 10+

Wil jij werken voor een van de grootste en toonaangevende opdrachtgevers binnen de retail? En ben jij die monteur die zich graag verder wilt ontwikkelen tot leidinggevend monteur? Dan zoeken wij jou! Als leidinggevend monteur retail ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het optimaal verzorgen van de nieuw- en/of verbouw van winkels.

Lees verder

Zelfstandig Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar

Als zelfstandig monteur elektrotechniek werk je aan verschillende gebouwgebonden installaties bij onze utiliteitsklanten. Je komt te werken in een gedreven team met passie voor het vak, waar ontwikkeling en eigen inbreng de standaard zijn en waar collega's met diverse expertises nauw samenwerken. Samen mooie multidisciplinaire installaties verwezenlijken, dat doe jij graag!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Leidinggevend monteur | Werken bij Hollander Techniek

Kevin de Graaf – Leidinggevend Monteur

Maak kennis met Kevin, leidinggevend monteur. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires is hem op het lijf geschreven! Net als het meedenken met zijn opdrachtgevers, waarbij hij graag verder denkt dan de beschreven werkzaamheden. De afwisseling en uitdaging die hij zo belangrijk vindt in zijn werk, vindt hij in zijn functie bij Hollander Techniek. Benieuwd naar zijn verhaal?

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw. Daarnaast houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?

Arjen van den Doren | Werkvoorbereider | Calculator | Werken bij Hollander Techniek

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. Het mooiste compliment dat Arjen in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. Dan is alles duidelijk en kan hij aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur. Benieuwd naar zijn verhaal?