Ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik startte met een werken en lerentraject bij Hollander Techniek en kreeg uiteindelijk een baan als paneelbouwer. Vanaf de eerste dag voelde ik me op mijn plek.

Sandra Ketting - Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Sandra werkt al sinds 1988 bij Hollander Techniek en gaat nog elke dag met plezier naar haar werk. “Mijn werk is al die jaren boeiend gebleven. Als paneelbouwer bouw je alles wat elektrisch geschakeld moet worden. Tegenwoordig zijn dat bijvoorbeeld ook robotkasten. Wij bouwen wat een engineer heeft bedacht. Je begint dus met niets en ziet dat langzamerhand uitgroeien tot een kant en klaar product. Het is heel erg tastbaar.’

Een hecht team

We werken als paneelbouwers in een heel hecht team. Toevallig heb ik een vrouw als naaste collega, hoewel het verder best een mannenwereld is. Wij werken al 30 jaar als collega’s samen. We kennen elkaar ook door en door. Als team ondersteunen we elkaar. Dat hoort bij de Hollander mentaliteit. Wij werken samen met de engineers van Hollander Techniek.  Vanaf de start maken we samen een opzet van de kast. Dit komt omdat we in klantenteams werken, iedereen leert van elkaar. Verder vind ik het ook leuk om in mijn werk anderen te coachen en te ondersteunen. Ik heb zelf het geluk gehad dat ik iemand naast me had staan die van de hoed en de rand wist en mij daarin mee kon nemen. En ik heb in al die jaren dat ik hier werk steeds kunnen bijleren. Ik ben begonnen met een monteursdiploma, maar eigenlijk ben ik nog steeds niet uitgeleerd.’

De sfeer is collegiaal

‘Toen ik bij Hollander Techniek kwam werken, was het een echt familiebedrijf. De afgelopen jaren is het bedrijf wel groter geworden, dat merk je uiteraard. Het is bijna niet meer te doen om iedereen op alle vestigingen te kennen. Dat is wel anders dan vroeger. Gelukkig is Hollander Techniek nog steeds wel een bedrijf met korte lijnen. We zijn nog steeds een hechte ploeg, iedereen telt mee. Hollander Techniek staat voor mij voor openheid en collegialiteit. Je kunt hier echt jezelf zijn. In de 30 jaar dat ik hier werk, heb ik veel meegemaakt. Daar is ook ruimte voor.

Werken in een soortgelijke functie als Sandra?

Monteur Retailtechniek

Retail
Amersfoort
32-40 uur
0-5 jaar
Gelderland
2.474 - 3.413

Als monteur retailtechniek ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de installatie van de winkelautomatisering tijdens nieuw- en/of verbouwprojecten van winkels. Hierbij kun je denken aan kassasystemen, pinapparatuur en beveiligingssystemen.

Lees verder

Monteur Meet- en Regeltechniek

Utiliteit
Apeldoorn
32-40 uur
0-5 jaar
Gelderland
2.474 - 3.413

Ben jij graag van montage tot inbedrijfstelling betrokken bij je installatie én zie jij uitdaging in het schakelen met andere disciplines? Dan ben jij de monteur M&R voor ons team Meet- & Regeltechniek!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Peter ’t Jong | Software Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Peter ‘t Jong – Lead Software Engineer

Maak kennis met Peter ’t Jong, lead software engineer. Peter werkt al sinds 2004 bij Hollander Techniek en vindt vooral de sfeer, collegialiteit en vrijheid leuk. In zijn functie is hij dagelijks bezig met het engineeren van machines en processen voor klanten in de industrie. Zo ook voor Vitens, waar hij de bouw van een waterfabriek leidde. "Het is de ultieme droom van een engineer om van niets, iets te maken." Dat houdt zijn werk boeiend. Benieuwd naar zijn verhaal?

Addy Hennink - Werktuigbouwkundig Adviseur

Addy Hennink – Werktuigbouwkundig Adviseur

Maak kennis met Addy, werktuigbouwkundig adviseur. Een goede oplossing voldoet volgens Addy niet alleen aan de vraag en het budget van de klant, maar is ook toekomstbestendig. Een duurzame oplossing dus. De zoektocht is soms enorm uitdagend maar juist dat vind Addy zo leuk aan zijn werk. Benieuwd naar zijn verhaal?

Maarten-Jan Knoester - Engineer ICT

Maarten-Jan Knoester – Engineer ICT

Maak kennis met Maarten-Jan, engineer ICT. Dagelijks ontwerpt, ontwikkelt en beheert hij voor verschillende klanten betrouwbare en veilige communicatienetwerken. Hij begon in 2001 als commerçant, maar door het volgen van opleidingen en trainingen is hij van een functionele functie doorgegroeid naar een technische functie in de ICT. "Eigen ondernemerschap staat hier centraal, maar die kansen moet je wel zelf pakken." Benieuwd naar zijn verhaal?