fbpx

Marcel van Leeuwen

Praktijkopleider onderWERKwijs

Hoi, mijn naam is Marcel van Leeuwen en ik ben praktijkopleider bij Hollander Techniek. In mijn vrije tijd, wanneer het weer het toelaat, kun je mij vinden op de mountainbike. En komt dat even niet uit dan doe je mij ook een plezier met een goed boek.

Van de werkvloer naar praktijkopleider

In 1995 ben ik begonnen als monteur elektrotechniek en heb mijzelf doorontwikkeld naar tekenaar. In 2008 kwam ik bij Hollander Techniek in dienst als technisch tekenaar. Toen in 2018 een vacature vrij kwam voor praktijkopleider heb ik gelijk gesolliciteerd! Het opleiden en begeleiden van nieuwe collega’s zie ik als een uitdaging. En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen seconde spijt gehad van deze stap.

Ondersteunen in de dagelijkse ontwikkeling

Als praktijkopleider bij onderWERKwijs mag ik elke dag doen wat ik leuk vind namelijk collega’s ondersteunen in hun ontwikkeling. Zelf ben ik ook leergierig en wil me graag ontwikkelen. Dit probeer ik over te brengen op onze monteurs in opleiding. Ik ben dan ook trots als ik zie dat deze jongens en meiden groeien in het vak en uiteindelijk hun diploma halen.

Bij ons mag je alles worden, behalve ongelukkig

Verhalen van onze medewerkers

Johan de Wilde | Monteur WTB | Hollander Techniek

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur WTB. In zijn werk vindt hij vrijheid erg belangrijk. Mede daarom heeft hij ervoor gekozen om als monteur bij Hollander Techniek aan de slag te gaan. Inmiddels voelt hij zich als in een vis het water in zijn leidinggevende rol. Benieuwd naar zijn verhaal?

Eric van de Glind | Projectleider Industrie | Hollander Techniek

Eric van de Glind – Projectleider Industrie

Maak kennis met Eric van de Glind, projectleider industrie. Eric zorgt ervoor dat iedereen weet wat hem of haar te doen staat in verschillende projecten. Het ene moment loopt hij met de klant door de fabriek en het volgende moment zit hij in overleg met collega's. Geen enkele week is hetzelfde! Benieuwd naar zijn verhaal?

Jeroen Simon | Calculator Beveiliging | Hollander Techniek

Jeroen Simon – Calculator Beveiliging

Maak kennis met Jeroen Simon, calculator beveiliging. Begonnen als monteur in de ruwe techniek maar inmiddels de stap gemaakt naar de fijne techniek. Als calculator beveiligingstechniek stelt Jeroen de prijs van een project of installatie op voor onze klanten. Maar Jeroen doet nog veel meer! Benieuwd naar zijn verhaal?