Hollander Techniek wil vooroplopen in de techniek. Hier wil ik als projectleider industrie graag onderdeel van uitmaken!

Eric van de Glind - Projectleider Industrie

“Een goede sfeer bouw je niet alleen, daarvoor zal iedereen de schouders eronder moeten zetten. Zowel thuis, in Zwartebroek, waar ik mij inzet om meer saamhorigheid te creëren tussen de dorpen, als in mijn werk als projectleider industrie bij Hollander Techniek, vind ik dat belangrijk.”

De mens achter de persoon

“Al vanaf mijn sollicitatie bij Hollander Techniek merkte ik dat hier de mens achter de persoon belangrijk is. Zo herkende de receptioniste mij al bij het tweede sollicitatiegesprek en wenste ze me succes. Dat persoonlijke sprak mij direct aan. Het contact tussen collega’s is heel laagdrempelig. Het maakt hier niet uit of je een monteur of projectleider bent, iedereen heeft zijn eigen expertise en dat wordt gewaardeerd. Samen helpen we de klant verder, maar er is ook ruimte om je eigen invulling aan projecten te geven en je ideeën te presenteren. Zeker in de industrie staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en goede initiatieven.”

Projectleider industrie

“Ik werk sinds 2014 als projectleider industrie bij Hollander Techniek en geen enkele week is hetzelfde. Het ene moment loop ik met de klant door de fabriek om een project op te nemen en het volgende moment overleg ik met collega’s over hoe we een ander project gaan aanpakken. En tussendoor stuur ik diverse projecten aan. Als projectleider ben ik nauw betrokken bij het project en stuur ik op een goede samenwerking tussen alle partijen. De uitdaging zit voor mij niet in de hoeveelheid projecten. Soms lopen er wel 30 tegelijk, van klein tot groot. Voor mij zit de uitdaging in de bijzondere, vooruitstrevende projecten, waarin de nieuwste technieken gebruikt mogen worden en waar echt alles van A tot Z uitgedacht moet worden. Hollander Techniek wil graag vooroplopen als het gaat om industrie 5.0 en duurzame technieken. Hier wil ik graag onderdeel van uitmaken en mijn rol als projectleider zo goed mogelijk vervullen.

Mijn werkdag in beeld

Vergaderen met collega's

Projectoverleggen met collega’s horen erbij. Ik bespreek regelmatig de voortgang van projecten met de monteurs, werkvoorbereiders en engineers.

Projectbezoek | Eric van de Glind

Op projectbezoek

Als een klant een nieuwe aanvraag voor een project neerlegt, ga ik naar hen toe en loop ik samen met de klant de fabriek door om de wensen te bespreken.

Klantcontact

Tijdens een project heb ik vaak contact met de klant. Om bijvoorbeeld de planning, wijzigingen en de werkzaamheden door te nemen. Dit kan telefonisch maar ook op locatie.

Bij Ennatuurlijk

Eén van mijn klanten is Ennatuurlijk. Om makkelijk te kunnen overleggen ben ik regelmatig daar op locatie aan het werk.

Werken in een soort gelijke functie als Eric?

Projectleider Elektrotechniek

Haal jij je energie uit het zo efficiënt mogelijk begeleiden van jouw projecten en het adviseren van de klant? En vind jij het leuk om actief mee te denken over het digitalisering van processen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als projectleider elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische uitvoering van utiliteitsprojecten.

Lees verder

Calculator Industriële Automatisering

Calculaties maken die zowel voor de klant als voor ons werken, dat is jouw uitdaging in deze functie! Jij werkt mee aan mooie projecten met als resultaat een duurzame en toekomstbestendige totaaloplossingen voor onze klanten die verder gaan dan de standaard oplossingen.

Lees verder

Verhalen van onze medewerkers

Niek van Westering - Monteur in Opleiding

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Sandra Ketting - Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Benieuwd naar haar verhaal?

Johan de Wilde | Monteur WTB | Hollander Techniek

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur WTB. In zijn werk vindt hij vrijheid erg belangrijk. Mede daarom heeft hij ervoor gekozen om als monteur bij Hollander Techniek aan de slag te gaan. Inmiddels voelt hij zich als in een vis het water in zijn leidinggevende rol. Benieuwd naar zijn verhaal?