Hollander Techniek wil vooroplopen in de techniek. Hier wil ik als projectleider industrie graag onderdeel van uitmaken!

Eric van de Glind - Projectleider Industrie

“Een goede sfeer bouw je niet alleen, daarvoor zal iedereen de schouders eronder moeten zetten. Zowel thuis, in Zwartebroek, waar ik mij inzet om meer saamhorigheid te creëren tussen de dorpen, als in mijn werk als projectleider industrie bij Hollander Techniek, vind ik dat belangrijk.”

De mens achter de persoon

“Al vanaf mijn sollicitatie bij Hollander Techniek merkte ik dat hier de mens achter de persoon belangrijk is. Zo herkende de receptioniste mij al bij het tweede sollicitatiegesprek en wenste ze me succes. Dat persoonlijke sprak mij direct aan. Het contact tussen collega’s is heel laagdrempelig. Het maakt hier niet uit of je een monteur of projectleider bent, iedereen heeft zijn eigen expertise en dat wordt gewaardeerd. Samen helpen we de klant verder, maar er is ook ruimte om je eigen invulling aan projecten te geven en je ideeën te presenteren. Zeker in de industrie staan we open voor nieuwe ontwikkelingen en goede initiatieven.”

Projectleider industrie

“Ik werk sinds 2014 als projectleider industrie bij Hollander Techniek en geen enkele week is hetzelfde. Het ene moment loop ik met de klant door de fabriek om een project op te nemen en het volgende moment overleg ik met collega’s over hoe we een ander project gaan aanpakken. En tussendoor stuur ik diverse projecten aan. Als projectleider ben ik nauw betrokken bij het project en stuur ik op een goede samenwerking tussen alle partijen. De uitdaging zit voor mij niet in de hoeveelheid projecten. Soms lopen er wel 30 tegelijk, van klein tot groot. Voor mij zit de uitdaging in de bijzondere, vooruitstrevende projecten, waarin de nieuwste technieken gebruikt mogen worden en waar echt alles van A tot Z uitgedacht moet worden. Hollander Techniek wil graag vooroplopen als het gaat om industrie 5.0 en duurzame technieken. Hier wil ik graag onderdeel van uitmaken en mijn rol als projectleider zo goed mogelijk vervullen.

Mijn werkdag in beeld

Vergaderen met collega's

Projectoverleggen met collega’s horen erbij. Ik bespreek regelmatig de voortgang van projecten met de monteurs, werkvoorbereiders en engineers.

Projectbezoek | Eric van de Glind

Op projectbezoek

Als een klant een nieuwe aanvraag voor een project neerlegt, ga ik naar hen toe en loop ik samen met de klant de fabriek door om de wensen te bespreken.

Klantcontact

Tijdens een project heb ik vaak contact met de klant. Om bijvoorbeeld de planning, wijzigingen en de werkzaamheden door te nemen. Dit kan telefonisch maar ook op locatie.

Bij Ennatuurlijk

Eén van mijn klanten is Ennatuurlijk. Om makkelijk te kunnen overleggen ben ik regelmatig daar op locatie aan het werk.

Werken in een soort gelijke functie als Eric?

Verhalen van onze medewerkers

Nadja Kerssen - Service Coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service Coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. "Soms denk ik wel eens terug aan hoe ik begon als net afgestudeerde en nu zit ik bij de directeur aan tafel voor het bespreken van de financiële cijfers. Bij Hollander Techniek wordt er alles aan gedaan om jou verder te helpen." Benieuwd naar haar verhaal?

Monteur Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Bart Breukelman – Monteur/werkvoorbereider elektrotechniek

Maak kennis met Bart Breukelman. Bart is monteur en werkvoorbereider elektrotechniek bij een van de vaste klanten van Hollander Techniek: Unilever. Met een klein team werkt hij op locatie aan storingen, onderhoud én kleine projecten. "Toen de kans zich voordeed om als monteur elektrotechniek voor Unilever te gaan werken, dacht ik: 'Als je het niet probeert, dan weet je ook niet hoe het is.' Het bleek juist heel afwisselend te zijn!" Benieuwd hoe Bart in zijn huidige functie rolde?

Sjoerd Bozon - MES-engineer

Sjoerd Bozon – MES-engineer

Maak kennis met Sjoerd Bozon, MES-engineer. Samen met zijn team werkt hij aan slimme systemen om productieprocessen te optimaliseren. Hij leert elke dag iets bij over de nieuwste technieken en past ze gelijk toe in de praktijk. "Bij Hollander kijken ze naar wat je wil en kan, maar ook naar wat je graag zou willen leren." Benieuwd naar zijn verhaal?