Paulien Timmer Arends

Campusrecruitment

Hi, mijn naam is Paulien Timmer Arends. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Lochem. Het gezinsleven is ons middelpunt. Een druk huishouden waar gezelligheid en samen zijn centraal staan. Daarnaast mag ik graag wat ‘prutsen’ in de tuin en organiseer ik regelmatig een etentje of BBQ voor vrienden, familie en ja, ook voor mijn collega’s!

Al 15 jaar in het vak

Inmiddels werk ik al 15 jaar in de arbeidsbemiddeling in uitéénlopende rollen. Niks leuker dan het leggen van verbindingen tussen ‘mens en werk’! Op dit moment werk ik alweer wat jaren bij het prachtige familiebedrijf Hollander Techniek in de rol van corporate recruiter.

Werken bij Hollander Techniek

Samen met ons recruitment team en het team marketing & communicatie denk ik na over de werkgeversmerk- en wervingsstrategie (employer branding) van Hollander Techniek. Een onmisbaar onderdeel van ons vak in de huidige arbeidsmarkt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ons campusrecruitment en bemiddel ik tussen studenten op diverse niveaus. Dus wil je stage lopen, praktijkonderwijs volgen of afstuderen in de techniek? Neem gerust eens contact met mij op voor meer informatie!

Ik ben écht nieuwsgierig naar wat jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn om goed te kunnen beoordelen of jij bij Hollander Techniek het maximale uit jezelf en de functie kunt halen!

Verhalen van onze medewerkers

Medewerker Finance | Werken bij Hollander Techniek

Thierry Bosman – Administratief Medewerker

Maak kennis met Thierry Bosman, administratief medewerker bij Hollander Techniek. Thierry is onderdeel van het team Finance en neemt de basisadministratie voor zijn rekening. Hij is het financiële aanspreekpunt voor collega’s en ondersteunt hen bij de administratie van projecten, facturen en serviceorders. Daarnaast is Thierry nét benoemd tot bestuurslid van de personeelsvereniging. Benieuwd naar zijn verhaal?

Isa Unver - Service engineer

Isa Unver – Service engineer

Maak kennis met Isa, service engineer. Binnen Hollander Techniek heeft Isa een afwisselende functie waarbij hij voor verschillende opdrachtgevers werkt. Storingen zijn niet te plannen, dat maakt zijn werk ad hoc en dat past goed bij hem! Benieuwd naar zijn verhaal?

Stage | Hollander Techniek

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Benieuwd naar haar verhaal?