Paulien Timmer Arends

Recruiter Service en Inspectie

Hi, mijn naam is Paulien Timmer Arends. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Lochem. Het gezinsleven is ons middelpunt. Een druk huishouden waar gezelligheid en samen zijn centraal staan. Daarnaast mag ik graag wat ‘prutsen’ in de tuin en organiseer ik regelmatig een etentje of BBQ voor vrienden, familie en ja, ook voor mijn collega’s!

Al 15 jaar in het vak

Inmiddels werk ik al 15 jaar in de arbeidsbemiddeling in uitéénlopende rollen. Niks leuker dan het leggen van verbindingen tussen ‘mens en werk’! Op dit moment werk ik alweer wat jaren bij het prachtige familiebedrijf Hollander Techniek in de rol van corporate recruiter.

Werken bij Hollander Techniek

Samen met ons recruitment team en het team marketing & communicatie denk ik na over de werkgeversmerk- en wervingsstrategie (employer branding) van Hollander Techniek. Een onmisbaar onderdeel van ons vak in de huidige arbeidsmarkt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ons campusrecruitment en bemiddel ik tussen studenten op diverse niveaus. Dus wil je stage lopen, praktijkonderwijs volgen of afstuderen in de techniek? Neem gerust eens contact met mij op voor meer informatie!

Ik ben écht nieuwsgierig naar wat jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn om goed te kunnen beoordelen of jij bij Hollander Techniek het maximale uit jezelf en de functie kunt halen!

Verhalen van onze medewerkers

Peter Slob en Nicole Balster - Servicemonteurs

Peter Slob en Nicole Balster – Servicemonteurs

Maak kennis met Peter en Nicole, servicetechnici werktuigbouwkunde. Peter en Nicole laten hun klanten niet in de kou staan. Ze zoeken storingen en lossen ze op. Ze repareren alles waar een cv- of waterleiding aanzit en verrichten onderhoud aan bijvoorbeeld cv-ketels. Als servicetechnicus is geen werkdag is hetzelfde… Benieuwd naar hun verhaal?

Sjoerd Bozon - MES-engineer

Sjoerd Bozon – MES-engineer

Maak kennis met Sjoerd Bozon, MES-engineer. Samen met zijn team werkt hij aan slimme systemen om productieprocessen te optimaliseren. Hij leert elke dag iets bij over de nieuwste technieken en past ze gelijk toe in de praktijk. Benieuwd naar zijn verhaal?

Bjorn Jernberg | Lead Hardware Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Bjorn Jernberg – Lead hardware engineer

Maak kennis met Bjorn Jernberg, lead hardware engineer bij Hollander Techniek. Dankzij zijn passie voor techniek groeide hij van leerling monteur door naar lead hardware engineer. De ervaring die hij in verschillende functies opdeed komt hem nu goed van pas. Benieuwd naar zijn verhaal?