De diversiteit aan producten en de moeilijkheidsgraad van de storingen, het echt grensverleggend bezig zijn met mijn vak, dat maakt deze functie als servicetechnicus beveiligingstechniek uniek. Ik ben waardevol voor Hollander Techniek alsook voor onze klant.

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Mijn naam is Jarno van Petersen en sinds 2009 ben ik werkzaam bij Hollander Techniek. Gestart als elektromonteur maar sinds een aantal jaar servicetechnicus beveiligingstechniek. In 2018 kwam de uitdagende functie van servicetechnicus beveiligingstechniek langs. Doordat groei zo gestimuleerd wordt binnen Hollander Techniek besloot ik mijn kans te wagen.

Dat familiegevoel

Doordat we een familiebedrijf zijn, krijg je door de sfeer die er heerst en de manier waarop collega’s onderling met elkaar omgaan, dat familiegevoel. Dat past bij mij als mens. We zijn een groeiend bedrijf met meer dan 500 collega’s door heel Nederland. Hoe super is het dan dat Erik Hollander, onze directeur, de namen van je drie kinderen kent. Die aandacht, die betrokkenheid en interesse in je personeel, dat maakt mij echt trots! Maar ik ben er ook trots op dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen door middel van studie en cursussen. Jaarlijks bespreek ik welke extra cursussen en opleidingen op mijn wensenlijst staan. We zijn een organisatie waarbij ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Een enorme meerwaarde

Servicetechnicus beveiligingstechniek is echt een superfunctie waarbij ik constant bezig ben met het helpen van onze klanten. Door mijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan ik onze klant echt van dienst zijn. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn functie is de diversiteit. Het ene moment pleeg ik onderhoud en service aan 130 camera’s bij de klant, vervolgens ben ik bezig met beveiligings- en inbraaksystemen maar ik houd me ook bezig toegangspoorten. Daarnaast ben ik als technicus gespecialiseerd in het doen van service en onderhoud aan alle merken, onze klanten zien dat als een enorme meerwaarde.

Werken in dezelfde functie als Jarno?

Junior Servicetechnicus

Industrie
Midden-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
2.678 - 3.886

Heb jij als servicetechnicus graag alle vrijheid en word je graag uitgedaagd in je werk? Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een installatie of om onderhoud, jij zorgt voor een tevreden klant. In deze rol is goed contact met je collega’s en klanten net zo belangrijk als je uitvoerende werkzaamheden.

Lees verder

Servicetechnicus Elektrotechniek

Utiliteit
Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Ben jij een technicus in hart en nieren en zit het ontzorgen van klanten in jouw bloed? Als servicetechnicus elektrotechniek zie jij het als een uitdaging om onze klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Afwisseling, klantcontact, vrijheid en verantwoordelijkheid daar ben jij als servicetechnicus binnen de utiliteitsbranche naar op zoek.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Rick Sleurink - Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rick Sleurink – Werkvoorbereider Elektrotechniek

Maak kennis met Rick Sleurink, werkvoorbereider elektrotechniek. Rick is de verbindende factor tussen projectleiders, tekenaars en monteurs. Hij maakte de overstap van de buitendienst naar werkvoorbereider bij Hollander Techniek. Benieuwd hoe hij zijn projecten op rolletjes laat lopen?

Stage | Hollander Techniek

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Benieuwd naar haar verhaal?

Nadja Kerssen - Service coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. Benieuwd naar haar verhaal?