“Als werktuigbouwkundig adviseur blijft ik mezelf uitdagen om naar een duurzame en toekomstbestendige oplossing te zoeken voor de klant.”

Addy Hennink - Werktuigbouwkundig Adviseur

Addy Hennink is werktuigbouwkundig adviseur. Hij adviseert klanten over een klimaatinstallatie die past bij hun bedrijf en hun wensen. Het kan gaan om een kantoor waar werknemers prettig moeten kunnen werken of om een productieproces waar specifieke klimaatomstandigheden nodig zijn. Een goede oplossing voldoet volgens Addy niet alleen aan de vraag en het budget van de klant, maar is ook toekomstbestendig. Een duurzame oplossing dus.

Een adviseur zoekt de beste oplossing voor een klant

“Ik werk nu acht jaar bij Hollander Techniek. Ik praat met klanten om te inventariseren wat zij nodig hebben en wat het budget is. Ik zoek naar een goede en duurzame oplossing voor de klant. Daarbij kijken we onder andere naar de energiekosten die de klant per maand kan besparen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat een installatie zo lang mogelijk meegaat. Hoe kunnen we nu al voorsorteren op nieuwe technieken in de toekomst? Dat is soms een enorme uitdaging, maar ik vind het leuk om daarnaar op zoek te gaan.”

Tijd voor klanten en voor jezelf: dat werkt

“Opdrachten draag ik over naar onze klantenteams. Ik blijf beschikbaar voor vragen, maar de projectleider is vanaf dat moment verantwoordelijk voor het project. Voordat ik bij Hollander Techniek begon, werkte ik voor verschillende adviesbureaus. Adviesbureaus zijn vaak urengedreven, wat ten koste kan gaan van de kwaliteit. Ik had daardoor het gevoel dat ik mijn werk niet goed kon doen. Wat prettig is bij Hollander Techniek is dat ik meer tijd kan stoppen in een opdracht als dat nodig is. Ook krijg ik alle ruimte en vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je je goed voelt, daardoor ga je ook goed presteren. Dat is de bedrijfscultuur hier en dat werkt heel prettig.”

 

Mijn werkdag in beeld

In gesprek met de klant

Een adviseur begint met het inventariseren van de wensen en het budget van de klant. Gaat het om een installatie voor een klein kantoor of een groot productieproces?

Op zoek naar een duurzame oplossing

Vervolgens maak ik de ontwerpen en een begroting voor de installatie. Hierbij zoek ik naar een duurzame oplossing.

Overdagen aan de projectleider

Als de klant akkoord gegeven heeft, draag ik het project over aan de projectleider. Ik blijf beschikbaar voor vragen. Je kunt elkaar makkelijk nog even aanschieten.

4. Kennis opdoen en overdragen

Ik kan mezelf blijven ontwikkelen. Als ik iets wil bijleren of bijscholen, kan dat. Daarbij word ik ook goed geholpen door collega’s.

Ook werken bij Hollander Techniek? Misschien zijn deze vacatures iets voor jou!

Senior Calculator | Engineer Werktuigbouwkunde

Interessante utiliteitsprojecten, volop ontwikkelingsmogelijkheden, fijne collega’s, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Dat is waar jij naar op zoek bent. Als senior calculator/engineer weet jij onze klant de best passende technische oplossing te bieden.

Lees verder

Calculator Werktuigbouwkunde

Weet jij als (ervaren) calculator de best passende technische oplossing voor onze klant te vertalen naar een functionele offerte? Dan is deze functie wat voor jou! Je draagt de verantwoordelijkheid voor een passend ontwerp en een net en volledig beschreven advies waarbij jouw calculatie en pre-engineering de uitgangspunten zijn.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Erik Mulder - Engineer brandmeldinstallaties

Erik Mulder – Engineer brandmeldinstallaties

Maak kennis met Erik Mulder. Erik is al 25 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. In zijn rol als engineer brandmeldinstallaties draagt hij zorg voor een volledig en doordacht engineeringpakket. Van het verzamelen van alle benodigde documenten tot het programmeren van het scherm waarop alle brandmeldingen worden weergegeven. Voor deze ervaren engineer brandmeldinstallaties is geen dag hetzelfde. Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Burak Ates | Monteur Retailtechniek | Werken bij Hollander Techniek

Burak Ates – Monteur Retailtechniek

Maak kennis met Burak Ates, Monteur Retailtechniek bij Hollander Techniek. Hij maakte de overstap van een detacheringsbedrijf om in teamverband in de winkelautomatisering te gaan werken. Hij is een ambitieuze teamplayer waar collega’s altijd op terug kunnen vallen. Benieuwd naar zijn verhaal?