Vacatures Calculator

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als calculator waarbij jouw uitdaging ligt in het opstellen van scherpe calculaties? Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren? Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als calculator binnen Hollander Techniek.  Of het nu gaat om een aanpassing op een bestaande installatie of juist een complete nieuwbouw; jij draait er je hand niet voor om. Door jouw nauwkeurigheid en creativiteit signaleer je kansen en weet je jouw calculaties en werkzaamheden tot een succes te maken.

Technisch Calculator Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.893 - 5.307

Als technisch calculator werktuigbouwkunde wacht je een uitdagende functie vol afwisseling in een warm familiebedrijf. Je ontwerpt en adviseert, waarbij jouw calculatie en pre-engineering centraal staan. Stap in een wereld waar jouw expertise het verschil maakt, omringd door een hechte, gezellige werksfeer.

Lees verder

Calculator/Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Industrie
Overijssel
5-10 jaar
Almelo

Zorg jij er graag voor dat je collega-monteurs zonder problemen aan de slag kunnen op locatie? Als Calculator/Werkvoorbereider bepaal jij de benodigde materialen, uren en personeel voor projecten voor onze klanten in de industrie. Wij werken veelal op het gebied van automatisering, robotisering en het verbeteren van productieprocessen. Jij regelt alles wat nodig is om van deze projecten een succes te maken!

Lees verder

Calculator Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Flevoland
32-40 uur
5-10 jaar
Almere
2.893 - 4.572

Weet jij als (ervaren) calculator de best passende technische oplossing voor onze klant te vertalen naar een functionele offerte? Dan is deze functie wat voor jou! Je draagt de verantwoordelijkheid voor een passend ontwerp en een net en volledig beschreven advies waarbij jouw calculatie en pre-engineering de uitgangspunten zijn.

Lees verder

Calculator Elektrotechniek

Utiliteit
Flevoland
32-40 uur
5-10 jaar
Almere
2.893 - 4.572

Als calculator elektrotechniek ligt jouw uitdaging in het opstellen van scherpe calculaties. Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren. Jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbieding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Nadja Kerssen - Service Coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service Coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. "Soms denk ik wel eens terug aan hoe ik begon als net afgestudeerde en nu zit ik bij de directeur aan tafel voor het bespreken van de financiële cijfers. Bij Hollander Techniek wordt er alles aan gedaan om jou verder te helpen." Benieuwd naar haar verhaal?

Stage | Hollander Techniek

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. "We zijn nog steeds een hechte ploeg, iedereen telt mee. Hollander Techniek staat voor mij voor openheid en collegialiteit. Je kunt hier echt jezelf zijn." Benieuwd naar haar verhaal?

Michel Herms | Projectleider Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Michel Herms – Projectleider Elektrotechniek

Maak kennis met Michel Herms, projectleider elektrotechniek bij Hollander Techniek. Michel draait samen met zijn team Smart Factory utiliteitsprojecten voor industriële klanten. Als projectleider vindt hij het vooral belangrijk dat er ruimte is voor eigen ideeën. "Ik vertel niet hoe ze het moeten doen, maar wil hun ruimte geven voor eigen inbreng. We werken samen naar hetzelfde doel." Weten hoe hij met alle monteurs en de klant streeft naar het beste resultaat?

Kom werken als calculator

Als calculator begrijp jij als geen ander dat een succesvolle aanbieding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing. Je stelt de offerte op, stemt deze intern af en legt deze, eventueel in samenwerking met collega’s, voor bij de potentiële opdrachtgevers. Je bent als calculator verantwoordelijk voor het maken van berekeningen, een optimale technische/organisatorische voorbereiding en een planning van je calculatie. Na het verkrijgen van de opdracht draag jij jouw ontwerp over aan het uitvoerende team binnen Hollander Techniek.

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al bijna 50 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.  Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?