Vacatures in de Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de elektrotechniek? Dan ben je bij Hollander Techniek aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde medewerkers om onze team te versterken. Bij ons staan de deuren open voor verschillende functies, zoals monteurs, calculators, servicetechnici, werkvoorbereiders en projectleiders. Kom je grenzen verleggen bij Hollander Techniek! Hier krijg je de kans om je technische kennis uit te breiden, waardevolle ervaring op te doen en te groeien binnen de elektrotechnische sector.

Calculator Elektrotechniek

Utiliteit
Flevoland
32-40 uur
5-10 jaar
Almere
2.893 - 4.572

Als calculator elektrotechniek ligt jouw uitdaging in het opstellen van scherpe calculaties. Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren. Jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbieding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing.

Lees verder

Servicetechnicus Brandmeldinstallaties

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Heb jij als servicetechnicus graag alle vrijheid en word je graag uitgedaagd in je werk? Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een installatie of om onderhoud, jij zorgt voor een tevreden klant. In deze rol is goed contact met je collega’s en klanten net zo belangrijk als je uitvoerende werkzaamheden.

Lees verder

Servicetechnicus Installatietechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Als servicetechnicus installatietechniek word jij blij van het oplossen van complexe storingen en het correct uitvoeren van preventief onderhoud. Jij denkt en beslist actief mee over de beste oplossing voor de klant en voor ons. Je vind vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie!

Lees verder

Servicetechnicus Utiliteit

Utiliteit
Flevoland
32-40 uur
5-10 jaar
Almere
2.678 - 4.572

Ben jij als servicetechnicus op zoek naar een baan vol afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is dit de baan voor jou. De ene dag en los je een complexe storing op en de volgende dag voer je preventief onderhoud aan een van onze installaties. Elke dag is anders!

Lees verder

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Utiliteit
Gelderland
0-5 jaar
Apeldoorn

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider elektrotechniek? Bij Hollander Techniek is geen enkele werkdag hetzelfde. Van het bestellen van materialen tot het verwerken van offertes en contact met klanten: jij kunt er prima mee uit de voeten.

Lees verder

Stage Elektrotechniek, Besturingstechniek, Mechatronica

Industrie
Gelderland
Stage en afstuderen
0-5 jaar
Apeldoorn
581

Ben jij een 3e/4e jaars mbo-student elektrotechniek, mechatronica of besturingstechniek en op zoek naar een leerzame, interessante en afwisselende meeloop- of afstudeerstage? Kom dan stage lopen bij Hollander Techniek. Door de diversiteit aan projecten is geen dag hetzelfde.

Lees verder

Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
2.474 - 4.572

Zie jij het als een uitdaging om aan diverse gebouwgebonden installaties voor utiliteitsklanten te werken? Kom dan bij ons gedreven team waar ontwikkeling en eigen inbreng centraal staan, en waar collega's met diverse expertises nauw samenwerken om mooie, multidisciplinaire installaties te realiseren.

Lees verder

Software Engineer Meet- en Regeltechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Als software engineer meet- en regeltechniek haal jij energie uit een dynamische technische omgeving waar jij je op technisch en persoonlijk vlak verder kan én mag ontwikkelen binnen je functie als engineer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag kennis met je!

Lees verder

Servicetechnicus Elektrotechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Ben jij een technicus in hart en nieren en zit het ontzorgen van klanten in jouw bloed? Als servicetechnicus elektrotechniek zie jij het als een uitdaging om onze klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Afwisseling, klantcontact, vrijheid en verantwoordelijkheid daar ben jij als servicetechnicus binnen de utiliteitsbranche naar op zoek.

Lees verder

Afstudeeropdracht Mechatronica en Industriële Automatisering

Industrie
Gelderland
Stage en afstuderen
0-5 jaar
Apeldoorn
798

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende afstudeerstage in de richting van mechatronica en industriële automatisering? Dan is dit de afstudeerstage voor jou! Voor onze vestiging in Apeldoorn zoeken we een 4e-jaars hbo-student elektrotechniek, informatica of mechatronica die gek is op het bedenken van geautomatiseerde oplossingen.

Lees verder

Traineeship HBO Industrie

Industrie
Gelderland
32-40 uur, Traineeship
0-5 jaar
Apeldoorn

Heb jij je hbo-studie richting mechatronica, technische bedrijfskunde of elektrotechniek (bijna) afgerond en wil je er achter komen welke technisch functie het beste bij jou past? Kom dan jezelf verder ontwikkelen bij Hollander Techniek. In Apeldoorn hebben wij ruimte voor enthousiaste trainee die gaat meewerken binnen ons cluster industrie.

Lees verder

Engineer Beveiligingstechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Heb jij een passie voor brand- en beveiligingstechniek? En wil jij werken aan afwisselende projecten? Dan maken wij graag kennis met je! Als engineer elektrotechniek bij Hollander Techniek draag jij bij aan het realiseren van uitdagende projecten in een dynamische omgeving.

Lees verder

Leerling Monteur Paneelbouw

Industrie
Gelderland
Apeldoorn

Ben jij liever aan het werk en wil je toch ook een mooi diploma halen? Start dan bij ons als leerling monteur paneelbouw en behaal je BBL diploma tijdens je werk waarvoor we je tevens betalen!

Lees verder

Inspecteur Elektrotechniek Scope 8

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.572

Als inspecteur elektrotechniek ben jij een belangrijk onderdeel in de route naar veilige installaties voor onze utiliteits- en industriële klanten. Een rol waarin je mag groeien, maar ook verantwoordelijkheid krijgt.

Lees verder

Afstudeeropdracht Besturingstechniek in HVAC

Utiliteit
Gelderland
Stage en afstuderen
0-5 jaar
Apeldoorn
798

Ben jij op je best in een multidisciplinair team wat zich bezig houdt met gebouwbeheerssystemen? En ben jij geïnteresseerd in het bedenken van geautomatiseerde oplossingen voor een klimaatsysteem? In het team Engineering, waar humor en hard werken centraal staan, maken ze graag kennis met jou!

Lees verder

Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek

Utiliteit
Gelderland
5-10 jaar
Apeldoorn

Wil jij als servicetechnicus meet- en regeltechniek graag alle vrijheid hebben in je werk? En houd je wel van een technische uitdaging? Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis bij Hollander Techniek. Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een klimaatinstallatie of om onderhoud, jij duikt erin en lost het op.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt: van stagiair naar werkvoorbereider! "Je leert zoveel gaandeweg en bij iedere stap die je zet krijg je meer verantwoordelijkheid." In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Isa Unver - Service engineer

Isa Unver – Service engineer

Maak kennis met Isa, service engineer. Binnen Hollander Techniek heeft Isa een afwisselende functie waarbij hij voor verschillende opdrachtgevers werkt. Storingen zijn niet te plannen, dat maakt zijn werk ad hoc en dat past goed bij hem! "Het is werken onder druk, maar zo voelt dat voor mij niet. Ik raak niet zo snel in paniek. Ook al kijken er mensen over mijn schouder mee, mij krijg je niet gek.” Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter Slob en Nicole Balster - Servicemonteurs

Peter Slob en Nicole Balster – Servicemonteurs

Maak kennis met Peter en Nicole, servicetechnici werktuigbouwkunde. Peter en Nicole laten hun klanten niet in de kou staan. Ze zoeken storingen en lossen ze op. Ze repareren alles waar een cv- of waterleiding aanzit en verrichten onderhoud aan bijvoorbeeld cv-ketels. "Je moet heel flexibel zijn. Ik vind dat wel leuk, geen dag is hetzelfde." Benieuwd naar hun verhaal?

Werken in de Elektrotechniek

Elektrotechniek is overal om ons heen. Een fabriek draait niet zonder krachtinstallatie, een schoolgebouw kan niet zonder werkend lichtplan en een winkel kan niet open zonder goed werkend kassasysteem. Elke installatie, elk systeem en elk gebouw heeft elektra nodig. Bij Hollander Techniek verzorgen wij de elektrotechniek voor onze klanten van advies tot ontwerp en van installatie tot service. Samen met jouw team zorg jij dat alle elektrotechnische opdrachten met succes afgerond worden!

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al bijna 50 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.  Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie