“Sinds ik bij Hollander Techniek werk start ik de dag vol energie! Mijn werk is ontzettend afwisselend, precies wat ik nodig heb.”

Isa Unver - Service engineer

Vijf jaar geleden verhuisde Isa met zijn gezin van Rotterdam naar Apeldoorn, waarbij hij ook op zoek ging naar een nieuwe baan. “Ik wist heel goed wat ik wilde in een nieuwe baan!”, vertelt Isa. “Ik houd van doorwerken, afwisseling en lekker bezig zijn. Daarnaast vind ik een goede werk-privé balans erg belangrijk. Bij Hollander Techniek vind ik dit in mijn huidige functie! Ik krijg ook nog eens alle mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.”

Een afwisselende en unieke functie

Wanneer we het over zijn functie hebben concluderen we dat Isa eigenlijk best een unieke functie heeft. Hij biedt ondersteuning bij het in bedrijf stellen, lost ad hoc storingen op, regelt software licenties en houdt die up-to-date, houdt de interne kennis site bij en ondersteunt de klantenteams. Isa: “Ik werk voor verschillende klanten zowel op kantoor als op locatie. In mijn functie zit veel afwisseling. Het is een mooie combinatierol, wat goed bij me past! Ik ben zowel engineer als monteur, wat zorgt voor de uitdaging die ik nodig heb.” Aangezien een groot deel van de werkzaamheden van Isa bestaat uit het oplossen van storingen is zijn werk vaak erg ad hoc. “Dat moet je liggen. Een storing bij een klant zoals Ben & Jerry’s moet snel opgelost zijn omdat de productie anders (te lang) stil komt te liggen. Het is werken onder druk, maar zo voelt dat voor mij niet. Ik raak niet zo snel in paniek. Ook al kijken er mensen over mijn schouder mee, mij krijg je niet gek.”

Er wordt naar je ideeën geluisterd

Intern heeft Isa zich aangesloten bij een werkgroep om de onderlinge samenwerking te bevorderen. “Het mooie is dat er naar ieders ideeën geluisterd wordt. Je merkt dat de betrokkenheid nog meer toeneemt en de lijnen korter zijn. Dat werkt prettig. Iedereen weet elkaar nog beter te vinden”, vertelt Isa. De korte lijnen binnen Hollander Techniek is iets wat Isa vanaf het eerste moment aansprak. Isa: “Ik had vooral ervaring met bedrijven waar veel hiërarchie is. Dat ik hier gewoon bij de directeur binnen kan stappen was dus even wennen. Ook prettig vind ik de zelfsturende teams, ik vind het belangrijk om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dat kan hier volop! Je kunt hier met eigen ideeën aan de slag en ik kreeg hier de mogelijkheid om mijn softwarekennis bij te schaven en verder te ontwikkelen. Als je iets wilt dan kom je er! Hollander is een fijn bedrijf om voor te werken. De sfeer is heel goed, iedereen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Sinds ik hier werk start ik de dag vol energie!

Mijn werkdag in beeld

Het visitekaartje van Hollander Techniek

Als je bij de klant op locatie komt ben je het visitekaartje van Hollander Techniek. Ik bouw graag een relatie op met klanten en vind het belangrijk om tijdens het oplossen van storingen altijd de rust te bewaren.

Storingen oplossen op locatie

Storingen zijn niet te plannen, dat maakt mijn werk ad hoc en afwisselend. Dat ligt me goed! Het geeft iedere keer weer een kick wanneer je het probleem vindt en op kunt lossen. We kunnen veel remote maar zijn ook vaak bij de klant op locatie om storingen op te lossen en advies te geven.

Ondersteuning bieden op afstand

Vanaf kantoor kan ik inbellen bij de klant en zo remote storingen oplossen en de klant alle ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Op onze interne kennis site deel ik onder andere van welke storingen, problemen of vraagstukken er sprake is en hoe dit is opgelost. Zo kunnen we van elkaar leren.

Werken aan interne projecten

Door me aan te sluiten bij interne projecten en werkgroepen leer je collega’s beter kennen en worden de lijnen nog korter. Daarnaast wordt er naar je ideeën geluisterd en wordt daar ook echt iets mee gedaan.

Ook werken bij Hollander Techniek? Misschien zijn deze vacatures iets voor jou!

Servicetechnicus Industriële Automatisering

Industrie
Apeldoorn
32-40 uur
5-10 jaar
Gelderland
2.678 - 4.572

Heb jij als servicetechnicus graag alle vrijheid en word je graag uitgedaagd in je werk? Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een installatie of om onderhoud, jij zorgt voor een tevreden klant. In deze rol is goed contact met je collega’s en klanten net zo belangrijk als je uitvoerende werkzaamheden.

Lees verder

Software Engineer Industriële Automatisering

Industrie
Apeldoorn
32-40 uur
5-10 jaar
Gelderland
3.134 - 5.950

Heb jij als software engineer een passie voor de industriële automatisering en krijg jij energie van het bedienen van een diversiteit aan klanten? Deins jij er niet voor terug om op meerdere projecten ingezet te worden? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als software engineer kom jij samen met onze klanten tot creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Monteur Industriële Automatisering | Werken bij Hollander Techniek

Dirk Bleijenberg – Monteur Industriële Automatisering

Maak kennis met Dirk, leidinggevend monteur industriële automatisering. “Bij Hollander Techniek heb je veel doorgroeimogelijkheden. Alles waar een draadje of kabeltje aanzit, sluiten wij wel aan. Ik ben zelf technisch ingesteld en heb moeten leren hoe ik kan aansturen en opleiden. Daarvoor heeft Hollander Techniek mij een cursus leidinggeven aangeboden. Ik leer elke dag nog bij in mijn werk.” Benieuwd naar zijn verhaal?

Erik Mulder - Engineer brandmeldinstallaties

Erik Mulder – Engineer brandmeldinstallaties

Maak kennis met Erik Mulder. Erik is al 25 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. In zijn rol als engineer brandmeldinstallaties draagt hij zorg voor een volledig en doordacht engineeringpakket. Van het verzamelen van alle benodigde documenten tot het programmeren van het scherm waarop alle brandmeldingen worden weergegeven. Voor deze ervaren engineer brandmeldinstallaties is geen dag hetzelfde. Benieuwd naar zijn verhaal?

Rick Sleurink - Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rick Sleurink – Werkvoorbereider Elektrotechniek

Maak kennis met Rick Sleurink, werkvoorbereider elektrotechniek. Rick is de verbindende factor tussen projectleiders, tekenaars en monteurs. Hij maakte de overstap van de buitendienst naar werkvoorbereider bij Hollander Techniek. "Ik voelde me meteen goed bij Hollander Techniek. In het begin keek ik mee met de projectleider en gaandeweg kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid." Benieuwd hoe hij zijn projecten op rolletjes laat lopen?