De diversiteit aan producten en de moeilijkheidsgraad van de storingen, het echt grensverleggend bezig zijn met mijn vak, dat maakt deze functie als servicetechnicus beveiligingstechniek uniek. Ik ben waardevol voor Hollander Techniek alsook voor onze klant.

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Mijn naam is Jarno van Petersen en sinds 2009 ben ik werkzaam bij Hollander Techniek. Gestart als elektromonteur maar sinds een aantal jaar servicetechnicus beveiligingstechniek. In 2018 kwam de uitdagende functie van servicetechnicus beveiligingstechniek langs. Doordat groei zo gestimuleerd wordt binnen Hollander Techniek besloot ik mijn kans te wagen.

Dat familiegevoel

Doordat we een familiebedrijf zijn, krijg je door de sfeer die er heerst en de manier waarop collega’s onderling met elkaar omgaan, dat familiegevoel. Dat past bij mij als mens. We zijn een groeiend bedrijf met meer dan 500 collega’s door heel Nederland. Hoe super is het dan dat Erik Hollander, onze directeur, de namen van je drie kinderen kent. Die aandacht, die betrokkenheid en interesse in je personeel, dat maakt mij echt trots! Maar ik ben er ook trots op dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen door middel van studie en cursussen. Jaarlijks bespreek ik welke extra cursussen en opleidingen op mijn wensenlijst staan. We zijn een organisatie waarbij ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Een enorme meerwaarde

Servicetechnicus beveiligingstechniek is echt een superfunctie, waarbij ik constant bezig ben met het helpen van onze klanten. Door mijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan ik onze klant echt van dienst zijn. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn functie is de diversiteit. Het ene moment pleeg ik onderhoud en service aan 130 camera’s bij de klant en vervolgens ben ik bezig met beveiligings- en inbraaksystemen, maar ik houd me ook bezig met toegangspoorten. Daarnaast ben ik als technicus gespecialiseerd in het doen van service en onderhoud aan alle merken, onze klanten zien dat als een enorme meerwaarde.

Werken in dezelfde functie als Jarno?

Servicetechnicus Industriële Automatisering

Industrie
Apeldoorn
32-40 uur
5-10 jaar
Gelderland
2.678 - 4.572

Heb jij als servicetechnicus graag alle vrijheid en word je graag uitgedaagd in je werk? Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een installatie of om onderhoud, jij zorgt voor een tevreden klant. In deze rol is goed contact met je collega’s en klanten net zo belangrijk als je uitvoerende werkzaamheden.

Lees verder

Servicetechnicus Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Apeldoorn
32-40 uur
5-10 jaar
Gelderland
2.678 - 4.572

Als servicetechnicus werktuigbouwkunde/installatietechniek in hart en nieren word jij vrolijk van het oplossen van complexe storingen en het correct uitvoeren van preventief onderhoud. Jij denkt en beslist actief mee over hoe we onze werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Alles voor een tevreden klant!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. "Werken bij Hollander Techniek betekent voor mij vooral ruimte voor eigen inbreng bij installatieontwerpen. Als ik een nieuw installatieconcept wil toepassen, dan kan dat." Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw en houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?

Michel Herms | Projectleider Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Michel Herms – Projectleider Elektrotechniek

Maak kennis met Michel Herms, projectleider elektrotechniek bij Hollander Techniek. Michel draait samen met zijn team Smart Factory utiliteitsprojecten voor industriële klanten. Als projectleider vindt hij het vooral belangrijk dat er ruimte is voor eigen ideeën. "Ik vertel niet hoe ze het moeten doen, maar wil hun ruimte geven voor eigen inbreng. We werken samen naar hetzelfde doel." Weten hoe hij met alle monteurs en de klant streeft naar het beste resultaat?

Engineer brandmeldtechniek in opleiding

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. In zijn werk is Arjen perfectionistisch; alleen als hij helemaal tevreden is stuurt hij de calculatie de deur uit. "Het mooiste compliment dat hij in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. "Dan is alles duidelijk en kunnen we aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur." Benieuwd naar zijn verhaal?