fbpx

De diversiteit aan producten en de moeilijkheidsgraad van de storingen, het echt grensverleggend bezig zijn met mijn vak, dat maakt deze functie als servicetechnicus beveiligingstechniek uniek. Ik ben waardevol voor Hollander Techniek alsook voor onze klant.

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Mijn naam is Jarno van Petersen en sinds 2009 ben ik werkzaam bij Hollander Techniek. Gestart als elektromonteur maar sinds een aantal jaar servicetechnicus beveiligingstechniek. In 2018 kwam de uitdagende functie van servicetechnicus beveiligingstechniek langs. Doordat groei zo gestimuleerd wordt binnen Hollander Techniek besloot ik mijn kans te wagen.

Dat familiegevoel

Doordat we een familiebedrijf zijn, krijg je door de sfeer die er heerst en de manier waarop collega’s onderling met elkaar omgaan, dat familiegevoel. Dat past bij mij als mens. We zijn een groeiend bedrijf met meer dan 500 collega’s door heel Nederland. Hoe super is het dan dat Erik Hollander, onze directeur, de namen van je drie kinderen kent. Die aandacht, die betrokkenheid en interesse in je personeel, dat maakt mij echt trots! Maar ik ben er ook trots op dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen door middel van studie en cursussen. Jaarlijks bespreek ik welke extra cursussen en opleidingen op mijn wensenlijst staan. We zijn een organisatie waarbij ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Een enorme meerwaarde

Servicetechnicus beveiligingstechniek is echt een superfunctie waarbij ik constant bezig ben met het helpen van onze klanten. Door mijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan ik onze klant echt van dienst zijn. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn functie is de diversiteit. Het ene moment pleeg ik onderhoud en service aan 130 camera’s bij de klant, vervolgens ben ik bezig met beveiligings- en inbraaksystemen maar ik houd me ook bezig toegangspoorten. Daarnaast ben ik als technicus gespecialiseerd in het doen van service en onderhoud aan alle merken, onze klanten zien dat als een enorme meerwaarde.

Werken in dezelfde functie als Jarno?

Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland, West-Nederland
24-32 uur, 32-40 uur
0-5 jaar

Als onderhoudsmonteur WTB is jouw dag nooit hetzelfde! Dagelijks bezoek jij onze klanten met je service bus waarbij je de ene dag druk bent met cv-onderhoud en vervolgens meerdere dagen aaneengesloten compleet klimaat technisch onderhoud pleegt bij een grote productielocatie.

Lees verder

Servicetechnicus

Industrie
Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar, 10+

Heb jij als servicetechnicus graag alle vrijheid en word je graag uitgedaagd in je werk? Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een installatie of om onderhoud, jij zorgt voor een tevreden klant. In deze rol is goed contact met je collega’s en klanten net zo belangrijk als je uitvoerende werkzaamheden.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Albert Hop | Beveiligingsmonteur in Opleiding | Werken en Leren bij Hollander Techniek

Albert Hop – Beveiligingsmonteur in Opleiding

Maak kennis met Albert Hop, beveiligingsmonteur in opleiding. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als monteur wou hij zich verder ontwikkelen in de beveiligingstechniek. Tijdens de kennismaking merkte hij al gauw dat Hollander Techniek echt wil investeren in mensen. Dat was voor hem de doorslag om te starten met de eenjarige-opleiding beveiligingstechniek. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan verder.

Nick Slijkhuis - Engineer Beveiligingstechniek

Nick Slijkhuis – Engineer Beveiligingstechniek

Maak kennis met Nick, engineer beveiligingstechniek. In zijn werk is hij verantwoordelijk voor het uitdenken en beheren van complexe beveiligingsinstallaties. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen nog zelf blijven sleutelen en computerwerk. En hoe complexer de beveiligingsinstallatie, hoe leuker hij het vindt! Benieuwd naar zijn verhaal?

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw. Daarnaast houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?