De diversiteit aan producten en de moeilijkheidsgraad van de storingen, het echt grensverleggend bezig zijn met mijn vak, dat maakt deze functie als servicetechnicus beveiligingstechniek uniek. Ik ben waardevol voor Hollander Techniek alsook voor onze klant.

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Mijn naam is Jarno van Petersen en sinds 2009 ben ik werkzaam bij Hollander Techniek. Gestart als elektromonteur maar sinds een aantal jaar servicetechnicus beveiligingstechniek. In 2018 kwam de uitdagende functie van servicetechnicus beveiligingstechniek langs. Doordat groei zo gestimuleerd wordt binnen Hollander Techniek besloot ik mijn kans te wagen.

Dat familiegevoel

Doordat we een familiebedrijf zijn, krijg je door de sfeer die er heerst en de manier waarop collega’s onderling met elkaar omgaan, dat familiegevoel. Dat past bij mij als mens. We zijn een groeiend bedrijf met meer dan 500 collega’s door heel Nederland. Hoe super is het dan dat Erik Hollander, onze directeur, de namen van je drie kinderen kent. Die aandacht, die betrokkenheid en interesse in je personeel, dat maakt mij echt trots! Maar ik ben er ook trots op dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen door middel van studie en cursussen. Jaarlijks bespreek ik welke extra cursussen en opleidingen op mijn wensenlijst staan. We zijn een organisatie waarbij ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

Een enorme meerwaarde

Servicetechnicus beveiligingstechniek is echt een superfunctie waarbij ik constant bezig ben met het helpen van onze klanten. Door mijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan ik onze klant echt van dienst zijn. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn functie is de diversiteit. Het ene moment pleeg ik onderhoud en service aan 130 camera’s bij de klant, vervolgens ben ik bezig met beveiligings- en inbraaksystemen maar ik houd me ook bezig toegangspoorten. Daarnaast ben ik als technicus gespecialiseerd in het doen van service en onderhoud aan alle merken, onze klanten zien dat als een enorme meerwaarde.

Werken in dezelfde functie als Jarno?

Servicetechnicus Utiliteit

Utiliteit
West-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar
Almere
2.678 - 4.572

Ben jij als servicetechnicus op zoek naar een baan vol afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is dit de baan voor jou. De ene dag en los je een complexe storing op en de volgende dag voer je preventief onderhoud aan een van onze installaties. Elke dag is anders!

Lees verder

Onderhoudsmonteur Installatietechniek

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland, West-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
2.474 - 3.413

Als onderhoudsmonteur installatietechniek is jouw dag nooit hetzelfde! Dagelijks bezoek jij onze klanten met jouw servicebus. De ene dag ben je druk met cv-onderhoud en de dagen erna houd je je bezig met compleet klimaattechnisch onderhoud bij een grote productielocatie.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Addy Hennink - Werktuigbouwkundig Adviseur

Addy Hennink – Werktuigbouwkundig Adviseur

Maak kennis met Addy, werktuigbouwkundig adviseur. Een goede oplossing voldoet volgens Addy niet alleen aan de vraag en het budget van de klant, maar is ook toekomstbestendig. Een duurzame oplossing dus. De zoektocht is soms enorm uitdagend maar juist dat vind Addy zo leuk aan zijn werk. Benieuwd naar zijn verhaal?

Eric van de Glind | Projectleider Industrie | Hollander Techniek

Eric van de Glind – Projectleider Industrie

Maak kennis met Eric van de Glind, projectleider industrie. Eric zorgt ervoor dat iedereen weet wat hem of haar te doen staat in verschillende projecten. Het ene moment loopt hij met de klant door de fabriek en het volgende moment zit hij in overleg met collega's. Geen enkele week is hetzelfde! Benieuwd naar zijn verhaal?

Monteur Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Bart Breukelman – Monteur/werkvoorbereider elektrotechniek

Maak kennis met Bart Breukelman. Bart is monteur en werkvoorbereider elektrotechniek bij een van de vaste klanten van Hollander Techniek: Unilever. Met een klein team werkt hij op locatie aan storingen, onderhoud én kleine projecten. Dat vraagt om flexibiliteit. Benieuwd hoe Bart in zijn huidige functie rolde?