Charlotte Veldhuis

Recruiter Engineering, Werkvoorbereiding en Calculatie

Hi daar! Mijn naam is Charlotte Veldhuis en ik ben werkzaam als recruiter voor de clusters industrie en retail. Wanneer ik niet aan het werk ben zoek ik graag de gezelligheid op met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om een rondje hard te lopen, het bos in te gaan voor een wandeling of te padellen met vriendinnen. Voor wie de sport nog niet kent, ga het vooral uitproberen want ik beloof je één ding: iedereen kan dit en het is nog leuk ook.

Werkplezier

Doen wat je leuk vindt en waar je energie uit kan halen is niet alleen voor mijzelf heel belangrijk, maar dat is wat ik iedereen gun. Hard werken en tussendoor even gieren van het lachen. Je kent het wel, dat moment op de weg terug naar huis wanneer je je werkdag nog even overdenkt. Het klinkt misschien cliché maar voor mij is een dag geslaagd als ik een glimlach op mijn gezicht krijg doordat ik bijvoorbeeld terug kan denken aan die goede grap van die ene collega waardoor ik hardop moest lachen. Dat zijn voor mij de momenten die er toe doen.

Welkom Thuis

Tijdens mijn eerste jaar van mijn studie heb ik een week lang mogen ‘snuffelen’ bij Hollander Techniek. De snuffelstage stond voor het beantwoorden van de vraag of je de juiste studie had gekozen. Dat wist ik eigenlijk wel van te voren, maar ik vond het fantastisch dat ik even een kijkje in de keuken mocht nemen binnen een organisatie. De week vloog voorbij en vervolgens ook alle jaren daarna. Na enkele stages bij andere bedrijven en mijn eerste echte baan bij mijn vorige werkgever, ben ik na zeven jaar eindelijk weer ‘thuis’. Dit gevoel neem ik mee in mijn werk als recruiter. “Is Hollander Techniek een thuis voor de kandidaat en wat kunnen wij elkaar bieden?”

Nieuwsgierig of Hollander Techniek een thuis is voor jou? De koffie staat klaar!

Verhalen van onze medewerkers

Eric van de Glind | Projectleider Industrie | Hollander Techniek

Eric van de Glind – Projectleider Industrie

Maak kennis met Eric van de Glind, projectleider industrie. Eric zorgt ervoor dat iedereen weet wat hem of haar te doen staat in verschillende projecten. Het ene moment loopt hij met de klant door de fabriek en het volgende moment zit hij in overleg met collega's. Geen enkele week is hetzelfde! Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Isa Unver - Service engineer

Isa Unver – Service engineer

Maak kennis met Isa, service engineer. Binnen Hollander Techniek heeft Isa een afwisselende functie waarbij hij voor verschillende opdrachtgevers werkt. Storingen zijn niet te plannen, dat maakt zijn werk ad hoc en dat past goed bij hem! Benieuwd naar zijn verhaal?