Charlotte Veldhuis

Recruiter Industrie en Retail

Hi daar! Mijn naam is Charlotte Veldhuis en ik ben werkzaam als recruiter voor de clusters industrie en retail. Wanneer ik niet aan het werk ben zoek ik graag de gezelligheid op met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om een rondje hard te lopen, het bos in te gaan voor een wandeling of te padellen met vriendinnen. Voor wie de sport nog niet kent, ga het vooral uitproberen want ik beloof je één ding: iedereen kan dit en het is nog leuk ook.

Werkplezier

Doen wat je leuk vindt en waar je energie uit kan halen is niet alleen voor mijzelf heel belangrijk, maar dat is wat ik iedereen gun. Hard werken en tussendoor even gieren van het lachen. Je kent het wel, dat moment op de weg terug naar huis wanneer je je werkdag nog even overdenkt. Het klinkt misschien cliché maar voor mij is een dag geslaagd als ik een glimlach op mijn gezicht krijg doordat ik bijvoorbeeld terug kan denken aan die goede grap van die ene collega waardoor ik hardop moest lachen. Dat zijn voor mij de momenten die er toe doen.

Welkom Thuis

Tijdens mijn eerste jaar van mijn studie heb ik een week lang mogen ‘snuffelen’ bij Hollander Techniek. De snuffelstage stond voor het beantwoorden van de vraag of je de juiste studie had gekozen. Dat wist ik eigenlijk wel van te voren, maar ik vond het fantastisch dat ik even een kijkje in de keuken mocht nemen binnen een organisatie. De week vloog voorbij en vervolgens ook alle jaren daarna. Na enkele stages bij andere bedrijven en mijn eerste echte baan bij mijn vorige werkgever, ben ik na zeven jaar eindelijk weer ‘thuis’. Dit gevoel neem ik mee in mijn werk als recruiter. “Is Hollander Techniek een thuis voor de kandidaat en wat kunnen wij elkaar bieden?”

Nieuwsgierig of Hollander Techniek een thuis is voor jou? De koffie staat klaar!

"Meer weten over het werkplezier bij Hollander Techniek? Stuur mij dan gerust een berichtje"

Verhalen van onze medewerkers

Martijn Bouwmeester | BIM Modelleur | Werken bij Hollander Techniek

Martijn Bouwmeester – BIM Modelleur

Maak kennis met Martijn Bouwmeester, BIM modelleur. Hij is in 2013 begonnen bij Hollander Techniek en nog steeds erg enthousiast over zijn baan. Als BIM modelleur maakt hij 3D-modellen van de werktuigbouwkundige installaties van een gebouw. Daarnaast houdt hij zich bezig met standaardisatie. Benieuwd naar zijn verhaal?

Stage | Hollander Techniek

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Benieuwd naar haar verhaal?

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Jarno van Petersen – Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Maak kennis met Jarno van Petersen, servicetechnicus beveiligingstechniek. In zijn functie is hij constant bezig met het helpen van onze klanten. Door zijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan hij onze klant echt van dienst zijn. Jarno koos voor Hollander Techniek omdat hij hier kan bouwen aan zijn loopbaan. Benieuwd naar zijn verhaal?