Charlotte Veldhuis

Recruiter Industrie en Retail

Hi daar! Mijn naam is Charlotte Veldhuis en ik ben werkzaam als recruiter voor de clusters industrie en retail. Wanneer ik niet aan het werk ben zoek ik graag de gezelligheid op met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om een rondje hard te lopen, het bos in te gaan voor een wandeling of te padellen met vriendinnen. Voor wie de sport nog niet kent, ga het vooral uitproberen want ik beloof je één ding: iedereen kan dit en het is nog leuk ook.

Werkplezier

Doen wat je leuk vindt en waar je energie uit kan halen is niet alleen voor mijzelf heel belangrijk, maar dat is wat ik iedereen gun. Hard werken en tussendoor even gieren van het lachen. Je kent het wel, dat moment op de weg terug naar huis wanneer je je werkdag nog even overdenkt. Het klinkt misschien cliché maar voor mij is een dag geslaagd als ik een glimlach op mijn gezicht krijg doordat ik bijvoorbeeld terug kan denken aan die goede grap van die ene collega waardoor ik hardop moest lachen. Dat zijn voor mij de momenten die er toe doen.

Welkom Thuis

Tijdens mijn eerste jaar van mijn studie heb ik een week lang mogen ‘snuffelen’ bij Hollander Techniek. De snuffelstage stond voor het beantwoorden van de vraag of je de juiste studie had gekozen. Dat wist ik eigenlijk wel van te voren, maar ik vond het fantastisch dat ik even een kijkje in de keuken mocht nemen binnen een organisatie. De week vloog voorbij en vervolgens ook alle jaren daarna. Na enkele stages bij andere bedrijven en mijn eerste echte baan bij mijn vorige werkgever, ben ik na zeven jaar eindelijk weer ‘thuis’. Dit gevoel neem ik mee in mijn werk als recruiter. “Is Hollander Techniek een thuis voor de kandidaat en wat kunnen wij elkaar bieden?”

Nieuwsgierig of Hollander Techniek een thuis is voor jou? De koffie staat klaar!

"Meer weten over het werkplezier bij Hollander Techniek? Stuur mij dan gerust een berichtje"

Verhalen van onze medewerkers

Jeroen Simon | Calculator Beveiliging | Hollander Techniek

Jeroen Simon – Calculator Beveiliging

Maak kennis met Jeroen Simon, calculator beveiliging. Begonnen als monteur in de ruwe techniek maar inmiddels de stap gemaakt naar de fijne techniek. Als calculator beveiligingstechniek stelt Jeroen de prijs van een project of installatie op voor onze klanten. Maar Jeroen doet nog veel meer! Benieuwd naar zijn verhaal?

Leidinggevend monteur | Werken bij Hollander Techniek

Kevin de Graaf – Leidinggevend Monteur

Maak kennis met Kevin, leidinggevend monteur. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires is hem op het lijf geschreven! Net als het meedenken met zijn opdrachtgevers, waarbij hij graag verder denkt dan de beschreven werkzaamheden. De afwisseling en uitdaging die hij zo belangrijk vindt in zijn werk, vindt hij in zijn functie bij Hollander Techniek. Benieuwd naar zijn verhaal?

Arjen van den Doren | Werkvoorbereider | Calculator | Werken bij Hollander Techniek

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. Het mooiste compliment dat Arjen in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. Dan is alles duidelijk en kan hij aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur. Benieuwd naar zijn verhaal?