Nancy van Petersen

Recruiter Montage

Hoi! Mijn naam is Nancy van Petersen. In het weekend ben ik vaak te vinden in het zwembad of op de kinderboerderij samen met mijn gezin. Daarnaast ben ik een liefhebber van sport en ik ga op dat gebied dan ook graag een uitdaging aan in de vorm van een fitness- of hardloopwedstrijd. Ter compensatie ga ik graag lekker eten en drinken met vrienden en een festival zo op zijn tijd vind ik ook niet verkeerd.

Mensen-mens

Het aantrekken van nieuwe medewerkers die bijdragen aan het succes van Hollander Techniek vind ik het leukste aan mijn werk, vooral als het om een langdurige relatie gaat. Als een echt mensen-mens haal ik voldoening uit het maken van de juiste match en het verbinden van mensen. Vooral in de huidige competitieve markt geeft het plaatsen van iemand mij een extra voldaan gevoel. Bij mij kun terecht voor alle vragen rondom de vacatures voor monteurs maar voor een gezellig praatje sta ik ook altijd open!

Huiselijke sfeer

Het fijne aan mogen werken binnen Hollander Techniek is de huiselijke sfeer die hier heerst, ik voelde me écht meteen thuis en welkom. Ik waardeer de kansen voor groei en ontwikkeling die Hollander Techniek biedt. De positieve bedrijfscultuur heeft een diepe indruk op mij gemaakt en ik ben trots hier deel van uit te mogen maken!

De tijd vliegt maar jij bent de piloot

Verhalen van onze medewerkers

Johan de Wilde - Monteur WTB

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Johan is breed inzetbaar met de zowel een opleiding werktuigbouwkunde en elektrotechniek op zak. De afwisseling en de vrijheid in zijn werk is waarom hij graag bij Hollander Techniek werkt. Benieuwd naar zijn verhaal?

Isa Unver - Service engineer

Isa Unver – Service engineer

Maak kennis met Isa, service engineer. Binnen Hollander Techniek heeft Isa een afwisselende functie waarbij hij voor verschillende opdrachtgevers werkt. Storingen zijn niet te plannen, dat maakt zijn werk ad hoc en dat past goed bij hem! Benieuwd naar zijn verhaal?

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Naast zijn werk op verschillende projectlocaties deed hij mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?