Vacatures Servicetechnicus Retail

Maak jij graag van je hobby je werk? Ben je nieuwsgierig van aard en houd je van afwisseling? Wij bieden je de kans achter de schermen te ‘sleutelen’ bij boeiende opdrachtgevers op het gebied van beveiligingstechniek en winkelautomatisering. Een unieke functie waarin we jou vragen samen met ons grensverleggende werk te doen als servicetechnicus! Je krijgt veel vrijheid gedurende je werkdag en als vanzelfsprekend zoeken we samen met jou naar de juiste privé-werk balans.

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Sjoerd Bozon - MES-engineer

Sjoerd Bozon – MES-engineer

Maak kennis met Sjoerd Bozon, MES-engineer. Samen met zijn team werkt hij aan slimme systemen om productieprocessen te optimaliseren. Hij leert elke dag iets bij over de nieuwste technieken en past ze gelijk toe in de praktijk. "Bij Hollander kijken ze naar wat je wil en kan, maar ook naar wat je graag zou willen leren." Benieuwd naar zijn verhaal?

Engineer brandmeldtechniek in opleiding

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. In zijn werk is Arjen perfectionistisch; alleen als hij helemaal tevreden is stuurt hij de calculatie de deur uit. "Het mooiste compliment dat hij in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. "Dan is alles duidelijk en kunnen we aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur." Benieuwd naar zijn verhaal?

Rick Sleurink - Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rick Sleurink – Werkvoorbereider Elektrotechniek

Maak kennis met Rick Sleurink, werkvoorbereider elektrotechniek. Rick is de verbindende factor tussen projectleiders, tekenaars en monteurs. Hij maakte de overstap van de buitendienst naar werkvoorbereider bij Hollander Techniek. "Ik voelde me meteen goed bij Hollander Techniek. In het begin keek ik mee met de projectleider en gaandeweg kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid." Benieuwd hoe hij zijn projecten op rolletjes laat lopen?

Jouw uitdaging als Servicetechnicus!

Met een volledig uitgeruste bus ga je op pad voor het oplossen van complexe storingen en het onderhouden van technische installaties bij verschillende opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan brandmeld- en inbraakinstallaties tot camera- en elektrotechnische systemen. Je bent breed inzetbaar en je hebt veel kennis op de verschillende gebieden van techniek.

Heb je nog niet alle kennis in huis? Geen probleem! Via ons interne opleidingscentrum onderWERKwijs zorgen we ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is.

Wij bieden?

  • Een prima pensioensregeling
  • Marktconform salaris
  • Goede werk-privé balans
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen per jaar
  • Een jaarlijkse winstuitkering (voorwaardelijk)
  • Volledige uitgeruste bus van de zaak
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding