fbpx

Vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Het voorbereiden en zorgen dat een werktuigbouwkundig project op rolletjes verloopt is iets waar jij enthousiast van wordt. En hier ben je meer dan goed! Jij zorgt ervoor dat je collega’s buiten bij de klant een project zonder problemen en met hoge kwaliteit kunnen uitvoeren. Jouw werkzaamheden gaan van de coördinatie en de planning tot het onderhouden van het contact tussen alle betrokken partijen. En dat bij een werkgever dat voelt als thuiskomen, welkom bij Hollander Techniek!

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Niek van Westering - Monteur in Opleiding

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Nick Slijkhuis - Engineer Beveiligingstechniek

Nick Slijkhuis – Engineer Beveiligingstechniek

Maak kennis met Nick, engineer beveiligingstechniek. In zijn werk is hij verantwoordelijk voor het uitdenken en beheren van complexe beveiligingsinstallaties. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen nog zelf blijven sleutelen en computerwerk. En hoe complexer de beveiligingsinstallatie, hoe leuker hij het vindt! Benieuwd naar zijn verhaal?

De kwaliteiten en uitdagingen van een Werkvoorbereider WTB

Als werkvoorbereider WTB werk jij aan projecten bij veel verschillende klanten. Je pakt samen met je team multidisciplinaire projecten op werktuigbouwkundig gebied op. Jouw taak? Dat alles op rolletjes verloopt. Zo zorg jij voor een heldere planning, worden werkzaamheden in een logische volgorde uitgevoerd en zijn materialen op tijd op de juiste plek. Verder zorg je ervoor dat tekeningen voor een project op orde zijn en dat de werkmappen gereed en beschikbaar zijn voor je collega’s. Je krijgt de vrijheid om jouw innovatieve ideeën uit te werken en toe te passen op je projecten. Als werkvoorbereider WTB kom je het team versterken dat complexe werktuigbouwkundige installaties maakt, aanpast of renoveert. In zowel nieuw te bouwen hightech productie hallen als bestaande hallen en aanverwante ruimtes.

Wat ga je nog meer doen?

  • Plannen van nieuwe opdrachten
  • Meer- minder werken en calculaties verzorgen
  • Bijwonen van periodieke team overleggen
  • Het onderhouden van contacten met betrokken van de projecten
  • Aanvragen en beoordelen offertes
  • Bestellen van materialen

Werken als werkvoorbereider in werktuigbouwkunde bij Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers. Wil je doorgroeien? Geen probleem, door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan is er de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.