Vacatures Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Heb jij een passie voor werktuigbouwkunde en ben je sterk in organiseren? Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als werkvoorbereider werktuigbouw binnen Hollander Techniek. Jouw werkzaamheden gaan van de coördinatie en de planning tot het onderhouden van het contact tussen alle betrokken partijen.

Werkvoorbereider Services – Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Gelderland
0-5 jaar
Apeldoorn

Als Werkvoorbereider Services – Werktuigbouwkunde ligt jouw uitdaging in het optimaal voorbereiden en organiseren van diverse werktuigkundige werkzaamheden, afkomstig van je collega's van het team Services/Utiliteit. De werkzaamheden zullen voornamelijk vanuit onze (hoofd)vestiging in Apeldoorn plaatsvinden.

Lees verder

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Overijssel
5-10 jaar
Almelo

Ben jij een werktuigbouwkundige die houdt van afwisseling en technische uitdagingen? Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij Hollander Techniek werk je aan duurzame installaties voor kantoren en productieomgevingen. We dagen je uit om mee te denken aan duurzame installaties en onze klantrelaties te versterken. Samen met een dynamisch, innovatief team bouw jij mee aan de toekomst van techniek.

Lees verder

Werkvoorbereider/Engineer Werktuigbouwkunde HVAC

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.893 - 4.572

Jij bent op je best in een multidisciplinair team waarbij je nauw samenwerkt met je projectleider, buitendienst en engineers waarbij humor en hard werken de standaard is. Benieuwd? Wij maken graag kennis met je!

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Stage | Hollander Techniek

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. "We zijn nog steeds een hechte ploeg, iedereen telt mee. Hollander Techniek staat voor mij voor openheid en collegialiteit. Je kunt hier echt jezelf zijn." Benieuwd naar haar verhaal?

Bjorn Jernberg | Lead Hardware Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Bjorn Jernberg – Lead hardware engineer

Maak kennis met Bjorn Jernberg, lead hardware engineer bij Hollander Techniek. Dankzij zijn passie voor techniek groeide hij van leerling monteur door naar lead hardware engineer. "Ik was in mijn jonge jaren niet zo'n leergierige student, maar bij Hollander Techniek kreeg ik de mogelijkheid om al werkend door te groeien. Ik vind het heel belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen." De ervaring die hij in verschillende functies opdeed komt hem nu dan ook goed van pas. Benieuwd naar zijn verhaal?

Burak Ates - Monteur Retailtechniek

Burak Ates – Monteur Retailtechniek

Maak kennis met Burak Ates, Monteur Retailtechniek bij Hollander Techniek. Hij maakte de overstap van een detacheringsbedrijf om in teamverband in de winkelautomatisering te gaan werken. Hij is een ambitieuze teamplayer waar collega’s altijd op terug kunnen vallen. "Als collega’s bij Hollander Techniek schieten we elkaar graag te hulp en het geeft een goed gevoel als je iemand uit de brand kunt helpen. Zo kun je zelfverzekerd een project in gaan!" Benieuwd naar zijn verhaal?

Jouw uitdaging als Werkvoorbereider WTB

Als werkvoorbereider WTB werk jij aan projecten bij veel verschillende klanten. Je pakt samen met je team multidisciplinaire projecten op werktuigbouwkundig gebied op. Jouw grootste uitdaging is het project tot in de puntjes voorbereiden. Van coördinatie tot planning, jij hebt het allemaal scherp en mocht er toch iets mislopen dan ben je er snel bij. Daarnaast voer jij analyses uit en maak je verschillende berekeningen en begrotingen. Je verzorgt de bestellingen en houd je bezig met eventuele problemen in de uitvoering. Verder zorg je ervoor dat alle tekeningen voor een project op orde zijn en dat alle werkmappen gereed zijn zodat je collega’s op het project er mee aan de slag kunnen. Je krijgt de vrijheid om jouw innovatieve ideeën uit te werken en toe te passen op je projecten.

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al bijna 50 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?