“Bij Hollander Techniek sta je er nooit alleen voor. Er is altijd wel een ervaren collega die je te hulp kan schieten.”

Burak Ates - Monteur Retailtechniek

Burak Ates is sinds 2017 werkzaam als monteur retailtechniek bij Hollander Techniek. Hij maakte de overstap van een detacheringsbedrijf om in teamverband in de winkelautomatisering te gaan werken. Naast het samenwerken in teamverband bracht werken bij Hollander Techniek nog een ander voordeel met zich mee: doorgroeimogelijkheden. Burak heeft tot op de dag van vandaag nog geen spijt van zijn overstap!

Uitdagend en afwisselend werk

“Voordat ik bij Hollander Techniek begon, werkte ik als inlener via een detacheringsbedrijf. Ik werkte veelal zelfstandig aan klussen als netwerkbeheerder. Ik kwam voor het eerst samen te werken met een team van Hollander Techniek voor een winkelautomatiseringsproject. Het werken in teamverband vond ik zo leuk, dat ik besloot om bij Hollander Techniek te solliciteren. Ik werk nu samen met mijn team aan de winkelautomatisering. Als een winkel compleet verbouwd wordt, zijn wij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de (zelfscan) kassa’s. Op de zaak in Amersfoort demonteren en vernieuwen we de apparatuur zodat deze kant en klaar naar de winkellocatie kan. We testen alles uitvoerig en vervolgens is het op locatie alleen nog Plug & Play. We werken meestal maar enkele dagen op locatie en hebben dan een duidelijke taakverdeling. De ene keer ben je verantwoordelijk voor alle exit points van de zenders, een andere keer maak je alle bekabeling in orde. Dat brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee en dat houdt het werk afwisselend!”

Collega’s als vangnet

“Als je bij Hollander Techniek komt werken, word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je wordt goed ingewerkt door ervaren collega’s en er zijn veel interne handleidingen beschikbaar. Je kunt altijd bij de informatie die je zoekt. Omdat elk project anders is, loop je steeds weer tegen andere dingen aan en moet je oplossingsgericht te werk gaan. Een klein foutje is snel gemaakt en dat kan ervoor zorgen dat er later een storing optreedt. Maar dat is geen reden tot paniek. Bij Hollander Techniek sta je er namelijk nooit alleen voor. Er is altijd wel een ervaren collega die al eens eerder voor hetzelfde probleem gestaan heeft die je op weg kan helpen. Als collega’s bij Hollander Techniek schieten we elkaar graag te hulp en het geeft een goed gevoel als je iemand uit de brand kunt helpen. Zo kun je zelfverzekerd een project in gaan!”

Jezelf blijven ontwikkelen bij Hollander Techniek

“Andere voordelen van werken bij een groot bedrijf zoals Hollander Techniek, zijn de doorgroeimogelijkheden. Ik wil graag blijven doorleren en heb in de afgelopen jaren meerdere certificaten gehaald. Daarnaast ben ik inmiddels ook bhv’er geworden. In de toekomst zou ik graag een beveiligingsopleiding binnen Hollander Techniek willen volgen, zodat ik naast kassa’s, bekabeling en apparatuur ook de installatie van winkelcamera’s erbij kan doen. Kortom: ik ben dus nog lang niet uitgeleerd en hoop nog lang bij Hollander Techniek te kunnen blijven werken!”

Mijn werkdag in beeld

Burak Ates | Monteur Retailtechniek | Werken bij Hollander Techniek

Onderweg naar de locatie vanuit Amersfoort

Als monteur retailtechniek kom ik bij verschillende winkels door heel Nederland die verbouwd worden.

Burak Ates | Monteur Retailtechniek | Werken bij Hollander Techniek

Analyse op locatie

Globaal kijken we wat er moet gebeuren die dag aan de hand van de dagdoelen en maken we een plan van aanpak.

Burak Ates | Monteur Retailtechniek | Werken bij Hollander Techniek

De installatie kan beginnen!

Met volle focus installeren we de zelfscankassa’s zodat deze op tijd klaar zijn voor de opening van de winkel!

Burak Ates | Monteur Retailtechniek | Werken bij Hollander Techniek

Testen, testen en nog eens testen

Aan het einde van de dag wordt alles getest en afgerond waar dat kan. Als team kletsen we nog even na en maken we ons klaar voor de volgende dag.

Ook werken bij Hollander Techniek?

Monteur Retailtechniek

Als monteur retailtechniek ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de installatie van de winkelautomatisering tijdens nieuw- en/of verbouwprojecten van winkels. Hierbij kun je denken aan kassasystemen, pinapparatuur en beveiligingssystemen.

Lees verder

Leidinggevend Monteur Retail

Wil jij werken voor een van de grootste en toonaangevende opdrachtgevers binnen de retail? En ben jij die monteur die zich graag verder wilt ontwikkelen tot leidinggevend monteur? Dan zoeken wij jou! Als leidinggevend monteur retail ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het optimaal verzorgen van de nieuw- en/of verbouw van winkels.

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Naast zijn werk op verschillende projectlocaties deed hij mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter Slob en Nicole Balster - Servicemonteurs

Peter Slob en Nicole Balster – Servicemonteurs

Maak kennis met Peter en Nicole, servicetechnici werktuigbouwkunde. Peter en Nicole laten hun klanten niet in de kou staan. Ze zoeken storingen en lossen ze op. Ze repareren alles waar een cv- of waterleiding aanzit en verrichten onderhoud aan bijvoorbeeld cv-ketels. Als servicetechnicus is geen werkdag is hetzelfde… Benieuwd naar hun verhaal?

Maarten-Jan Knoester - Engineer ICT

Maarten-Jan Knoester – Engineer ICT

Maak kennis met Maarten-Jan, engineer ICT. Dagelijks ontwerpt, ontwikkelt en beheert hij voor verschillende klanten betrouwbare en veilige communicatienetwerken. Hij begon in 2001 als commerçant maar door het volgen van opleidingen en trainingen is hij van een functionele functie doorgegroeid naar een technische functie in de ICT. Benieuwd naar zijn verhaal?