Charlotte Veldhuis

Recruiter Engineering, Werkvoorbereiding en Calculatie

Hi daar! Mijn naam is Charlotte Veldhuis en ik ben werkzaam als recruiter voor de clusters industrie en retail. Wanneer ik niet aan het werk ben zoek ik graag de gezelligheid op met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om een rondje hard te lopen, het bos in te gaan voor een wandeling of te padellen met vriendinnen. Voor wie de sport nog niet kent, ga het vooral uitproberen want ik beloof je één ding: iedereen kan dit en het is nog leuk ook.

Werkplezier

Doen wat je leuk vindt en waar je energie uit kan halen is niet alleen voor mijzelf heel belangrijk, maar dat is wat ik iedereen gun. Hard werken en tussendoor even gieren van het lachen. Je kent het wel, dat moment op de weg terug naar huis wanneer je je werkdag nog even overdenkt. Het klinkt misschien cliché maar voor mij is een dag geslaagd als ik een glimlach op mijn gezicht krijg doordat ik bijvoorbeeld terug kan denken aan die goede grap van die ene collega waardoor ik hardop moest lachen. Dat zijn voor mij de momenten die er toe doen.

Welkom Thuis

Tijdens mijn eerste jaar van mijn studie heb ik een week lang mogen ‘snuffelen’ bij Hollander Techniek. De snuffelstage stond voor het beantwoorden van de vraag of je de juiste studie had gekozen. Dat wist ik eigenlijk wel van te voren, maar ik vond het fantastisch dat ik even een kijkje in de keuken mocht nemen binnen een organisatie. De week vloog voorbij en vervolgens ook alle jaren daarna. Na enkele stages bij andere bedrijven en mijn eerste echte baan bij mijn vorige werkgever, ben ik na zeven jaar eindelijk weer ‘thuis’. Dit gevoel neem ik mee in mijn werk als recruiter. “Is Hollander Techniek een thuis voor de kandidaat en wat kunnen wij elkaar bieden?”

Nieuwsgierig of Hollander Techniek een thuis is voor jou? De koffie staat klaar!

Verhalen van onze medewerkers

Rene-Vos--Software Engineer bij Hollander Techniek

Rene Vos – Software Engineer

Maak kennis met René Vos. Hij is sinds twee jaar software engineer bij Hollander Techniek. René begon al jong met programmeren, maar vond zijn weg naar de industriële automatisering niet meteen. Hollander Techniek bood hem de kans om al lerend aan het werk te gaan, zelfs zonder ervaring of hbo-diploma. Benieuwd naar zijn verhaal?

Medewerker Finance | Werken bij Hollander Techniek

Thierry Bosman – Administratief Medewerker

Maak kennis met Thierry Bosman, administratief medewerker bij Hollander Techniek. Thierry is onderdeel van het team Finance en neemt de basisadministratie voor zijn rekening. Hij is het financiële aanspreekpunt voor collega’s en ondersteunt hen bij de administratie van projecten, facturen en serviceorders. Daarnaast is Thierry nét benoemd tot bestuurslid van de personeelsvereniging. Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter Slob en Nicole Balster - Servicemonteurs

Peter Slob en Nicole Balster – Servicemonteurs

Maak kennis met Peter en Nicole, servicetechnici werktuigbouwkunde. Peter en Nicole laten hun klanten niet in de kou staan. Ze zoeken storingen en lossen ze op. Ze repareren alles waar een cv- of waterleiding aanzit en verrichten onderhoud aan bijvoorbeeld cv-ketels. Als servicetechnicus is geen werkdag is hetzelfde… Benieuwd naar hun verhaal?