Vacature Engineer

Wil jij samen met jouw team de best mogelijke en meest duurzame klantoplossingen realiseren en van a tot z betrokken zijn bij projecten? Solliciteer dan naar een baan als engineer bij Hollander Techniek in Apeldoorn, Almelo of Almere! Wij zoeken software en hardware engineers op het gebied van industriële automatisering in verschillende branches zoals food, maak en water.

Engineer Beveiligingstechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Heb jij een passie voor brand- en beveiligingstechniek? En wil jij werken aan afwisselende projecten? Dan maken wij graag kennis met je! Als engineer elektrotechniek bij Hollander Techniek draag jij bij aan het realiseren van uitdagende projecten in een dynamische omgeving.

Lees verder

Technisch Commercieel Engineer

Industrie
Gelderland
32-40 uur
10+
Apeldoorn
4.572 - 6.812

Als technisch commercieel engineer binnen het cluster Industrie ben je altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen en toets je binnen de ‘denktank’ van het cluster de wensen van onze klanten op technische haalbaarheid. Je werkt binnen Hollander Techniek aan de mooiste projecten op het snijvlak van Smart Industry en Industriële Automatisering en helpt hiermee tegelijkertijd onze klanten te groeien door hen de best passende softwareoplossing te bieden.

Lees verder

DCS Engineer

Industrie
Midden-Nederland, Oost-Nederland
0-5 jaar
Apeldoorn

Word de sturende kracht achter innovatieve DCS-systemen bij Hollander Techniek. Ontwerp, implementeer en optimaliseer objectgerichte oplossingen voor diverse industriële sectoren. Jouw slimme aanpak verbetert processen en verhoogt de productiviteit.

Lees verder

Engineer Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Overijssel
5-10 jaar
Almelo

Bij Hollander Techniek creëer je als engineer werktuigbouwkunde slimme installaties voor high-tech projecten. Werk mee aan laboratoria en clean rooms voor een grote klant in Almelo. Samen met ons toegewijde team maak je impact en bouw je aan de toekomst van techniek.

Lees verder

Technisch Calculator Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.893 - 5.307

Als technisch calculator werktuigbouwkunde wacht je een uitdagende functie vol afwisseling in een warm familiebedrijf. Je ontwerpt en adviseert, waarbij jouw calculatie en pre-engineering centraal staan. Stap in een wereld waar jouw expertise het verschil maakt, omringd door een hechte, gezellige werksfeer.

Lees verder

Lead Software Engineer

Industrie
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
4.572 - 6.812

Neem jij graag de lead? Wij zoeken een lead software engineer met leiderschapskwaliteiten! Als lead engineer kom jij samen met onze klanten tot de meest creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering.

Lees verder

Technisch Specialist Beveiligingstechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Wil jij samen met jouw team high-end beveiligingsinstallaties verwezenlijken? Dan is dit de baan voor jou! Als technisch specialist beveiligingstechniek hebben inbraak, cctv- en toegangscontrolesystemen geen geheimen voor jou.

Lees verder

BIM Modelleur | Engineer Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Flevoland, Gelderland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.307

Als BIM Modelleur - Engineer haal jij energie uit het visualiseren van de beste technische oplossing. Daarbij krijg je zelf de vrijheid om engineeringsvraagstukken op te pakken en te verwerken in je model, samen met de andere disciplines binnen je team. 

Lees verder

Software Engineer Industriële Automatisering

Industrie
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Heb jij als software engineer een passie voor de industriële automatisering en krijg jij energie van het bedienen van een diversiteit aan klanten? Deins jij er niet voor terug om op meerdere projecten ingezet te worden? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als software engineer kom jij samen met onze klanten tot creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering.

Lees verder

Engineer Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Ben jij klaar voor een rol waarin je complexe projecten zoals clean rooms en laboratoria vormgeeft? Als engineer werktuigbouwkunde ontwerp je geavanceerde systemen, selecteer je essentiële componenten en voer je nauwkeurige berekeningen uit om aan de hoogste eisen van je projecten te voldoen. Maak impact met jouw technische expertise!

Lees verder

Robot Programmeur

Industrie
Overijssel
0-5 jaar
Almelo

We zoeken een Robot Programmeur! Gaat jouw hart sneller kloppen van de merken Fanuc en Kuka? Wil jij werken aan innovatieve Robotiseringsprojecten? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees verder

Software Engineer Meet- en Regeltechniek

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
3.134 - 5.950

Als software engineer meet- en regeltechniek haal jij energie uit een dynamische technische omgeving waar jij je op technisch en persoonlijk vlak verder kan én mag ontwikkelen binnen je functie als engineer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag kennis met je!

Lees verder

MES engineer

Industrie
Gelderland
0-5 jaar
Apeldoorn

Ben jij bekend met ISA95 en ISA88? En loop jij warm voor het van A tot Z uitvoeren van IT-projecten? Dan is dit de functie voor jou! We zoeken een gedreven MES Engineer die affiniteit heeft met automatisering in de Industrie.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Nadja Kerssen - Service Coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service Coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. "Soms denk ik wel eens terug aan hoe ik begon als net afgestudeerde en nu zit ik bij de directeur aan tafel voor het bespreken van de financiële cijfers. Bij Hollander Techniek wordt er alles aan gedaan om jou verder te helpen." Benieuwd naar haar verhaal?

Jacco Roelofs - Accountmanager

Jacco Roelofs – Accountmanager Industrie

Maak kennis met Jacco Roelofs, accountmanager industrie. Jacco vindt het fantastisch dat er binnen Hollander Techniek zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. In zijn functie houdt hij zich bezig met het binden van nieuwe klanten en het aanbieden van nieuwe diensten. "Het is elke keer weer een uitdaging om in een gesprek een kapstokje te zoeken waar wij als Hollander iets aan kunnen ophangen." Benieuwd naar zijn verhaal?

Bjorn Jernberg | Lead Hardware Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Bjorn Jernberg – Lead hardware engineer

Maak kennis met Bjorn Jernberg, lead hardware engineer bij Hollander Techniek. Dankzij zijn passie voor techniek groeide hij van leerling monteur door naar lead hardware engineer. "Ik was in mijn jonge jaren niet zo'n leergierige student, maar bij Hollander Techniek kreeg ik de mogelijkheid om al werkend door te groeien. Ik vind het heel belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen." De ervaring die hij in verschillende functies opdeed komt hem nu dan ook goed van pas. Benieuwd naar zijn verhaal?

Kom werken als Engineer in de Industriële Automatisering

Als engineer ben je van het begin tot het einde verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatwerkprojecten binnen de industriële automatisering. Dit betekent inventariseren, bedenken, adviseren, ontwerpen, testen en in bedrijf stellen van de software en/of hardware. Je werk als engineer is afwisselend en uitdagend. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het stellen van een functioneel ontwerp maar je helpt ook een handje bij het in bedrijf nemen en opleveren van de besturing. Belangrijk is dat je jouw verantwoordelijkheid neemt en het verschil maakt bij onze klanten. Over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als engineer die past bij jouw woon-werk wensen.

Engineer bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek is als thuiskomen, een hecht team en plezier in je werk zijn belangrijke speerpunten. Wij willen als bedrijf echt het verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als engineer heb je bij Hollander Techniek veel vrijheid en verantwoordelijkheid, samen met je team zorg je voor het beste resultaat. Werk en privé-balans vinden wij belangrijk, flexibele werktijden en thuiswerken behoren dan ook tot de mogelijkheden. Verder krijg je genoeg vrije dagen om elk jaar te genieten van meerdere vakanties!