"De combinatie van werkvoorbereiding, projectleiding en zelf nog de uitvoering doen, maakt mijn werk dynamisch.”

Bart Breukelman - Monteur en Werkvoorbereider Elektrotechniek

Bart Breukelman is monteur en werkvoorbereider elektrotechniek bij Unilever, een van de vaste klanten van Hollander Techniek. Met een klein team werkt hij op locatie aan storingen, onderhoud én kleine projecten. Dat vraagt om flexibiliteit. Naast zijn taken als monteur is hij al snel andere taken op gaan pakken, zoals de werkvoorbereiding. “Iedereen heeft zijn specialisatie, maar we doen het echt samen.”

Geen dag hetzelfde

“Samen met een paar collega’s van Hollander Techniek werk ik alleen voor Unilever. Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen specialisatie, zodat we de klant volledig kunnen ontzorgen. Ons klantenteam is uniek binnen Hollander Techniek. Normaal gesproken werk je als klantenteam voor meerdere bedrijven. Collega’s grappen wel eens dat wij een apart team zijn. Ons team verzorgt de service en onderhoud, voert kleine projecten uit én we adviseren de klant op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid Dat maakt het werk heel dynamisch. Mijn dag begint met het opstarten van het gebouwbeheersysteem. Daarna check ik de beheeragenda wat er gepland staat voor de dag. Vervolgens ga ik bezig met de werkvoorbereiding of de uitvoering. Daarnaast word ik gedurende de dag verschillende keren gebeld door de helpdesk met een probleem of een storing. Die pak ik dan ook op. Soms begeleid ik onderaannemers of ik heb een overleg over een project. Mijn dagen zijn dus altijd anders!”

Geluk bij een ongeluk

“Het was geluk bij een ongeluk dat ik vier jaar geleden als stagiair bij Hollander Techniek terecht kwam. Ik deed mbo niveau 4 Mechatronica en het bedrijf waar ik mijn eindstage zou lopen, belde op het laatste moment af. Het was midden in de bouwvak en ik zat echt met mijn handen in het haar. Een klasgenoot liep stage bij Hollander Techniek en via hem heb ik ook een plek kunnen regelen. Voordat ik hier terecht kwam had ik mijzelf voorgenomen om niet altijd voor dezelfde klant of op dezelfde plek te gaan werken. Maar toen de kans zich voordeed om als monteur elektrotechniek voor Unilever te gaan werken, dacht ik: ‘Als je het niet probeert, dan weet je ook niet hoe het is.’ Het bleek juist heel afwisselend te zijn! Je krijgt binding met de klant en leert de mensen kennen. Het is heel gezellig.”

Doorgroeien binnen Hollander Techniek

“Ik begon bij Unilever als monteur elektrotechniek. Toen het handig bleek te zijn dat ik voor kleine klussen mijn eigen materiaal kon bestellen, werd dat geregeld. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheden en rolde zo in mijn huidige functie. Eigenlijk ben ik nog maar de helft van de tijd monteur. Ik doe ook werkvoorbereiding en heb de leiding over kleine projecten. Juist de combinatie van werkvoorbereiding, projectleiding en zelf nog de uitvoering doen maakt het uitdagend. Hollander Techniek voert ontzettend veel expertises uit binnen de techniek. Hierdoor is de kans groot dat je werk vindt dat bij je past en dat je door kunt groeien. Als iets anders je leuk lijkt of misschien beter bij je past, krijg je hier de mogelijkheid om dat te proberen.”

Werkdag in beeld

Met mijn handen werken

Ik ben begonnen als monteur en ik sleutel nog steeds. Het is afwisselend om na een dag op kantoor weer met mijn handen te kunnen werken.

Zelfstandig projecten draaien

Ik draai zelfstandig kleine projecten. Vorig jaar hebben we de verlichting op het milieu plein aangepakt. Dit was één van de eerste projecten waar ik zowel de rol van werkvoorbereider als projectleider had. De uitvoering heb ik samen met mijn collega’s gedaan.

Regelmatig contact met de klant

Omdat ik altijd op dezelfde locatie werk, heb ik regelmatig contact met de klant. Naast onze lopende projecten en onderhoud, denk ik ook mee met de klant.

Storingen oplossen

Gedurende de dag word ik regelmatig gebeld door de helpdesk met een probleem of storing. Ik pak de vraag zo snel mogelijk op!

Ook werken bij Hollander Techniek? Misschien zijn deze vacatures iets voor jou!

Monteur Elektrotechniek

Als ervaren monteur ben je van verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende multidisciplinaire projecten binnen de utiliteitsbouw samen met je team.

Lees verder

Monteur Elektrotechniek

Als monteur elektrotechniek werk je aan verschillende gebouwgebonden installaties bij onze utiliteitsklanten. Je komt te werken in een gedreven team met passie voor het vak, waar ontwikkeling en eigen inbreng de standaard zijn en waar collega's met diverse expertises nauw samenwerken. Samen mooie multidisciplinaire installaties verwezenlijken, dat doe jij graag!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Jacco Roelofs - Accountmanager

Jacco Roelofs – Accountmanager Industrie

Maak kennis met Jacco Roelofs, accountmanager industrie. Jacco vindt het fantastisch dat er binnen Hollander Techniek zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. In zijn functie houdt hij zich bezig met het binden van nieuwe klanten en het aanbieden van nieuwe diensten. Benieuwd naar zijn verhaal?

Johan de Wilde - Monteur WTB

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Johan is breed inzetbaar met de zowel een opleiding werktuigbouwkunde en elektrotechniek op zak. De afwisseling en de vrijheid in zijn werk is waarom hij graag bij Hollander Techniek werkt. Benieuwd naar zijn verhaal?

Sjoerd Bozon - MES-engineer

Sjoerd Bozon – MES-engineer

Maak kennis met Sjoerd Bozon, MES-engineer. Samen met zijn team werkt hij aan slimme systemen om productieprocessen te optimaliseren. Hij leert elke dag iets bij over de nieuwste technieken en past ze gelijk toe in de praktijk. Benieuwd naar zijn verhaal?